Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Sync.com esetében a legutolsó frissítés óta az asztali kliens (taskbar) működik nálatok?
Nekem ismeretlen hibára hivatkozva a sikeres telepítés után nem hajlandó elindulni a program. Írtam a suppportnak, már level 2-bél járok, Windbg logot is küldtem nekik. Ha nem tudják megoldani, akkor sajnos kb. 7 év után váltanom kell.Ugyan nem tárolok kalóz anyagokat a felhőmben, de olyat keresek, ami nem tagja az US Patriot Act támogatóinak. Tresorittal még Sync előtt volt dolgom, ők Svájcból nyomják, de nem győztek meg anno. Mindenképp olyan szolgáltatót keresek, akinek van live sync asztali alkalmazása és könnyű megosztani egy linken keresztül a kiválasztott adatokat.
Az sem baj, ha olcsóbb, mint a Sync (49 USD/év)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest