Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Hát, tennék be képeket, de még nincs készítve egyikből sem. Jelenleg most más foglal le. Egy szerkesztés. De kezdem megunni kicsit, lehet szünetet tartok, és kicsit játszok is, és akkor csinálhatok pár képet. Multizni még csak a Gross-on próbáltam, de mivel 8 gigás mobilnetem van, így nekem nem ment rendesen. Akadt idönként a Gross. De ez lehetett egy Géptől is, nem tudom. 2 ismerősöm akikkel próbáltam játszani rajt, nem igen ír hogy mi a helyzet vele. Lehet nem is azon játszanak már. Nem tudom. Majd megkérdezem. Amúgy meg, a Képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig türelmet kér az oldal. A szmájli sor alatt van kiírva.

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest