Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cettlee
    őstag

uristen elértem division 1-t idényekbe :D a meccsek többségénél 60%nál magasabb a labdabirtoklási arányom és a helyzetek is, de legtöbbször beesik az ellenségnek 1-2 fejes vagy fogyatékos kipattanos gol. széjjel basz az ideg.

-a magasinditások ellen mit lehet csinálni, hogy a védöm ne nézelödjön annyit futás közben, hanem sprinteljen visszafelé, ha egyszer nyomom a sprintet

-amikor valamelyik szélsö védövel kisérem az ellen szélsöjét, közbe látom h bent sprintel a csatárja fejelni, a két középső védöm simán tarthatná vele a lépést ha sprintelne de csak kocognak(nincsenek elfáradva, megnéztem a fáradtsági csikot) ez ellen lehet valamit tenni? néha probálok rájuk váltani és sprintelek hátrafelé, a szélsövédövel meg teammate containelek, de akkor lefutja a winger

-amikor az ellen leviszi az alapvonalig a lasztit és onnan adja be akkor a védöim nagyon elszakadnak a csatártol, szinte a golvonalnál védekeznek és igy a beivelt labdára nem érnek oda. ezzel lehet valamit kezdeni?

-észrevettem hogy a legtöbb ember ugy védekezik, hogy egyfolytába lenyomva tartja a contain és a teammate contain gombokat. ehhez aztán nagy tudás kell :)

Új hozzászólás Aktív témák