Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #14668 üzenetére
Egy tipp, amit megpróbálhatsz: szilárd étel, amit szeretsz, kajáld... és amikor már úgy érzed, muszáj innod, akkor kapd be a tablettát, és mehet rá a víz... a szád/torkod még azt hiszi, kaja, simán lecsúszik. ( így egy marék tabletta is lemegy egyszerre )
Kieg: ne, nem mélyen a szádba, hanem előre! ... mert ez a másik szerintem baromság, hogy jó mélyen tedd a nyelvedre, mindig ezt nyomták nekem is kiskoromban... na úgy nem bírok lenyelni én sem semmit.... aztán rájöttem ( allergia miatt sokáig szedtem tablettákat, jó keserűeket, amit pont remekül érezni a nyelv hátsó részén és közben jöttem erre rá ), hogyha elől, szinte a nyelvem hegyére teszem, akkor a vízzel lendületből leszáguld mire észrevenném...
Ha nagyon nem megy: ízületre van folyékony kollagén, és szerintem a többi szokásos ( MSM, glükózamin, kondroitin) meg kapszulásból feloldható vízben.... nem tudom milyen íze lesz, de szerintem rohadtul nem számít, hogy feloldod... Vagy ha kiszámolva nem drágább, akkor Arthro Guard Liquid... és nem kell vacakolnod a feloldással
Szerk: Tovább olvastam, már rég megtaláltad
-
Speeedfire
félisten
válasz
DiszNóÓl #14668 üzenetére
A 2. linken lévő cikk címe elég hatásvadász.
Fiatalabb koromban én sem tudtam lenyelni a tablettákat, mindig injekciót kaptam. Aztán egy idő után megelégeltem és sikerült. Azóta a lónyugtató méretűek is lemennek.
Kurva sok vizet kell hozzá inni, ennyi. Le kell annak csúsznia.Amúgy én nem tudok olyan ízület védőről, ami nem kapszulás. Esetleg próbáld meg széttörni és kajába keverni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest