Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Az extension.gnome.org-on van bővítmény lista, használd azt, ami neked kell, eléggé felhasználó függő. Én kifejezetten szeretem magam átnevelni a rendszer használatához, és csak olyan bővítményt felrakni, ami nagyon kell, így frissítéseknél kevésbé érnek meglepetések. Témázni viszont imádok, szóval nekem a theme switcher extension alap volt, meg az accesibility icon eltüntető, mert arra nincs szükségem.
Az induláskori szolgáltatások belövése: system-config.-services (ha még van), parancssorból meg sysctl-lel lehet. Ha a gnome-mal együtt induló programokat akarod heggeszteni, akkor a gconf-editorral tudod, de nem tudom pontosan melyik kulcsot kell reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Apple MacBook
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest