Új hozzászólás Aktív témák

• losi73
    senior tag

az a durva hogy meg változtattam mert elsönek tegnap elött lenyultak 90 ezrem vettek a nevemben egy 300 érö játékos 90 ezerért akkor meg változtattam és rá másnap meg eladták a két legjobb legdrágább játékosom ,1 meber tudta csak a belépési adataim akitöl vettem az origin kodot mert akkor meg másnapra eltüntek a gold pakjaim és ö segitet le levelezni az ea val hogy vissza kapjam az meg is történt majd másnapra lehuztak 90 ezerel akkor megváltoztattam a dolgokat,és szoltam az eladonak akitöl a játék van hogy intéze már ezt is neki meg adtam a dolgokat a belépéshez erre rá 4 órára eladodott a két legdrágább játékosom 1000 ért a két játékos 110 ezret ért,mikor ezt szóvá tettem neki megsértödött hogy mit gyanusitgatom,mert kinoban oda bigyesztettem neki hogy most te szorakozol velem mert nem hogy a 90 ezrem nem kaptam vissza de gyorsan 2 játékosom is aladodott :W :W :W

ui tudna valaki segiteni aki angolos és MEGBIZHATÓ hogy kiderüljön végre mi folyik itt?mert gondolom az ea látja hogy kinél landoltak a játékosaim és jhogy ki adta el nekem 90 ezerért a semmit érö játékosát. :O

Új hozzászólás Aktív témák