Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Szia!
Az is.
Én mondjuk már jó ideje csak single-t játszok, mert ebben a játékban, kifejezetten sok a "gyerek" (ez persze érthető is), és egyik-másik multiban több kárt csinálnak, mint hasznot (tisztelet a kivételnek). Szóval jó rendesen kell szűrni a társakat. De ez egy magánvélemény.
2009 óta játszok és valahogy mindig le tudott kötni (így 30 felett is
). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
Én pl. úgy kezdtem ezt, hogy kezdő gépekkel indultam, 50k hitel, megvettem a fa szállító pótot, meg egy motorfűrészt. elszórakoztam Vele így egy ideig, aztán egy szinttel feljebb léptem. Sose ugrottam akkorát hogy mondjuk kezdő traki után a legnagyobb NH. ( A kezdő Deutz-okat kifejezetten sokáig nyúztam. )
Aztán ha már volt annyi pénz, hogy tudtam venni plusz 2-3 földet, akkor aztán bele kell csapni lecsóba. Tárcsázás, vetés, műtrágya, aratás. Egy idő után bepunnyad a játék. Akkor belekezdeni az állattartásba. Ha már azon is túl vagy, újra favágás, földszerzés.
Én személy szerint mindig is vagyon szerettem az LS-t, ha egy kicsit bele is untam, 1-2 hónap után újra nekiálltam...
Na meg persze kell egy kis beleélés is.
A fiam imádja, a lányom egy kicsit kerülgeti csak (talán mert nincs MyLittlePony-s traktorom) . 
Szóval nagy buli, aki egy kicsit is látta gyerekként a gépeket vagy egy kicsit is érdekelte, annak kifejezetten csemege ez a játék, hiszen azt csinálhatod így, amit amúgy nem biztos, hogy bevállalnál.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Asztali PC v2 , R5 5700 , RX 6600 XT , 16GB 3200MHz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
A fiam imádja, a lányom egy kicsit kerülgeti csak (talán mert nincs MyLittlePony-s traktorom) .