Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz DiszNóÓl #14668 üzenetére

Egy tipp, amit megpróbálhatsz: szilárd étel, amit szeretsz, kajáld... és amikor már úgy érzed, muszáj innod, akkor kapd be a tablettát, és mehet rá a víz... a szád/torkod még azt hiszi, kaja, simán lecsúszik. ( így egy marék tabletta is lemegy egyszerre )

Kieg: ne, nem mélyen a szádba, hanem előre! ... mert ez a másik szerintem baromság, hogy jó mélyen tedd a nyelvedre, mindig ezt nyomták nekem is kiskoromban... na úgy nem bírok lenyelni én sem semmit.... aztán rájöttem ( allergia miatt sokáig szedtem tablettákat, jó keserűeket, amit pont remekül érezni a nyelv hátsó részén és közben jöttem erre rá ), hogyha elől, szinte a nyelvem hegyére teszem, akkor a vízzel lendületből leszáguld mire észrevenném...

Ha nagyon nem megy: ízületre van folyékony kollagén, és szerintem a többi szokásos ( MSM, glükózamin, kondroitin) meg kapszulásból feloldható vízben.... nem tudom milyen íze lesz, de szerintem rohadtul nem számít, hogy feloldod... Vagy ha kiszámolva nem drágább, akkor Arthro Guard Liquid... és nem kell vacakolnod a feloldással :)

Szerk: Tovább olvastam, már rég megtaláltad :D

• Speeedfire

félisten

válasz DiszNóÓl #14668 üzenetére

A 2. linken lévő cikk címe elég hatásvadász. :D ;]

Fiatalabb koromban én sem tudtam lenyelni a tablettákat, mindig injekciót kaptam. Aztán egy idő után megelégeltem és sikerült. Azóta a lónyugtató méretűek is lemennek.
    Kurva sok vizet kell hozzá inni, ennyi. Le kell annak csúsznia.

Amúgy én nem tudok olyan ízület védőről, ami nem kapszulás. Esetleg próbáld meg széttörni és kajába keverni.

Új hozzászólás Aktív témák