Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag

Mai örömök:
    Kupameccs, hosszabbítás után nyertem.

1-0 ide. Meg se néztem a gólomat.
    1-1, a srác kétszer visszanézi azt a gólt, ahogy a védőmmel odapasszolom a csatárának, aki még a kapusba is belerúgja, mondom.
    2-1 ide, meg se néztem a gólomat, pedig becsléseim szerint 7-8 egyérintős passz előzte meg, amolyan igazi Barcás gól.
    2-2, a srác 3* visszanézi a szánalmas gólját (ismét valami hibát vétettem, semmi köze nem volt hozzá)
    3-2 oda, az első értelmes gólja, ennek anynira megörül, hogy még a gólörömöt is visszanézi.
    3-3 nem vagyok g*ci, ezt se nézem meg, inkább pörögjön a játék.
    Hosszabbítás.
    4-3 oda, Koscielny (!!!) szélsőt játszott nála, hihetetlen körülmények között vette át, átbotladozott két védőmön (mindkettővel szereltem, de elé pattant), a kapusomba belerúgta izomból, és bepattant.... Srác 3* végignézi, plusz gólöröm, IDEG ELPATTAN NÁLAM :W :W :W
    OK, Sturridge, Willian be Costa és Sánchez helyett.
    4-4, Willian lefutja a halálán lévő LB-t, bead, Sturridge fejes, igazi szánalmas gól, 3* végignézem, plusz gólöröm, persze.
    5-4, kb. 8 egyérintővel a védelmi vonaltól a 16-osig, és egy kiugratással átemelem Rooneyval a kapusa felett. Ez a gól amúgy is megérdemelt volna 2 visszajátszást, de én még rádobtam egyet, és ismét jól megünnepeltem.
    6-4, Schürrle bead, Sturridge fejel. Kilépett, mielőtt megnéztem volna 3*

Összefoglalva, iszonyat nagy g*ciségnek tartom visszanézni az olyan gólokat 3*, mintha legalább Rabonával kapásból lőtt volna kapufás gólt.
    Egyszerűen úgy éreztem, muszáj "megleckéztetnem".

Új hozzászólás Aktív témák