- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kamion1234
csendes tag
Üdv fiberesek!
Elég furcsa eset az enyém több szempontból!
Hétfő óta van 6/1-es csomag ami amikor bejött örültem mint majom a farkának mértem 6 mega minden a másik szobába usb-s wifin kapcsolodó net 5,9 minden fasza de most ünnepekre azt vettem észre hogy lassú de nagyon a másik gép wifin fog 1,5-öt ha,ez az is lehet hogy most sokan lógnak rajta?
Na de a torrent is a fasza volt 700-al szedtem most néha annyi,de speedtesten mértem és egy kibaszott laggom vagy nem tom mi a fasz van vagy a modem nem nagyon él,de a kép magáér beszél 27 ping...
Ez tudom hogy hazugság mert atorrent is kb 660 most de az elején így volt viszont a másik gép a wifis az rendesen 1,5-öt mér nem tom a gépemmel lenne valami bibi utp-n és usb-n is ugyanez a bibi xp-m van sp2...
Érdekes... válaszotokat várom mindent Kérdezzetek azér szomorú is egyben ahogy bejött fasza minden most meg egyre lassab laggosabb,ünnepek nem tom mondjatok valamit!
Köszi előre is!!![ Szerkesztve ]
-
kamion1234
csendes tag
-
kamion1234
csendes tag
válasz kamion1234 #8778 üzenetére
Ja meg a wifisnél rendesen méri a speedet nincsenek ezek a égbe kiáltó speedek...Reméle holnapra minden visszatér az eredeti kerégvágásba lesz 6 megás net és a wifis gép is veszi a 5,5-öt... Nem tom csak remélem én nem tok már mit tenni...
-
kamion1234
csendes tag
válasz kamion1234 #8781 üzenetére
Egyébként mire való az az elosztókütyű amikor az oszlopról bejön a kábel és kétfelé megy a net meg tv? Mert egyszer nekünk cserélték,de viszont a régi megmaradt kiprobizom már hogy a régit rákötöm tudom ugy se történik semmi de kíváncsi vok
-
kamion1234
csendes tag
-
kamion1234
csendes tag
válasz sfdrakex #8785 üzenetére
Nálam szinte mindig ugy megy és mind a 2-őn torrentel töltöttem mind a kettőn max-al hozta nem felezett semmi sebességet,hiába még a szolgáltatónál is ezt csicseregték... Kinyomtam estére a modemet semmi javulás,akkor sztem mostanság a szolgáltató nyalja a fagyit, nem tok mit tenni várok hátha belendül az a a 6 mega egyébként speedtesten ezen a gépen még mindig 50 megákat mér miközbe 6 megás a net a wifis netnél simán még 3 körül...Nem hiszem hogy még most is ennyien lennének rajta még mindig 3 mega körül fogok:
-
kamion1234
csendes tag
Ebbe a a szolgáltató állítja be vannak galibák,ez sztem és kb tuti ugy van hogy a szolgáltató csak a config fájlt küldi a modemre a modem Serial száma alapján.Szal ha most éneelviszem a modemem a haveromék, akinek 1 megás netje van rákötöm az enyémet 6megás lesz sztem,Hisz a modem a configot tolja ,meg jön az adat mint állat ,de viszont ezek a modemek olyan 30 megát bírnak vagy többet nem pontosan tudom...Áttértünk egy másik témára ha gondolod folytathatjuk,megbeszélem az ilyeneket...
-
kamion1234
csendes tag
Itt egy kis videó [link]
-
kamion1234
csendes tag
válasz sfdrakex #8789 üzenetére
Kipróbáltam és ment sőt visszafele is!Az utp- usb-s cucc nálam már 1 éve van így Persze hogy modem, a szolgáltató csak a configot küldi most a fejlődéses fiber valami secret filét is rejtett a configba de ez is csak tévhit, a modem itt a lényeg és a firmware itt a korlát...
"Nem lehetetlen, hogy a központból kapot configból kibányászott kulcsot használva trükközik a modem, de ez megint jelentős fejlesztések kérdése hackelési oldalról, ráadásul egy olyan platformon, ami azért nem programozható csak úgy."Gyáris sebességet mutatja a szolgáltatót felé,miközben neked jön a 30 mega érdekes téma..Írok még... -
kamion1234
csendes tag
válasz kamion1234 #8802 üzenetére
Egyébként miért van 3 mac címe a modemnek?Known CPE MAC Address Status
1 00:12:c9:7f:11:2a Learned
2 00:13:71:e7:14:d0 Self
3 00:1f:cf:10:93:67 Learned -
kamion1234
csendes tag
Kezd visszaálni a net eddig 4 mega körüli,remélem a reggel jobbakat hoz!! Köszönöm Istenem!!
-
kamion1234
csendes tag
Miért csak ennyi a 6 mega hellyet sehol se van meg a pontos érték???Mitől függhet még mindig szolgáltató??Kábeleim minden fasza modem is gép is...[ Szerkesztve ]
-
kamion1234
csendes tag
Ha a kábel faszán be van dugva a modembe akkor,ugye nem szórja szét egy picit-se ajelet értek arra pl hogy 6 mega jön de ki szór egy kicsit ilyen létezne??
-
kamion1234
csendes tag
Beszarás hogy itt mi van már napok óta,1 megás netet fogok reggeltől estig aztán bejön a 6 megás net most este-éjjel netezzek hogy élvezzem a 6 mega nyújtotta szolgáltatást..L*fas*zt
Reméltem hogy a fájbernet Január 1-től mert azóta hivatalos már a szerződésem a 6/1-re,és hogy minden megjavul erre fel semmi 1 mega a net,nema garantáltra fizettem én elő akkor maradhatott volna a régi csomagom is meg hogy mindennap nappal garantált hát b*szák meg annyukat remélem nem így cselekszenek,mit csináljak várjak még mindig mert új év "fejlesztések" sokan kapcsolódnak tesztelések stb vagy hívjam fel őket sztem feleslegesen...Érdekes még mindig.. -
kamion1234
csendes tag
Azt a mezavarodott jó k* annyukat mi a fa*om enek mi értelme elmegy az egyik leghíresebb adó és jön be a nóta,beszarár nem rajokat akarok nézni miként nyomják az adófizetől pénzén.... Nem baj nem soká flashelt modemem lesz amin jön majd a 30 mega configgal... Leszarom a fájbernetet amugyse fizetek érte....
-
kamion1234
csendes tag
válasz sfdrakex #8914 üzenetére
Én 10E-ért tok egyik haver most rendel,fórumokon speedtestes képeken fibernet 30 mbs,ott írják írok nekik kérdezek tőlük,működés közbe csak akkor látok ha havernak remélhetőleg nem soká leszállítják,millió videó van még a flasheléséről is,youtube:"motorola modem hack"... Sztem működnie kell vanakinek beszart utána mac cím frissítés,firmware frissítés és ment neki,arról tok hogy műkszik fiberneten is,csak kellenek hozzá a megfelelő configok firmware van sigma x2-es és haxorware ugyanolyan jó mind2,configolható 30 megáig amennyit a modem bír... Egyébként itt is vannak fórumok,és ott írnak ilyenekről... Jah és mihamarabb ha biztos én is beszereznék eggyet...
[ Szerkesztve ]
-
kamion1234
csendes tag
válasz sfdrakex #8977 üzenetére
Nem értem mi a a faszér vár ölbetett kézzel a fájbernet,holott pedig januárjától,a fájbernetes emberkék igazatmondó szívűkkel át vagy rákényszerítették az embereket az adott "biztos jó megbízható"csomagokra. Valami fejlesztést baszhatnának a szervert illetően, annyira ingadozik a sávszélesség,dobálóznak a pingek nem foghatják az egészet a Docsis rendszerre,ugy basszák át az embereket ahogy akarják...Én persze nagy ívbe leszarom,de ugyanakkor sajnálom azokat az embereket akik áldozatai vannak lesznek ennek a nem tom mit akaró szolgáltatónak... Nekem csak kábel kell...
[ Szerkesztve ]
-
kamion1234
csendes tag
Emberek le kell szarni a Fiberfost,csak a kábelje legyen, meg egy Hax modem,mmmmmmmmm....
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest