Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni. Olyan problémám volna, hogy megosztottam facen egy videot, amit valószinüleg valaki vagy valakik jelentettek. Nos a probléma nem is ezzel van, (bár hozzáteszem semmilyen erőszakos tartalmat nem tartalmazott.) hanem azzal, hogy tiltottak. Jelenleg ez van: [kép] A problémám ezzel az, hogy én sosem állítottam be a telefonszámomat, tehát ergo nem is értem miért ezt adja be. Így konkrétan esélyem sincs visszaszerezni a fiókomat, pedig sok fontos beszélgetés és fotó van amit szeretnék elérni. Illetve próbálkoztam másféle bejelentéssel is, volt már barátokkal való azonosítás, meg alternatív email cim, jelszó változtatás, de akármit is csinálok, mindig az sms-re tér vissza. Mit tudok tenni? A válaszokat nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest