- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Most értem a végére a játéknak, kb 2 hét alatt (medium vagy milyen fokozaton, nem a legkönnyebb hanem egyel utána), mondjuk nem sokat játszottam vele naponta, ja és teljesen cheat nélkül csináltam, ami miatt egy két helyen volt anyázás rendesen amikor már kb 20adjára csináltam
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...