Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Hát, tennék be képeket, de még nincs készítve egyikből sem. Jelenleg most más foglal le. Egy szerkesztés. De kezdem megunni kicsit, lehet szünetet tartok, és kicsit játszok is, és akkor csinálhatok pár képet. Multizni még csak a Gross-on próbáltam, de mivel 8 gigás mobilnetem van, így nekem nem ment rendesen. Akadt idönként a Gross. De ez lehetett egy Géptől is, nem tudom. 2 ismerősöm akikkel próbáltam játszani rajt, nem igen ír hogy mi a helyzet vele. Lehet nem is azon játszanak már. Nem tudom. Majd megkérdezem. Amúgy meg, a Képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig türelmet kér az oldal. A szmájli sor alatt van kiírva.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest