Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Okés.
link, innen szemezgetek. Igazából 3 módon állíthatod, ez a kártyát, ezek: dynpm, profile, dpm
Ezt állítod a power_method-ban.Ha a profile-t választod - ez a régi módszer, amit én is megírtam - akkor a power_profile-ba tehetsz ilyeneket: default, auto, low, mid, high. Először ezt nézzük át, a low-al. Ha szépen leveszi a fordulatszámot, az már 3/4 siker, mert látod, hogy menni fog.
*
Ha így nem ok akkor a power_methodban dpm-re állítsd. Azt nem tudom, hogy ehhez kell -e a boot paraméter vagy sem.
No lássuk.
A miatt meg ne bosszankodj, hogy ilyen macerás. Gyári driver nélkül, a nyílttal... 2005-ben még röhögtünk volna, ha valaki azt mondja ez valaha lehetséges lesz.

*baszki de bonyolult, folyton összekeverem.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest