Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SparrowHUN

tag

válasz Newyorker #291 üzenetére

Szia!

Az is.
    Én mondjuk már jó ideje csak single-t játszok, mert ebben a játékban, kifejezetten sok a "gyerek" (ez persze érthető is), és egyik-másik multiban több kárt csinálnak, mint hasznot (tisztelet a kivételnek). Szóval jó rendesen kell szűrni a társakat. De ez egy magánvélemény.
    2009 óta játszok és valahogy mindig le tudott kötni (így 30 felett is :B ). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
    Én pl. úgy kezdtem ezt, hogy kezdő gépekkel indultam, 50k hitel, megvettem a fa szállító pótot, meg egy motorfűrészt. elszórakoztam Vele így egy ideig, aztán egy szinttel feljebb léptem. Sose ugrottam akkorát hogy mondjuk kezdő traki után a legnagyobb NH. ( A kezdő Deutz-okat kifejezetten sokáig nyúztam. )
    Aztán ha már volt annyi pénz, hogy tudtam venni plusz 2-3 földet, akkor aztán bele kell csapni lecsóba. Tárcsázás, vetés, műtrágya, aratás. Egy idő után bepunnyad a játék. Akkor belekezdeni az állattartásba. Ha már azon is túl vagy, újra favágás, földszerzés.
    Én személy szerint mindig is vagyon szerettem az LS-t, ha egy kicsit bele is untam, 1-2 hónap után újra nekiálltam...
    Na meg persze kell egy kis beleélés is. :) A fiam imádja, a lányom egy kicsit kerülgeti csak (talán mert nincs MyLittlePony-s traktorom) . :D
    Szóval nagy buli, aki egy kicsit is látta gyerekként a gépeket vagy egy kicsit is érdekelte, annak kifejezetten csemege ez a játék, hiszen azt csinálhatod így, amit amúgy nem biztos, hogy bevállalnál. :D

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák