Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam
    titán

Voltak igen. 3 profibb oldal is volt. A sys-admin.hu volt a csúcs. Voltszerencsém minháromba írni. :K

Centos-hez semmilyen spin nincs. Az alap csomagkészlete elég szűkös, 1 feladat 1 app felfogás szerint. De vannak extra tárolók. Ilyen az epel, amit a fedorások csinálnak. Ebben van xfce. Hosszú távú megoldásnak jó. Próbáld ki, ha minden alkalmazás megvan, amire szükséged van, akkor nagyon nagoyn nagyon sokáig használhatod gond nélkül. :K

(#4873) kovaax:

Akkor ez valami új bug. Nem találkoztam vele. f 19 volt az utolsó, amit renszeresen használtam. A leírás nem segít?

(#4875) bob.zxr:

Nem akarom én őket bántani, de valami komolyabb fedorás arcnak kéne ilyen oldalt csinlni. :U Ha rámszakad a történelemben valamikor elég szabadidő, én állok mostmár neki. :U

(#4878) cigam:

Én is olvastam róla. Ez van. Moonlightal mi a helyzet?

jah és bobnak üzemen, hogy naazilyenszaroktólleszagyatlanulszarawebböngészés. :P

(#4880) qisqaqas:

Kerestem én már, de nem vitték túlzásba az elirányítást. MOndjuk ha már fedeora oldal, azzal kéne kezdeni, hogy rólunkba leírjátok, hogy miisez. Nem? De.

Moonlight?
    Ölég régi tuti jó lesz? Tudom, próbáljam ki. De elötte még kipróbálnám a centos-t...
    naazilyenszaroktólleszagyatlanulszarawebböngészés. :P

Hát a horizon.tv megköveteli, így igazodnom kell hozzá. De ez a jobb kezemmel megvakarom a bal fülem ez nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák