- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Most értem a végére a játéknak, kb 2 hét alatt (medium vagy milyen fokozaton, nem a legkönnyebb hanem egyel utána), mondjuk nem sokat játszottam vele naponta, ja és teljesen cheat nélkül csináltam, ami miatt egy két helyen volt anyázás rendesen amikor már kb 20adjára csináltam
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...