Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
érdekes mennyire máshogy vittem végig....
...vulkános pályát megláttam, körbenéztem, látam ide összes ammo kevés erre elfutottam rakétás szörnyek közt azok ugyis leginkább katonákat lötték....
....felértem tetőre ottált 2 katona azokat 1sorozattal hidegre tettem aztán bámészkodtam egy kicsit, hogy lent, hogy ölik egymást és mentem tovább.....
Aszem legnehezebb fokozaton volt.
Ezzel szemben Doom3 ban megszenvedtem mert nincs olyan, hogy biztosítva van a terep. Nem néha hanem folyton mögéd teleportálnak, kinyílt egy ajtó mögötted....
Leoltódik a lámpa már rutinból fordulok is meg és bumm.
-
-
gege71.hu
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Nem,
ill azon is lemehetsz (de arról inkább leesés lenne mert meredek) de én arról beszélek a labornál, amlyik híd kissebb szögben van leszakadva. Azon fel tudsz menni. A kiindulópontja pedig ott van közel a sziklához amibe van egy barlangszerűség is(na meg 1-2 rohadt dög).
A sziklás részhez le tudsz menni a kis lifttel ami az egyik ilyen ''gallér''-ról indul egy fáról. Gallérnak nevezem azt amikkel a kis hidak a fákhoz rögzülnek és mint egy kis gyilokjáró gyűrűt alkot a fák törzse körül. Remélem érthető miről regélek.
A kis lift egy dzsip-hez vezet.
Ha továbbra se megy holnap csinálok pár screenshotot a helyről és elküldöm. -
gege71.hu
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
A leszakatt fuggohidon felmesz az epulethez(labor) (ket generator vagy trafoszekreny van ott ahova felersz a lelogo fuggohiddon). Szoval bemesz az epuletbe (lesz bent par dög) szal hazavágsz bent minden mocskos férget és az egyi helyiségben lesz egy halott tudós csávó annál van a keycard.
Egyébként a pálya neve treehouse
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest