Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• failed

tag

Összejött a pénz a bálázásra.. vettem egy homlokrakodót,egy (kocka) bálázót, illetve egy bálaszállító pótkocsit. a weidemannt skippeltem is azonnal mert egérrel lehetetlen vele eltalálni akármit. oké agrovector 35.7 jó lesz... aha.. Mivel 8 gombos egerem van, így gondoltam, hogy átállítom a gombokra az emelést, illetve a döntést.. MI AZ, HOGY NEM LEHET?! Egyszerűen nem tudom használni az egerem gombjait! Deeee, majd hadonászni fogok az asztalon nem?! Sajnos ez egy olyan "hiba" a játékban, ami miatt kizárt, hogy valaha pénzt fogok adni ezért a játékért. Pedig Euro Truck 2 után ez lett volna a következő amire hajlandó lettem volna pénz áldozni, de így teljesen kizárt.

Egyszerűen ez a bal klikk nyomva tart, felfele-lefele, jobbra-balra. Ez valami szánalmas, igénytelenség tetőfoka.. :W :((( Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..

Ez így nagyon nem jó, totál kiábrándultam az egész játékból. Ti hogyan hidaltátok át ezeket a problémákat?

Új hozzászólás Aktív témák