Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
válasz
alapz@j
üzenetére
A Google Drive a legbiztonságosabb mert nagy cég. Nem töröl semmi filmet le, legalábbis mondták hogy nem osztóm meg senkivel akkor nem törlik le. És a Google Driveon online is meg lehet nézni a filmeket.
Mondták nekem ne nagyon bízzak meg olyan szolgáltatásba amelyik ad ingyen 100-200GB lehet pár honnap vagy év és le húzzák a rolót. Meg mondták a Megat is hogy abba bízni amit egy német bűnöző hozott létre. Akinek a korábbi Megaupload szolgáltatását lekapcsolták a hatóságok. Akitől sok millió értékű autókat foglaltak le, amit fekete pénzből vett. Abban nem bízik az illető, aki mondta nekem.
Lehet hamarosan megint lekapcsolják a Megát, és az a sok feltöltésem mind el veszne, az időmet akkor a semmiért el pazarolnám.Szerinted is igaza van az illetőnek aki mondta nekem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest