Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz orixon #1522 üzenetére

Szia!

Igen ahogy írod. :) De én a gregorie besson XXXL boronával dolgozok, így szántani se kell.
    Csak végig megyek, vele a földön, aztán már vethetek is. Korábbi hozzászólásaimban már több linket is betettem, inkább keresd vissza, és onnan letöltheted majd.
    Miután ezzel végigmegyek, utána a hígtrágyázás, aztán a gép orrára csatolom a sima permetezőt, ami 3000 literes és 20 pár méteres, feltöltöm, utána felcsatolom a vetőgépet is rá, azt is feltöltöm, aztán irány vetni. :)

Vagyis, a hígtrágyázás után, egyszerre permetezek és vetek, így már 2-1 csapásra kész. :)
    Jah, és így sokkal hamarabb megérik a vetésem, és arathatom. Egyedül ha játszok, akki van egy lowrider nevű utánfutóm, kiviszem vele a Lexion 770 kombit 1200 fejjel, aztán lecsatolom ott a low-ot, visszamegyek 2 utánfutóért, visszamegyek a kombihoz, és gó aratni. bekapcsolom az auto pilotot miután szépen egyenesen megy a gép, és utána csak hordom el a magokat. :) A Gross_Kern_Land mapon egyszerre 2 kombit is beállítottam már auto pilotra, alig győztem 2-3 utánfutóval a hordását a magoknak. Egyik kombit a Repcébe állítottam, másikat a Búzásba, aztán kész. :) 3 darab 40 ezres utánfutóval kellett rohangálnom folyamatosan. :D de tetszett. egyik kombi 100ezres másik 74ezres. :)
    Repcéből, az adott mezőnek a kb 1/3-ról több mint 1 milla magot vittem az óriás magtáramba. :D Búzából kb fél mezőről, 600 ezer felettit. :) Príma a normál módbani játékkor. Mert hamar össze lehet szedni vele a pénzt. :)

Új hozzászólás Aktív témák