Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Vigyázz azért az zenbook-kal. Én decemberben gondolkodtam rajta, és akkor még voltak vele bajok. Egyébként jó kis gép, de én végül egy T-s lenovo-nál kötöttem ki, WIN7-tel. Vérzik a szívem, hogy ezt a "kiváló" OS-t kell használnom a munkám miatt. Épp lusta vagyok beletenni az SSD-met, de agyalok hogy megy fel dual bootban nekem is mellé vissza egy linux, mert az a windows egyszerűen nem tudom kinek elég.
Csak egy kis rinya, i7, 8 giga ram kevés hogy egy 800 megás exe-t átnevezzek, mert a vírusirtó le akarja ellenőrizni, és megeszi a disk-et közben. Az a vírusirtó, ami lecsekkolta ezt a fájlt amikor letöltöttem. f2-re meg kifagy a fájlkezelő. Emellett úgy hogy konstans van 3 giga szabad memóriám, folyton swapel. Nincsenek asztalok. Viszont kezeli az optimus-t, jó a power managementje, és fut rajta a GT legends.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Androidos fejegységek
- Arena Breakout: Infinite
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest