- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
válasz
alapz@j #4101 üzenetére
A Google Drive a legbiztonságosabb mert nagy cég. Nem töröl semmi filmet le, legalábbis mondták hogy nem osztóm meg senkivel akkor nem törlik le. És a Google Driveon online is meg lehet nézni a filmeket.
Mondták nekem ne nagyon bízzak meg olyan szolgáltatásba amelyik ad ingyen 100-200GB lehet pár honnap vagy év és le húzzák a rolót. Meg mondták a Megat is hogy abba bízni amit egy német bűnöző hozott létre. Akinek a korábbi Megaupload szolgáltatását lekapcsolták a hatóságok. Akitől sok millió értékű autókat foglaltak le, amit fekete pénzből vett. Abban nem bízik az illető, aki mondta nekem.
Lehet hamarosan megint lekapcsolják a Megát, és az a sok feltöltésem mind el veszne, az időmet akkor a semmiért el pazarolnám.Szerinted is igaza van az illetőnek aki mondta nekem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest