- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #5007 üzenetére
Syncthing? Ez közvetlenül szinkronizálja az adataidat.
Ha mindenáron akarsz felhőbe is másolatot akkor a scaleway ad 3 EUR ért VPSt. Ha az amerikai vagy svájci nagybácsid címével regisztrálsz akkor még extra áfát sem kell fizetned.
Nekem eddig bevált. Futtatok még rajta VPNt is, így azért sem kell külön fizetnem. -
válasz
tordaitibi #5007 üzenetére
Hát igen: elég érdekes a szolgáltatók nagy részének az árpolitikája. Sok helyen pont az átlagos, sok nagy anyagot nem kezelő felhasználó körül van vákuum.
MaCS
-
válasz
tordaitibi #5005 üzenetére
Mégis, mik az elvárt paraméterek? Csak mert rengeteg lehetőség van, itt is nagyon sokat említettünk már.
JottaCloud, Syncplicity, Box Sync, SpiderOak, stb, stb...
MaCS
-
válasz
tordaitibi #4718 üzenetére
Kísértetiesen hasonló gonddal küzdök, csak jóval több adattal, ami a jelen helyzetben több napos letöltéssel járna.
Keresgéltem, nem is keveset, de működő megoldást még nem találtam.
Egy cspmp szolgáltatás ismeri a "Merge" módot meglevő adatokra -- a DropBOXnál ilyet nem látok.
MaCS
-
tonyrulez
őstag
válasz
tordaitibi #2867 üzenetére
MEGA mappának ne a gyökérkönyvtárat add meg, csinálj neki külön üres mappát.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tordaitibi #2850 üzenetére
Ezt nem tudom mi okozhatja, nekem per.pill 6 szinkron van hozzáadva, egyik sincs a C meghajtón, és hibátlanul szinkronizálja őket.
-
Rimuru
veterán
válasz
tordaitibi #2834 üzenetére
Már ~8 éve van Windowsban lehetőség symlinkre használata miért nem terjedt még el?
-
alapz@j
tag
válasz
Wuala, SpiredOak, Tresorit biztosan tudja ezt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Pedig MEGA-nal pont azt a mappát tudod szinkronizálni amelyiket akarod, nem csak a sajátját.
-
Met
nagyúr
válasz
Bitcasát nem nézted?
Ott tükrözöd a Bitcasa drive-ra a könyvtárat. A Bitcasa drive egy virtuális meghajtóként jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged