- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
háát,nemtudom,de érdekes,. de amugy is már mind1. merha el is indul, kicsit eléggé fog szaggatni még alap grafon is,. vagy a ram miatt,mert csak 4 van, de nemsoká,mert akarom pár nap mulva bőviteni 8-ra,ha lehet. vagy a 2.20ghz-s proci a baja.
csak az lenne a kiszarás,ha a proci lenne a baja, akkor a fater gépén mért nemszaggat, majd csakhogy alap grafon, ami pedig 1.80ghz-s proci -
GrooveHero
addikt
Erről a bioüzemanyag finomítóról tudsz mondani valami bővebbet? Sajnos a német nem az erősségem
Többieknek: Köszi a válaszokat, majd még meggondoldom, hogy kezdjek e a szalmával valamit
Fel: Miért jó, hogy az xdisc-el szeded össze, amit a kombájn elszór? Sima póttal, ami felszedi nem ugyan azt kapod? Vagy abból is siló lesz?
-
donmackó
addikt
Ez valahogy elkerülte a figyelmem. Őszintén szólva nekem mindegy volt mennyi idő alatt tolja be az üzembe, a lényege az lenne hogy minél többet kibírjak rakni egyszerre.Próbáltam 60000-es értéket is, de akkor már felborult a traki (nem bírt emelni, a szalag maradt a traktorom meg emelkedett).
Kipróbálom ezt a "vonatozós" módszert is.Azon is gondolkodtam hogy egy csomó szalagot kellene használni (majdnem vízszintbe állítva a homlokrakodóssal) és úgy vonatoztatni csak arra nem futja a pénzemből. Én marha a legtávolabbi bunkerbe pakoltam be a szilázst és most hordhatom a garathoz.
-
larpi
tag
Tavaly én is végig játszottam ezt egy gép felújítás után (alaplap,proci ,vga), én az arma2-t nem tudtam használni. "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt" Üzeneteket kaptam 2-3óra vagy éppen 2-3 perc játék után. Böngésztem az arma fórumokat hetekig, hazait-külföldit, szinte mindenütt felvetődött a probléma, de hathatós megoldásra nem bukkantam, amit megértettem azt kipróbáltam de rajtam nem segített. Végül az utolsó megoldáshoz folyamodtam: Megvettem az arma3-at és a arma2 ment a polcra.
-
PitLee
őstag
Találtam még egy hibrid helyet
A gépkereskedőtől "bérelek" egy szerelőcsarnokot, a másik kérdésre a válasz kis járgány nagy szerszámmal is boldogul legalábbis így üresen.
Amire figyelni kell az a kicsi elektromos kapcsolószekrény, mert az szilárd objektum kb itt nincs útban.
UI: ja és a fák előtte nemárt kivágni azt a kettőt.Igyekeztem nem összekeverni a linkeket.
-
drunkyboy
aktív tag
Siló felszedésre én még várom a Ropa Euro Maus-t. A '13-ban bevált, az ürítés viszont jó ötlet a szállítószalaggal.
-
apach
senior tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ez aranyos
Eleve az objecttel van a gond.. A "befogadást" pillanat törtrésze alatt át lehet fára állítani, de pénz jön ki a másik oldalon... HA jól tudom, ezt még Maya3D-ben / CAD-ben írják meg ezt a részét. Ahhoz meg nem értek (nem is áll szándékomban
).
Majd egyszer csak valakinek feltűnik ennek a modnak a hiánya, és secperc alatt összedobja
Mindenesetre egy huszárvágással áthidaltam a problémát, de köszi a tippet..Viszont az az amcsi kamion ürítő..Na az közveszélyes besorolás tárgyát képezi
Amit linkeltél híddaru bent van, de csak díszítőelemként... No function. De azért köfi
-
pokers
senior tag
Csak mire megpakolod azt a két kocsit, megőszülsz, közben meg kitéped az összes hajad
A fabiznisznél kényelmesebbek sztem a beszállítós küldik. Ha saját készletből azonnal tudod teljesíteni a kért mennyiséget, hatalmas időbónusz üti a markodIrányváltót kikapcsolhatod, ha hosszan nyomod a space-t. Vagy az xml-ben a shuttle (vagy vmi hasonló, nem emléxem már pontosan) résznél átírod a true-t false-ra.
-
n0tr3adY81
aktív tag
50% a projekt, kicsit át kell tervezni, túl kicsinek bizonyult az 1024x1024
Egyébként nem lehetetlen, azthiszem vannak gyümölcsfa modok is már...Majd möglássuk.
Jaj nem, rosszul írtam!
ottven szazalyek a prozsekt mer at kel tervelni kissi let a mappp!!!!!!4444négy
am nem lhtetlen mer letotheto palyinkafa is van csak tuggya valki hogy hol pls lecci aggyatok linket koszi puszi (ideképzelni millió emote-t!!!!)...
-
olivera88
veterán
Lehet.
Nálam 18-19 km /h vel húzza a Puma amitől égnek állt a hajam mikor megláttam. Utána néztem az interneten és kiderül h elég reális.Rapid vetőgépek egyedi gumibakos megoldása a laza talajban haladó csoroszlyát nem engedi a beállított érték alá, míg tömör, illetve nem jól előkészített talaj esetén a nagy terhelés biztosítja az egyenletes mélységtartást, illetve a sorok tökéletes párhuzamosságát is, mivel a csoroszlyák oldalirányba nem tudnak elmozdulni.
Ez teszi lehetővé a tartósan nagy, akár 15-18 km/h vetési sebesség tartását is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest