Új hozzászólás Aktív témák

• fRooStzzZ

senior tag

válasz #27441408 #21291 üzenetére

Nem az enyém a gyerek, hanem a hugomé..
    Helyükbe én még telefont se adnék a kezébe, mert a kisebbik (most lesz 5 éves) 3 éve ki sem lehet rúgni a kezéből, ha haza érnek, semmi szia apa vagy ilyesmi, hanem megkaphatom a telefonod?
    Adnék én olyan telefont neki, hogy legközelebb nem merné megkérdezni.
    És akkor zsarolja őket ha valami nem tetszik? 1576 reklám bejön, mikor leteszi a telefont, és néha anyja elkezd rajta törölgetni 1-2 játékot, hogy alkalmanként fel is tudja venni ha hívják, és nem 26 ablakot kell bezárni előtte?
    és megy a hiszti, hogy ha nem rakja vissza neki a játékot, akkor földhözvágja a telefont?
    Mondom gyerek ahhoz meg is kéne kapni.. De ilyen hozzá állással nem hiszem hogy anyád oda fogja adni..
    Rugdossa az apját, mert nem hozza anyut haza a melóból 2 órával előbb?? Mindezt 4 évesen..
    Olyan hisztiket leszoktak a gyerekek vágni a gép vagy a teló miatt, hogy szívem szerint mindet a kukába tenném, de előtte jól beletaposnék egy párat..
    Kicsit átfordult a kocka, a gyerek akkor kap valamit, ha visít, ha rossz, csak hogy nyugodjon meg..
    Ugyan ez vonatkozik a kislányra is.. (9éves).
    Elküldik a nagyanyjukat a k* anyjába?? (anyut)
    Mi időnkben ezért a fogunkat kiütötték.. Hol mertünk mi ilyet mondani a szülőknek vagy a nagyszülőknek?
    Ha tehetném, úgy vágnám szájba mind2t, hogy 2 hétig egyik se szólalna meg..
    De mivel hugomék tartanak el jelenleg, sajnos tűrnöm kell, csendben lapítani a szobámban..
    De ahogy lesz alkalmam, úgy elmegyek innen a környékről is, hogy én se fogom megtalálni magam..

Tudom, hogy lehet beszélni vele.. 9 forintért telefonálok.. most szórakozzak a FB-al? szaggat a vonal, szétkapcsol meg ilyesmi..

Új hozzászólás Aktív témák