Új hozzászólás Aktív témák
-
SriverFX
csendes tag
Egyébként párhuzamosan erősödik az ellen, amikor mi is fejlődünk? Mer a kevéske játék alatt amit toltam, nem érzem ezt.
-
SriverFX
csendes tag
Igen utánaolvastam rendesen, mert elsőre angolul kezdtem neki és volt pár dolog amit nem is igazán értettem. Ráadásul csak kattintgattam jobbra balra a skilleknél és perkeknél, mer nem tudtam h melyikre mennyire van szükség (pölö orvosra toltam legalább 20 pontot, utólag hülyeségnek érzem) Kb 6 órát játszottam első nekifutásra, mikor úgyéreztem h mostmár olyan marha nagy meglepetés nem érhet karakterfejlődés szempontjából.
-
SriverFX
csendes tag
Nemrég kezdtem el a játékot, de rohattul bejön. Sosem játszottam az elődökkel, kivéve (ha egyátalán elődnek lehet nevezni) az Oblivionnal.
Elsőre csak egy tesztkaraktert csináltam, h egyátalán rájöjjek, h mithogyanmiért csinálok, aztán tegnap végülis újrakezdtem. A SPECIAL nálam 4833985. Aki nem használja a Biggunt, Meele-t és az Unarmed-ot az sztem jól jár ezzel az összeállítással. Talán a Charisma hiánya miatt szenvedek egy picit, mert a beszéd elég alacsony. A cipelhető súly 190, de különösebben nem érdekel, minden fegyverből (smallgun) kettőt tartok magamnál. Közep szinten játszom, de elég erős vagyok már 4dik szinten is. Kritikus találatokkal remekül lehet operálni a játékban, igazából nem is nagyon találkoztam olyan élőlénnyel, ami gondot okozott volna. Töltényből rengeteg van, ha az ember sunyialjas módon játszik és mindent lesből csinál. Többnyire ez megoldható (legalábbis a játék ezen szakaszában). Érdemes megcsinálni Megatronban Moira kajagyűjtő akcióját, rengeteg töltény van a fosztogatóknál, és (legtöbbször) fexenek 1 sunyi lövéstől.A műveltség (meg az INT 9) miatt 22 pontot osztok el szintlépéskor, de ha Rivet City-be átugrom a bobbleheadért, akkor ez még nőni fog. A Smallgun, Repair, Lockpick-t mindenképp felviszem 75ig (bobbleheadek, perkek nélkül - a javítás, orvostan bólogatójancsik már megvannak), aztán gyűjtöm hozzájuk a könyveket (5. szinten a könyvskillpont duplázót fogom választani). Később még talán az Energy weaponst is feltolom(ha gyenge lesz a Smallgun). A Barter, Meele, Unarmed és a Science-t mindenképp hanyagolni fogom. Sok kupakom van relatíve (1200 körül), de nemtok vele mit kezdeni... ha később esetleg nagyon bedurvulna a játék akkor azért jól fog jönni. Általában minden neves épületet végigkutatot, így gyógyinjekcióm is kb 30 van (de aludni mindig és szinte bárhol lehet).
Összességében sztem egész jólsikerült a gém, néhol vannak logikai bukfencek és bugok, de melyik játékba nincsenek. Igazából nem értem azokat akik csíteket használnak, mer sztem könnyű játék (közepes szinten), persze rossz skillekkel és perkekkel nehézzé lehet tenni. Nyilván ha rambóznék sokkal több lőszer is fogyna, de jobban szeretem az átgondolt támadásokat, a VATS ilyen szempontból telitalálat nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest