Hirdetés

Aktív témák

• Bayla

csendes tag

válasz Balage^ #8950 üzenetére

Nálam ugyanez a helyzet. (Nagytétény)
    Szerintem már jóval több felhasználója van a fiberfosnak mint amit a rendszerük vagy a vásárolt külföldi sávszélességük elbír, ennyi. Szerintem az előfizetőik több mint 90%-át köti a hűségnyilatkozat és úgy gondolják, hogy azt csinálnak velünk amit akarnak.
    Majd akkor fognak csodálkozni amikor a rengetegen mondják fel az előfizetést a hűségnyilatkozat lejártakor egyből. Nekem áprilisig tart már csak a vergődés ezzel a szánalmas bandával.
    Újabban úgy is 4 napos munkahetes rendszerben dolgozom, kis túlzással időmilliomos vagyok. Esküszöm csinálok egy űrlapot, amit a problémát tapasztaló fibernetes előfizetők kitöltenek és emiben visszaküldenek... Amikor összejött egy szép adag (gondolom nem kell sokat várni) :) akkor az egész pakkot kinyomtatom majd megküldöm a NHH/GVH/NFH... hatóságoknak. A "balhékeltő hatásfokot" lehet javítani a legdurvább esetekből válogatott homár cikkel.
    Ha ezen hatóságok valamelyike végre rájuk húz egy sokmilliós bírságot a fiberfosra, talán akkor majd lesz normális ügyfélszolgálat, tisztességes sávszélesség.

Aktív témák