- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Aktív témák
-
szvl
tag
válasz kungzi #10266 üzenetére
Egy alkalommal amikor a Fibersz@r ügyfélszolgálatán jártam (a nemrég leírt kálváriám kapcsán), akkor láttam a falon, hogy ha áttérek átutalásról vagy csekkes fizetésről csoportos beszedésre, akkor azt 1000 Ft-al jutalmazzák. Mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor nosza, élnék a lehetőséggel. A válaszon meglepődtem: erősen lebeszél róla, ha jót akarok magamnak. Nem értettem, de nem erőltettem. Most már értem...
-
Olcsi
senior tag
válasz kungzi #10266 üzenetére
Az a furcsa, hogy összességében a szolgáltatás nem szar. Nekünk csak internet-előfizetésünk van náluk, az eddig szinte folyamatosan jól működött, bár nem vagyok egy nagy internet-függő, így nem veszem észre a belassulást, nem is figyelem.
Az ügyintézés viszont borzadály:
itt Kecskeméten 4 ügyintéző van + 1 hátteres munkatárs, aki - gondolom én - a papírokat rendezgeti (ez még nem is lenne baj) + van a pénztáros.
A 4 ügyfelekkel foglalkozó ügyintézőből általában 1 vagy jobb esetben 2 foglalkozik aktívan ügyfelekkel, a másik kettő (ha egyáltalán ott vannak) aktívan dolgozik...a számítógépen. Elhiszem, hogy van feladatuk, de akkor vegyenek fel még egy háttérmunkatársat, aki ilyenekkel tud folalkozni, miközben ők ügyfeleznek. Így eddig az "ügyintézést" sosem úsztam meg fél óra VÁRAKOZÁSI idő alatt, és erre még jön az ügyintézés.
Tehát valami nagyon nem jól működik ennél a cégnél, de ők tudják... az ügyfelek úgyis egy idő után elpártolnak, mert amúgy meg még drágák is. Sajnos, amikor megkötöttük a hűségszerződést, akkor az utcánkban még nem volt t-home, kvázi csak ez volt az egyetlen választási lehetőség... De már várom a váltást! -
flavio
tag
válasz kungzi #10319 üzenetére
Pont azért kérdeztem mert a fibernet hírekből amit kiragadtál részletet ott nincs írva hogy csak egy településen vagy mindenhol ahol szolgáltat lesz e DOCSIS 3 ! Sajnos szerintem igazad lesz és ahol tesztel vagyis Kecskemétem lesz csak egyenlőre! Talán jövőre lesz máshol is,így volt ez akkor is amikor új csomagokat vezetett be 2008-ban (Fitt,Sprint,Dinamit) ezzel a szöveggel:
,,Területi hatály: a csomag jellemzıen a Budapest központi, és a Kecskemét regionális
fejállomás által ellátott területeken elérhető:
Települések: Budapest IX, XII, XXII kerületek, Budaörs, Agárd, Gárdony, Velence,
Kecskemét, Cegléd, Nyergesújfalu"
Durván rá egy évre már elérhető volt máshol is,sajnos másban én sem reménykedhetek itt csak egy másik szar szolgáltató van aki adsl adna drágán,az meg nem versenyképes így itt nincs fejlesztés!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest