Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
joecontra
üzenetére
Bár én is még csak próbálgatom a rendszert, de szintén Xfce spinnel, ha használsz compizt, akkor az ablakdekorációkat be kell kapcsolni (különben hiányosak lesznek az ablakok), alapértelmezésben vmi nem igazán passzoló piros témát ad neki, de emerald-hoz lehet témákat letölteni a yumexből, amelyek között biztos lesz olyan ami passzol az aktuális megjelenéshez. Viszont az asztal effekteket ki szoktam lőni, azok eléggé zavaróak tudnak lenni, meg egyéb felesleges csicsákat is ki lehet kapcsolni még a compizconfigban, de van amelyiket nem kultiválja, ha kilövöd, szóval egyesével érdemes próbálgatni őket..
Nv driverre nincs tippem, mert én legacy amd-vel a használom, arra nincs is más mint a nyílt, de amit próbáltam eddig az ment vele, viszont a zárt driverek érzékenyek a kernelverzióra (x verzóira egyebekre), ált vmennyi csúszással követik az aktuális kerneleket, de ha más 3d-és dolog meg megy rendesen akkor lehet máshol lesz a kutya elásva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest