- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
robigida's
csendes tag
- és a tehén tejet magától ad vagy én kell vele csináljak valamit (ha én akkor hogy?)
- meg a trágyába beletudom merni a kanalat de a kanál üres lessz 2 kanál van de csak az 1 el próbáltam lehet hogy a másikkal lehet nem tudom ilyen utsch fahr trakrot amin elöl emelő van olyanom van s arra csak 1 kanál megy fel de veszek 290.000 $-étr alyan bálarakodót arra lehet felmegy a másik kanál NEM TUDOOM
R 
-
Fényhozó
tag
Köszönöm, időközben rájöttem. Most a új térkép berakásával szöszmötölök, elvileg azt mondták más fórumon, hogy csak a C meghajtón levő mods mappába kellene bemásolni, utána új játék indítása mellett lehet választani a mapokból.
Nos, nekem nem igen akar összejönni. Bemásolom a mods mappába, elindítom a játékot, új játékot kezdek, de csak az alap mapon kezd, semmiféle választási lehetőséget nem kínál fel. Erről tudsz valamit?
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
R