- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
joecontra
üzenetére
Bár én is még csak próbálgatom a rendszert, de szintén Xfce spinnel, ha használsz compizt, akkor az ablakdekorációkat be kell kapcsolni (különben hiányosak lesznek az ablakok), alapértelmezésben vmi nem igazán passzoló piros témát ad neki, de emerald-hoz lehet témákat letölteni a yumexből, amelyek között biztos lesz olyan ami passzol az aktuális megjelenéshez. Viszont az asztal effekteket ki szoktam lőni, azok eléggé zavaróak tudnak lenni, meg egyéb felesleges csicsákat is ki lehet kapcsolni még a compizconfigban, de van amelyiket nem kultiválja, ha kilövöd, szóval egyesével érdemes próbálgatni őket..
Nv driverre nincs tippem, mert én legacy amd-vel a használom, arra nincs is más mint a nyílt, de amit próbáltam eddig az ment vele, viszont a zárt driverek érzékenyek a kernelverzióra (x verzóira egyebekre), ált vmennyi csúszással követik az aktuális kerneleket, de ha más 3d-és dolog meg megy rendesen akkor lehet máshol lesz a kutya elásva.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest