- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Sync.com esetében a legutolsó frissítés óta az asztali kliens (taskbar) működik nálatok?
Nekem ismeretlen hibára hivatkozva a sikeres telepítés után nem hajlandó elindulni a program. Írtam a suppportnak, már level 2-bél járok, Windbg logot is küldtem nekik. Ha nem tudják megoldani, akkor sajnos kb. 7 év után váltanom kell.Ugyan nem tárolok kalóz anyagokat a felhőmben, de olyat keresek, ami nem tagja az US Patriot Act támogatóinak. Tresorittal még Sync előtt volt dolgom, ők Svájcból nyomják, de nem győztek meg anno. Mindenképp olyan szolgáltatót keresek, akinek van live sync asztali alkalmazása és könnyű megosztani egy linken keresztül a kiválasztott adatokat.
Az sem baj, ha olcsóbb, mint a Sync (49 USD/év)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Google Chrome
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest