Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Egyébként tényleg, nem tautológia, de valószínűleg a Fedora felhasználók nem ma kezdték. Bár én ellenpélda vagyok (na mondjuk nem vagyok "pro") ... De például használom az ROS rendszert, ami csak Ubuntu-ra csomagolt, és legfeljebb Debian-on érdemes nekiállni fordítani. Bár ott sem igazán, mert feltétel az unstable repository engedélyezése, ami meg khm... Egyébként meg ad hoc kellett megoldanom a problémát, mert a kettő szoftver együtt nem tudott fenn lenni (ROS Hydro és Octave 3.8, ha valakinek kellene info, írjon). Szerencsére az ütköző csomagok közül - úgy tűnik - nem minden futáshoz szükséges függősége az octave-nak (egy kettőért rinyált rögtön konzol módban, hogy nem találja, de azokkal nem volt baj), így vissza tudtam rakni a fő metacsomagját a másiknak. Aztán az úgy tűnikből meglátjuk mi lesz. Egyelőre működik mindkettő, aztán lehet működés közben majd elszáll az Octave... Egyelőre hibátlanul megy. Vagy talán kiderül, hogy van pár feleslegesen beírt dependency, ami kollégám szerint nem is olyan ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest