Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
pluhi
tag
válasz
Balage^
üzenetére
Számlát küldenek, csak csekk nem lesz rajta. Attól még ott lesz a netcsomag neve, meg a jóváirt összeg. Persze te ismered a céged, hogy mit fogadnak el. Az én tapasztalatom velük (fiber), hogy amit a számlázóprogijuk kitol, ahelyett már nem adnak másikat, hanem utólag megy a korrekció. (Ha teljes felmondás van, akkor meg nyilván nem fizeted be, és nem is kérik rajtad számon később.)
Mindenesetre sok sikert az intézéshez. -
pluhi
tag
válasz
Balage^
üzenetére
Ha egyszer kiállitanak egy számlát, azt jobb befizetni, és jóváiratni az összeget a következő hónap(ok)ra. Nálam is volt ilyen, mikor lemondtam csak a TVt, és kézzel irott csekken fizettem be azt a hónapot, nem azon, amit küldtek. Utána a számlázórendszer automatán úgy vette, hogy én az előzőt befizettem full és jóváirta az összeget a következő hónapra és kaptam egy üres számlát csekk nélkül, olyan matekkal benne, hogy nem lehetett megfejteni mi van. Persze a köv. hónapban meg már ott figyelt a hátralék. Jobb úszni a számlázórendszerrel, még akkor is, ha túlfizetés lesz belőle egy hónapra. Sok faxolást, telefonálást meg sorbanállást lehet megspórolni.
-
Disque
aktív tag
válasz
Balage^
üzenetére
Nekem ugyanilyen után a néni adott egy új csekket az ügyfélszolgálaton, a +KTV-st széttépte, és a következő hónapban kiszámlázták a késedelmi kamatot, a számlán meg volt egy havi KTV díj amit szerintük nem fizettem be meg 1 havi KTV jóváírás is, hogyha befizettem volna akkor visszaadták volna. Buktam kb 50FT-ot ezzel a késedelmi pótlék miatt de ha reklamáltam, úgysem történik semmi, a telószámla meg úgyis több lett volna, aztán meg jöttek kikötni a KTV-t persze csípőfogóval, utána meg jöttek megjavítani a net-et, így megint lett KTV, szóval nem egyszerű egy cég az biztos.
-
Celtis
veterán
válasz
Balage^
üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy rádverik a késedelmi kamatot is. Velem is ezt csinálták. A számlázási rendszerük megbízhatóságáról csak annyit, hogy ugyanarra az időszakra két hónap eltéréssel kétszer is kiszámlázták ugyanazt a késedelmi kamatot.
Mondom, kupleráj!!
És az milyen, hogy az írásos panaszomra fél év után válaszoltak, hogy nekik milyen fontos az ügyfelek visszajelzése, és látják, hogy tulajdonképpen minden rendben van, mert átkerültem az új csomagba. Hogy milyen körülmények között, az persze nem érdekes.
-
Dyno
veterán
válasz
Balage^
üzenetére
Na most helyre jött:

Elég nekem a 10/2mbit, csak zavar szórakáznak esténként, mostmár 2. hete.De ami feletébb fura hogy a feltöltés tökéletes, ki is probáltam 245kb/s-el sikerült feltöltenem, lefele meg volt 3mbit a 10-ből
Bár amikor megvan a 10, illetve 9,5, akkor jó mert 1,1mb/s-el tudok tölteni. -
club1
veterán
válasz
Balage^
üzenetére
A viccet félretéve: 60/60-as neten lógó előfizetőknek biztosítandó sávszélességet kicsit nehezebb kiszámolni/fenntartani, mint a ma átlagosnak számító 4/1 esetében. Logikusan egy internet szolgáltató nem tervezhet az elméleti maximumra, mert annak fenntartása nagyon drága lenne. (Ez különösen igaz a mobilnet szolgáltatókra.) Ezért igyekeznek optimalizálni a szegmenseknek biztosított sávszélességet, ami valahol az összes előfizető által előfizetett sávszélesség 20-30%-a környékén van. Ahol a terhelés eloszlik, ez bőségesen elég, míg pl. a csak lakossági előfizetőkkel teletűzdelt szegmensen az este 7-9 óra közötti időszak erősen kritikus lehet, miközben hétközben napközben bőven 10% alatt marad. Persze új építésű rendszereknél még bőven túltervezett a sávszél, de ahogy rászoknak az előfizetők, úgy fog majd az érték felülről közelíteni a szolgáltató által vállalt célértékhez.
-
tikodi
tag
válasz
Balage^
üzenetére
15megás dsl2 már elérhető mindenhol ahol van dsl, azért szerepel mindenhol árlistában mert tudják szolgáltatni. Tavaly még igen, 8 mega volt a max, most már 15, volt valami fejlesztés úgytűnik. ( persze itt is számít a távolság, de ha lejár a fiber szerződés, és 15 helyett nekem csak 10-et hozna, nem érdekelne
) -
Bayla
csendes tag
válasz
Balage^
üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. (Nagytétény)
Szerintem már jóval több felhasználója van a fiberfosnak mint amit a rendszerük vagy a vásárolt külföldi sávszélességük elbír, ennyi. Szerintem az előfizetőik több mint 90%-át köti a hűségnyilatkozat és úgy gondolják, hogy azt csinálnak velünk amit akarnak.
Majd akkor fognak csodálkozni amikor a rengetegen mondják fel az előfizetést a hűségnyilatkozat lejártakor egyből. Nekem áprilisig tart már csak a vergődés ezzel a szánalmas bandával.
Újabban úgy is 4 napos munkahetes rendszerben dolgozom, kis túlzással időmilliomos vagyok. Esküszöm csinálok egy űrlapot, amit a problémát tapasztaló fibernetes előfizetők kitöltenek és emiben visszaküldenek... Amikor összejött egy szép adag (gondolom nem kell sokat várni)
akkor az egész pakkot kinyomtatom majd megküldöm a NHH/GVH/NFH... hatóságoknak. A "balhékeltő hatásfokot" lehet javítani a legdurvább esetekből válogatott homár cikkel.
Ha ezen hatóságok valamelyike végre rájuk húz egy sokmilliós bírságot a fiberfosra, talán akkor majd lesz normális ügyfélszolgálat, tisztességes sávszélesség.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár amikor megvan a 10, illetve 9,5, akkor jó mert 1,1mb/s-el tudok tölteni.

De ez nem ide való téma

na de nem akarlak én megtéríteni