Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Az extension.gnome.org-on van bővítmény lista, használd azt, ami neked kell, eléggé felhasználó függő. Én kifejezetten szeretem magam átnevelni a rendszer használatához, és csak olyan bővítményt felrakni, ami nagyon kell, így frissítéseknél kevésbé érnek meglepetések. Témázni viszont imádok, szóval nekem a theme switcher extension alap volt, meg az accesibility icon eltüntető, mert arra nincs szükségem.
Az induláskori szolgáltatások belövése: system-config.-services (ha még van), parancssorból meg sysctl-lel lehet. Ha a gnome-mal együtt induló programokat akarod heggeszteni, akkor a gconf-editorral tudod, de nem tudom pontosan melyik kulcsot kell reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest