- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Vigyázz azért az zenbook-kal. Én decemberben gondolkodtam rajta, és akkor még voltak vele bajok. Egyébként jó kis gép, de én végül egy T-s lenovo-nál kötöttem ki, WIN7-tel. Vérzik a szívem, hogy ezt a "kiváló" OS-t kell használnom a munkám miatt. Épp lusta vagyok beletenni az SSD-met, de agyalok hogy megy fel dual bootban nekem is mellé vissza egy linux, mert az a windows egyszerűen nem tudom kinek elég.
Csak egy kis rinya, i7, 8 giga ram kevés hogy egy 800 megás exe-t átnevezzek, mert a vírusirtó le akarja ellenőrizni, és megeszi a disk-et közben. Az a vírusirtó, ami lecsekkolta ezt a fájlt amikor letöltöttem. f2-re meg kifagy a fájlkezelő. Emellett úgy hogy konstans van 3 giga szabad memóriám, folyton swapel. Nincsenek asztalok. Viszont kezeli az optimus-t, jó a power managementje, és fut rajta a GT legends.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Milyen széket vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest