- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
Látom kezd benépesülni a kis totyik, ennek örülök.
Jó látni, hogy mekkora rajongótábora van ennek a sorozatnak. Én jómagam feltettem a 2009-es verziót, mert az sokkal optimalizáltabb, nekem ugyanis single playerben is akadozott a 2011-es.
Ki milyen géppel tolja, derítsük ki mi az ideális masina ehhez a játékhoz.Én egy E5200-at raktam alá 3.0Ghz-re húzva, egy 512 megás 9600GT-vel. Memóriából pedig 2Gigám van, 800Mhz-en mennek. Xp-n játszom a játékot.
1280x1024-ben max. beállítás mellett szűrők bekapcsolva bizony néha be be röccen a 2011-es verzió. FRAPS-al mérve olyan 15-40 Fps között ingadozik a játék. És ez az ami idegesít, mert miért ingadozik ekkorát? Néha leesik 10Fps-re is egy pár pillanatra. Mi a kevés neki, a memóriám? A 2009-es ugyenezen beállítások mellett vajsimán fut, soha egy röccenés.
Halkan merem csak megsúgni, nem sok különbséget látok a két verzió között grafikailag, talán a fény-árnyék kezelés, meg a speedtree szebb a 2011-ben, de a textúrákon semmit sem csiszoltak, való igaz nem is nagyon kellett.
Érdekesség még, hogy a szűrők kikapcsolásával sem nő olyan nagyot a sebesség, igaz ami igaz sokkal rondább sem lesz a játék.Várom az észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák

- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó látni, hogy mekkora rajongótábora van ennek a sorozatnak. Én jómagam feltettem a 2009-es verziót, mert az sokkal optimalizáltabb, nekem ugyanis single playerben is akadozott a 2011-es.