- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
tembopapa
üzenetére
hali.
tessék
pedig csak annyit írtam google keresőbe hogy: Modern Hagenstedt és vagy 10-t kidobott.!!Nem bántás képen írom így sértődés ne essél, de csak ennyit kellett volna tenned, de látom egyszerűbb volt kérdezni mint hogy megpróbáld. :S Mellesleg, ezért jó a Chrome böngésző, mert beépített fordítója IS van, így a modos oldalakat stb le tudom fordítani. Ajánlom másnak is. Ha másra nem, akkor keresgélésekre.
Korábban írtam a Szkinezésről ugyebár.
Szerinted (szerintetek) valaki segített megtanulni nekem?? NEM!!!! Fogtam, és keresgéltem youtubeon.
Ami nagyjából 30 percet vagy 1 órát vett pl igénybe pl.Fogtam, letöltöttem a videó alatti linkekről ami kellett, telepítettem, és stb, és tessék, már csináltam 1 teszt szkint a 780 lexionomra. Hogy kell kezelni Photo Shopot?? Hm. Szintén a kutya se segített nekem infókkal. Mit tettem?? google kereső/YOUTUBEon keresgéltem és lám, rátaláltam! Mostmár, van Paint.netem, XnView progim, Photo Shop 2014 verzióm, és Gimp progim. EGYENLŐRE mindegyikre szükségem van, mert pl Dirt szkint más néven koszolt szkint a koszolódós modokra Gimppel tudok csinálni jelenleg. XnView és Paint.nettel pedig a képeket konvertálom méretre, vagy épp oda vissza PNG ből DDS be stb.
Tehát bocs ha morgok, de mérgesít az amikor kérdeztek, mielőtt alaposan keresnétek!!
Jah, és a fentieket NEM kioktatásként, vagy épp önmagam futtatásáért írtam, hanem csak a miheztartás és példák miatt!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- iPhone topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Apple iPhone 17 - alap
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Mitsubishi R32CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Xbox Series S 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest