Új hozzászólás Aktív témák

• ^Boss
    őstag

na, a maradék 2 meccset sikerült hozni, irány a div2 végre ismét..
    első meccs: tükörsima 1-0 ( :DDD )
    második meccs: óriási handit kapott az ellenfél, de nem tudott élni vele.
    az első 20 percben csak szögleteket rúgott, mindent visszaadott neki a játék, én meg nem szerelhettem. hatalmas szerencse és az ellen bénasága kellett, hogy megússzam. aztán a +10 attr. Agüero-val meglógtam, 1-0. (itt anyázhatott, de mindjárt jön az ellensúly)
    45. percig simán tartottam, a handi kicsit engedett is, végre nem a 16-osomnál vette el a labdát olyan játékosa, akit nem is irányít semmilyen formában. természetesen, mint a 45. percben mindig, egyenlített, Cuadradoval 20 cselt nyomott, lehetetlen volt szerelni, összevissza cselezett ész nélkül, egyszercsak lövőhelyzetbe keerült, és gól.
    második félidő elején gyorsan egy remek Sanchez csellel 2 emberét vertem meg, majd Agüero duplázott középen kapásból. 75. perc környékén előrerúgta vagtában a labdát, természetesen Kompanynak nekiszaladtak, így végigcsorgott El Sharaaway elé a labda, aki gyakorlatilag a saját térfeléről kapott egy ziccer passzt laposan (2-2).
    85. perc: Hazard-ral meglógtam egy csel után, majd Agüeronak bepassz, és mesterhármas. megnézettem vele minden létező visszajátszást (ahogy ő is), majd még kiahsználtam mind a 3 30mp-s pihit is. ideges lehetett.
    ezzel meglett a div2, sokadik próbálkozásra.
    közben Yaya elment 200-ba (178ért jött, haszon on), így nézek IF Caceres-eket, esetleg SIF Isco-t.

ja igen a mostani csapat így néz ki:
    angol jelenlegi 11

Új hozzászólás Aktív témák