Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    Na most hogy megtaláltam a "gyereket", már annyira sem tud izgatni a fő szál, mint eddig.
    Az is világos már, hogy nem a sztorival van itt a probléma, hanem a történetmeséléssel.
    Az hogy ennyire képtelen legyen a Bethesda érzelmeket vinni egy történetbe, már szinte hihetetlen.
    Egy ilyen, két évszázadon átívelő családi drámát így hazavágni gyökér dialógusokkal...beszarok komolyan mondom...
    Interstellar c. filmben már feszegették ezt az "apa-gyerek elszakadnak egymástól hosszú-hosszú időre, apa fiatalon túléli a megöregedett gyereket" -témát. De ott ez jól is volt tálalva. A kislány haragudott a faterra amiért elment, a fater meg azért volt nagyon ki mert haraggal váltak el, és nem tudta, találkoznak-e még valaha. Aztán ugye ahogy a McConaughey visszanézi a videólogokat, meg a gravitációval próbál üzenni a kislánynak, szépen felépítik a dramaturgiát.
    Na itt van helyette egy fa hangon lefolytatott beszélgetés, semmi komoly érzelem nem látszik senkin. Oké hogy a gyerek csak 1 éves volt, de akkor is....legalább a főhős viselkedhetne életszerűen.
    Amikor meg el akarja nyomni az ember a lelketlen, ratyi dialógust, akkor még ilyeneket is benyög a főhős, hogy "hmmmm...interesting!"
    Most ez mért kellett, komolyan? :(
    Az lesz, hogy legközelebb kimegyek E3-ra, és egy tire ironnal addig ütöm majd Todd Howard heréjét, amíg írásba nem kapom, hogy a Fallout 5-höz felvesznek majd néhány komolyabb írót, meg egy normális lead designert.

Új hozzászólás Aktív témák