Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
őstag
Sziasztok, volna egy Origin acc-om eladó sorban. Található rajta FIFA 15, FIFA 14 Deluxe illetve egy fifa world. Akit érdekel írjon árral megjelölve!
-
Garsza
veterán
Offline kupát aranyjátékosokkal behúztam, és először esett ingyen pacból olyan játékos, aki több 10k ér és használni is tudom ráadásul eddig meg is volt így megy a piacra Agüero 87
-
gabee97
tag
Ez mekkora rohadék

[link] -
thebigK
addikt
Rvp - 4,6k
Hummels - 4,5k
Falcao - 5k
Boateng (85) - 6,1k
Alexis (85) - 19,25k
De rossi - 600
Higuain - 800
Isco (84) - 1,1k
Marchisio - 2,5k
Sturridge - 3,7k
Gundogan - 700
Griezmann (83) - 2,7k
Navas - 1,3k
Filipe luis (catalyst) - 3,1k
Fernandinho - 1,3k
Gerrard - 750
Ramires - 7,9k
Ibarbo (rw-78) - 1,4k
Bernat - 850A tegnapi legnagyobb fogasaim

-
Azog the Orc
őstag
Na ez z a gól amikor ellövöd és ezt mondod amikor látod hogy bement: HÚÚ BMEG

Rooney a bivaly

-
_adaml21_
őstag
Az érzés, amikor végre kifogsz egy Neuert 74k-ért kereskedés céljából, és véletlenül QUICK SELL

Mondanom sem kell, ez jóval nagyobb veszteség, mint amennyit az elmúlt napokban kb. 10 óra befektetéssel össze tudtam piacolni... -
Azog the Orc
őstag
Na el is ment, vettem egy hunter Hazard-ot 90k-ért

-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
200k-m van, most vettem egy Maticot 245k-ért, de én nem merek packot nyitni.. Ha nem jön be a srác, akkor max eladom éjszaka 270k-ért. Egyébként webapp/mobilapp működik?
-
Azog the Orc
őstag
Üdv!
Első pakkból esett Ő
meg egy hunter lap47k-ért megy, a statjai elég jók de sztem nem érdemes rá csapatot építeni mert arra a posztra van Neymar

El kell adnom
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nazara
üzenetére

Az egy elég kimerítő olvasmány lenne, ékes magyar K betűs szavakkal, de inkább nem őrlöm az idegrendszeretek ilyenekkel, meg az enyémeket sem ilyen zűrös tesztekkel... Úgy esnék ki az első osztályból, hogy arra sem emlékeznék, hogy bejutottam-e valaha...
(Amúgy 4 meccsem van 1 pontra a ligában és ha sikerülne begyűjteni, akkor elmondhatom, hogy idén még nem estem ki... Bár még TOTS lappal nem toltam ott. Mondjuk amióta megnyertem, azóta se nyomattam sokat, kímélem a Joyt, ami most magától is bekrepált.) Nah szal a lényeg, hogy amivel nem tudok játszani, azt nem erőltetem... 
Menőségből nem indulnék trabival az F1-ben... Ez van, vállalom!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Az mondjuk tuti, hogy ha TOTS Tonibácsival kéne csapatnom, akkor 10/9-szer csak a beadásra mennék, ami szintén elég okádmány teljesítmény lenne...)

(#22585) elod22: Még talán Higany, de ha nem lesz az se túl nagy para, egy Dybalát kéne mákolnom vhogy...

-
MdewC
nagyúr
válasz
elod22
üzenetére
Ez jogos, magam részéről "szánom-bánom", de kék Marcival nem tudtam várni...

Egy darabig még biztos marad ez az ára, addig legalább játszom vele, sok kéket már amúgy sem veszek, őt viszont nem tudtam nem megvenni azonnal.

Mondjuk 20K-t így buktam 2 perc alatt, de 1,3M-nál az már nem sokat számít. Drága és kész.
Egy csatárt kéne még vennem, Dybala lenne a fő célpont, de ő meg annyira olcsó, hogy nem is lesz a piacon, talán mákkal beszerezhető valamikor...

-
bucketb0b
őstag
Attól még mocskos egy zsidó banda adó ide vagy oda

De egyébként ez miért van benne?
-
bucketb0b
őstag
Na szép mondhatom, mocskos zsidó EA banda

Eladom Verrattit 160k-ért erre fel csak 152k van a számlámon, úgy, hogy még volt alapból pár száz zseton
-
elod22
senior tag
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy nem kell beleszökni már az elején ha akartok egy-két kék lapot. Gondoljatok bele, hogy egy hónapon keresztül folyamatosan jönnek az új csapatok, egyre több lap lesz a piacon, sokan el akarják adni majd a lapjaikat, hogy tudjanak mást kipróbálni belőle vagy csomagot nyitni. Vagy megeshet az is, hogy nem válik be valakinek az adott lap, ezért inkább túlad rajta. Meglátjátok a price range-eket is lennebb fogják vinni ha nagyon sok lapot már min. áron se akarnak vinni.
-
Stylerr
addikt
Srácnak egy packban 2 TOTS. Nice.. 2 pakkal előtte pedig egy Matic.
-
evibly
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Szép fogás azért

Engem is az érdekel elsősorban, hogy vajon a TOTS lapok price range-ét fogják-e piszkálni a későbbiekben.
Én egyedül és elsősorban Dema Ba lapját szeretném behúzni, aminek Xbox-on 170 ezer az alsó ára és annyiért is megy, senki nem teszi maxra.
Ara össze is fogom szedni a lovettát, csak az a kérdés, hogy érdemes-e beleugrani, vagy lejjebb mehet-e majd az ár?

Én azt határoztam el, hogy úgyis alig van lé, ezért a török ligás csapatot fejlesztem, amennyire csak lehet. Már így is elég beteg IF lapok (Diego, Sneijder, Melo) vannak benne, és akkor megláttam Erkint, akinek valami nevetségesen jó statokkal bíró TOTS lapja van és Xboxon 12 ezer a minimum ára, LOL!!

-
bucketb0b
őstag
Na gyerekek volt 30ezrem meg egy kis felesleg tegnap. Mondom megveszem Pogbat meg Doumbiat. Doumbia sikerült is csak az orosz verziót
Kellett nekem ébredés után egyből piacolni
Na mindegy ma ment marketre megint.. mondom akkor nyitok 2 pakkot már ebből a csoda csomagból hát.. semmi nem esett az 1.ből, ja de 3 kapus az eszkimó ligából 
2. pakkból ő esett [link] Szerintem megy eladásra annyit nem ér, hogy megtartsam inkább befektetem több játékosba. Valaki nem tudja mennyire érdemes most eladni vagy még tartogatni? Most 160 az alja, de a kutya sem licitál rá így nézegetve a listet
-
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
CDM pozícióban igen, kék Matic jobb mint a sima Yaya.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
esélytelen, Yaya minden szempontból használhatóbb, mint Matic.
-
thebigK
addikt
Ha lesz egy csepp időm melóba, írok egy listát, kiket szereztem be óccsóé', elég beteg

-
ali75
aktív tag
Tisztelet!
Tegnap sikerült megvennem SIF Bolasie-t!Emberek ez a pali ez egy nagy csalás!!! 7meccs eddig vele 23 gól!!! ST pozició finisher chem! Hihetetlen amit lehet vele nyomni,gyors, labda ragad hozzá,minden lövése kaput talál.Ajánlom mindenkinek próbálja ki!
-
_adaml21_
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Szerintem nem, a böszme-teherautó mozgású Yaya mellé nagyon jó Ramires, aki mozgékony, gyors, mégis hatékony a védekezésben.
Én inkább Yayát cserélném le Maticra, jobban hasonlítanak egymásra karakterben, mint Ramires-Matic. -
Juventus FC
tag
Ramirest érdemes leváltani kék Matic-ra?
4-3-3 (4) ben ahol Di Maria és Toure van még. -
Stylerr
addikt
Hmm, tegnap PC tele volt Maticcal, ma délben 2db van. Remélem este ismét tele lesz velük. Nem szeretnék 270k-t adni érte.
-
Garsza
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Itt van Marci ára Az Xboxos ár megegyezik a PC -s árral. Nekem kb 15 perce sikerült egyet találni 320000 volt kirakva és 450 volt az azonnali de megvettem azonnalira nem akartam hogy elvigyék. Jelenleg így néz ki a csapatom .
De lehet megpróbálkozok a formáció váltással ilyenre -
_adaml21_
őstag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Talán 350-480k az ára (utóbbi biztos).
Mindig van 1-2 a piacon. -
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC
üzenetére
Én még egy darabot sem láttam PC -n de amúgy 480k a max ára.
-
Juventus FC
tag
Nem tudja valaki hogy mennyibe megy Kék Marchisio pc-èn? (Persze ha lehet kapni)
-
HunIIIFules
csendes tag
Ket pakkbol ő esett.
http://www.futhead.com/15/players/44212/sadio-mane/
350000 a min ara kb. Csak 500 db van kint ezen az aron. Van egy csilivili lapom amit nezegethetek, de eladni nem tudom
. Ha valakinek kene ar alatt az irjon es megoldjuk
) -
Nazara
őstag
Meh, amint kézhez kaptam a Witcher 3-at, egyből megjött a TOTS is... No nem baj, azért majd egy lila Depay&Wijnaldum duót, egy kék Willemsel karöltve beszerzek, de igy lesz ez a kék Schneiderlinnel és Hendersonnal is.

-
Garsza
veterán
PC -n nincs egy darab Marci sem.
Nyitásra meg nem akarom elpazarolni a coint. -
thebigK
addikt
Eees megvan az este vetele: Robin Van Persie - 4,6k!

-
MdewC
nagyúr
TOTS Marci egy gép, ugyan még csak 1 meccsen teszteltem, gólt lőtt, minden passza emberhez megy és jól szerel. Kicsit hamar fárad, a 80.-ban már lihegett... CDM ugyan, de jóval előbbre helyezkedik, mint korábbi verziója, várja az indításokat, ha kellett, akkor hátul szerelt. Többet mozog, mint előtte.

Az eddigi legjobb lap, amivel idén játszottam. (TOTS Dybala továbbra is esélytelennek látszik...)

-
thebigK
addikt
sturridge 4,7k-ért behúzva. pc
-
thebigK
addikt
Twitteren egy srác ha mindenigaz már 14 tots playert nyitott ki...
-
thebigK
addikt
De kurvara csabiit hogy nyissak

-
Kristof_94
nagyúr
Megvan az első: TOTS Willems

szerk.: IF Touré és TOTS Fabianksi egy csomagban!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem mondod...

Mint minden...

(#22542) Garsza: Simán elmenne, de marad a jó öreg CDM poszt, sólyom lappal.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Ez egy élő kupadöntő volt!!!

Na, kék Marci megvéve, 1.320.000 coinért, azonnaliban.
(Sztem ez nem rossz fogás!) Egyébként PS3, rengeteg van belőle!!!Bár most nézem, ha 2 percet várok, akkor 1.301.000-ért is lenne már, annyi baj legyen...

-
Kristof_94
nagyúr
Van itt rajtam kívül Newcastle United szurkoló?

-
MdewC
nagyúr

Közben kék Marci valószínűleg meglehet, elég sok van a piacon, 1,3-2M közt van...
De kék Dybala... 80-100K között, esélytelen lesz kapni! (Mondjuk most a kupagyőzelem jobban izgat.)

-
MdewC
nagyúr
Olaszországban elsőként 10x-es kupa győztes a Juventus!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Benne lehetnek, ez teljesen véletlenszerű. Mivel ezeknek a játékosoknak a sima lapjainak nagy része viszonylag könnyen nyitható, így lehetséges, hogy 10-20 csomag nyitása után már találkozol is egyel! Az esély a nyitásukra nem lett kisebb amiatt, hogy TOTS lapok lettek!
Stylerr: PC és mobil magyar idő szerint éjféltől következik
-
Stylerr
addikt
PC-n 23:00tól lehet nyitni őket?
-
Garsza
veterán
És màr lehet nyitni ezeket a lapokat? Mert egy Marciért a fél karom oda adnám.
-
Gebriel
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor ilyen "kék" lapok nem lesznek benne?

-
thebigK
addikt
Bocsanat

Viszont nekem iden maradnak az olcsosagok, 110-120kval nemsokra megyek.
-
Gebriel
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nyitok egy ilyen pakkot akkor hany lap lesz benne? Vagy csak 1 TOTS? Vagy az sem biztos?
-
dvtkfan
senior tag
Na elkezdődött...
Pogba-ból már van egy halom...szép lassan most minden játékos vissza tér a piacra...legyetek résen, mert lehet ismét jó fogásokat elcsípni...

-
elod22
senior tag
Azért Clyne is nagyon kecsegtető, így most mindenben jobb lesz, mint a nekem ellenszenves Skywalker, csak legyen belőle a piacon

-
Stylerr
addikt
Mester, ott a kék Marcid!

Én a kék Maticra pályázom, és akkor jelenleg így fog kinézni a fő csapatom. -
MdewC
nagyúr
Jackson a VADÁLLAT is visszatért...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Igen! Ők azok a játékosok, akik jó teljesítményt nyújtottak végig, de nem kaptak IF lapot.
-
MdewC
nagyúr
Még nem tudom, hogyan, de 1 db kék Marcit és 1 db kék Dybalát szereznem kell!!!

-
Azog the Orc
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Doumbia beadása nulla, csak középre való +3 phy és pass.

Közben eladtam narancs Silvát, +900K haszon.

-
Kristof_94
nagyúr

Bitch please... Csődbe fogok menni

-
thebigK
addikt
Tots is comiiing. Market crash is comiiiing (?)
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
de nekem Giovinco nagyon tetszik a játékban. Öt nem akarom egyenlőre kitenni. De majd látom. Jatszok egy két meccset mert most lenulláztam magam Mertens meg nincs meg. Ha össze jön rá a zseton akkor megveszem és majd kombinálok.
-
thebigK
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Az a hibrid igenjool nez ki es igy if higuainnak is lenne ertelme.
Koszi
-
Garsza
veterán
Helló! Hogy Pique és Ramos ne csak úgy legyenek a klubban (ingyen packból jöttek) ezért beépítettem a cserecsapatomba ami így néz ki jelenleg mit szóltok hozzá? Min kéne esetleg változtatni?
Azon gondolkodom még hogy Cerci helyett berakom Mertens sima lapját. -
Kristof_94
nagyúr

Nem saját kép, de jelenleg én is ezt látom ios-en
Ha jól emlékszem, a múlt héten már volt ilyen egy rövid időre. Egyébként nagy valószínűséggel csak az EA szórakozik vagy valami hibáról van szó... -
Azog the Orc
őstag
Ez a Mandanda is disznó egy lap lesz

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nyiss egyet kollega

Amugy picit agyaltam, lehet, hogy nem koltok el annyit if higuainra es ugy megmaradna kb 100k-m. Ebbol osszetudnatok dobni bbva, bundes csapatot? Akar meg valogatottat is? 100k/csapat

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)