- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz
PhilBrick #231 üzenetére
Így van, de érdemes a terület domináns frakciós páncéljait tartani a zsákban és néha felvenni. Jól jöhet.
Bugok az utolsó patch után.
-Invectory bug az összes "B" betűs tárgynál(kivéve kaják és a baseball ütő). Akármennyi van nálad csak 1 db-ot látsz és nem tudod összejavítani őket. Eladásnál is csak 1 van egyszerre. Tehát ha van nálad 3 BB Gun akkor 3x kell egymás után a kereskedőhöz belépni és eladni.
- A patch által előhozott (de jó) .357- bug minden .357-es lőfegyver "beragad" ha lopakodó módban használod. Tárazás után sem célzás ,sem a VATS nem működik. Tapasztalataim szerint, gyorsan felállni és elölre mozogni, akkor elmúlik kb 3-4 másodperc után.
- Megmaradt bug. E-DE-nek semmi féle frakciós páncélt ne akarj a tárolójába tenni, mert közli, hogy ez a karakter nem tud felvenni frakciós páncélt. A páncél pedig el is tűnik nyom nélkül. Megsemmisül. CSAK A FRAKCIÓS PÁNCÉLOK a normál páncélok mehetnek a tárolójába.Egyenlőre ennyi, ha belefutok még valamibe akkor írom.
-
Visormail
addikt
válasz
PhilBrick #231 üzenetére
Én is így gondoltam csak akkor megzavart, hogy itt is azt írják http://fallout4.gportal.hu/gindex.php?pg=33473557 hogy "Majd el kell menni egy sor küldetésre a BoS-nak, mielőtt kérheted hogy tagja legyél a Brotherhood of Steel-nek. Majd ezután megadják a képzés és egy T45-d páncélt." és a másik fórumon ezt írta még hozzá valaki "Üröm lesz az örömben, hogy amikor felveszed, "BoS" tag leszel, ergo KoS listás jópár frakciónál..."
De akkor ezek szerint ez is csak ugyanolyan frakcióruha mint a többi és nem válsz taggá, csak amíg rajtad van akkor másképp néznek rád de ha leveszed megint minden a régi? -
frame>24
addikt
válasz
PhilBrick #70 üzenetére
Nálam sem, és a következő dolog zavar:
A Steam-ben játék nevére kattintva properties, és után van egy ilyen menüpont, hogy GAME INTEGRITY CHECK, namost én ezt elvégeztettem vele, 2x is.
Mindkét esetben 60-70% között leállt, és errort írt ki, majd azt, hogy "1 file missing" és "will be reacquired."
A game ettől megy, de akkor is, ez mi ez??Tehát akkor a Grifidnek most melyik cégtől van a game? (tudom, hogy eredeti, de honnan?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest