Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Összejött a pénz a bálázásra.. vettem egy homlokrakodót,egy (kocka) bálázót, illetve egy bálaszállító pótkocsit. a weidemannt skippeltem is azonnal mert egérrel lehetetlen vele eltalálni akármit. oké agrovector 35.7 jó lesz... aha.. Mivel 8 gombos egerem van, így gondoltam, hogy átállítom a gombokra az emelést, illetve a döntést.. MI AZ, HOGY NEM LEHET?! Egyszerűen nem tudom használni az egerem gombjait! Deeee, majd hadonászni fogok az asztalon nem?! Sajnos ez egy olyan "hiba" a játékban, ami miatt kizárt, hogy valaha pénzt fogok adni ezért a játékért. Pedig Euro Truck 2 után ez lett volna a következő amire hajlandó lettem volna pénz áldozni, de így teljesen kizárt.
Egyszerűen ez a bal klikk nyomva tart, felfele-lefele, jobbra-balra. Ez valami szánalmas, igénytelenség tetőfoka..
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..Ez így nagyon nem jó, totál kiábrándultam az egész játékból. Ti hogyan hidaltátok át ezeket a problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..