- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
TrollBalint #2741 üzenetére
DLC is adja, no meg nekem fent van egy level100 mod.
Egyébként egy rakás perk-et is adnak a DLC-k (ezek pl. angolul vannak a magyar játékban is), amelyből 25. szinten még mindig legalább 20 választhatatlan. Ja, és a több XP miatt most teljesen nehéz szinten tolom (33-at tudtam osztani szintenként, már amíg lehetett, most már nincs egy szál sem). Persze nem árt figyelni Charonra, hogy csak a tüzet vonja magára, de te nyírd ki az ellent, mert csak így kapsz pontokat. Én még most is azt mondom, hogy nagy baromság volt kidobni az eredeti Oblivion motor fejlődési rendszerét, annál egyszerűen nincs jobb.
Legelsőre asszem 8. szintig játszottam végig a játékot (akkor még nem tudtam, hogy milyen hamar vége, ha nem bóklászik szerteszét az ember, és DLC-k sem voltak), 2-odjára 22. szintnél halt be a főküldi végénél (ti. nem zárult le), úgyhogy azt egyelőre még halasztom.
Egyáltalán nem kötelező perk-et választani (lehet fő tulajdonságokat nyomni, vagy szintlépést). Szintlépést én még nem választottam, majd ha már tényleg nagyon sok pont kell hozzá, de max. nehézségen szinte elröppennek a szintek.
A 25.-kel még nem voltam Pittben, ami min. 2 szint lesz. Némelyik perk tényleg totál értelmetlen, pl. az all level 9, hiszen úgysem élsz addig, hogy meglegyen, ha nem fejlesztesz, ha meg fejlesztettél, akkor már minek, vagy a level 5, aminél eleve többel indulsz...
Baboon: Hogy-hogy mi az?
Rosszul kezeli a RAM-ot a játék, az meg túlcsordul, és máris kidob érvénytelen hivatkozással.
eniak: Pedig ott van a robot a szeméttelep végében (egy Protectron). Amikor előző karakteremmel itt jártam, még egy olyan bazi nagy rakétás robot is volt a város előtt, azt is megcsináltam nekik, most nem. Kár, hogy csak egy valamiben lehet nekik segíteni.
Nem biztos, hogy uolyan a 2 RAM, ha nem egyszerre vetted őket (persze lap is lehet hunyó, egy ismerősömnél a múlt héten pont olyan probléma jött elő). Ha előző beállításokat használsz (ini), az is bezavarhat. Volt nálam, hogy ha bármit is változtattam benne, simán kidobott a játék, annyira érzékeny rá. Egyébként ini-ben lehet sok mindent buherálni (pl. RAM-felhasználást), érdemes annak utánanézni.
[B]
Senki nem tudja, hol van a Robbantós baba, ha a helyén nincs WKML állomáson?
[/B]
-
eniak
csendes tag
válasz
TrollBalint #2731 üzenetére
Pasziv a kártya, de nincs húzva, bár az tényleg most lett cserélve (ez előző meghalt) de alvileg ugyan az a tipus mint amijen volt és nem melegszik túl, legalábbis kézzel fogható marad a kártya..
Szerintem szoftveres gond lesz, mert befagy a játék és a következő pillanatban, közli a windows hogy a fallout 3. exe hibát észlelt és leállt .....
Tényleg tanácstalan vagyok, valamit biztos lehet pedig tenni????
A konfig egyébként
AMD9850 es proci
nvidia 8400gs vidikárgya
gigabyre ma790x-ds4 es alaplap
kingmax 2gb ram
windows xp sp3Kimentem a játékmentésemet és ujra rakom a gépet ha kell, csak kéne valami megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest