Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
4 új funkció érkezik a Facebookra
ez most tényleg jó! csoport adminok olvassák el. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Kizart hogy megszunjon. Annyira beleolvadt mindenbe, mindenbe bele van integrálva, rengeteg pénzt költ Zuki bácsi a fejlesztésekre - gondolok itt a nagy app felvasarlasokra, a messengeren keresztül való vásárlás, Facebook mint hirdetési felület stb stb.. Nagyon ki van ez találva. Olyan üzleti modell neki, nekik, hogy megszunni nem fog, nem hagyják. Legfeljebb jelentős alakulason fog atesni. De jelenleg iszonyat gigantikus mogul cég hogy hihetetlen.
Nem egy MSN vagy iwiw... Bármit bármikor fel tud vásárolni ha pénzt vagy ellenfelet látnak. -
válasz
üzenetére
Semmi sem örök csak a változás... Azért mert most ez a sláger, attól még nem lesz az mindig. Régen mindenki ámuldozott mikor azok a szolgáltatások voltak csúcson amik ma már nem is működnek. Lásd MSN...
Most nagy szám a facebook és senki sem hiszi, hogy egyszer vége lesz...Pedig lesz. -
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
A chat-hu-ra 10 év után két hete regeltem újra, puff tudom mi az 1 nagy barnamedve mint 10 éve is volt, szerintem nem messenger alternatíva, képzeld még iwiw tag is voltam sőt msn-em is volt (azt nagyon szerettem) mielőtt átszoktattak skype-ra ez most hogyan is kapcsolódik ahhoz, hogy ma már szinte mindenkinek a messenger az első amire kapcsolat tartásnál gondol? tehát monopol helyzetben van a FB és ezt adatokkal is bizonyítják több mint 1milliárd messenger felhasználó van és nő.... ,
-
válasz
üzenetére
Nem akarom összetörni a világod, de senkit sem érdekel, hogy a te köreidben mit gondolnak a Skyperól vagy bármi másról. Látszik, hogy annyira nem voltál jelen az online világban a kezdeti időkben... Amikor még IRC meg chat.hu létezett. A 777sms.hu-t meg elképzelni sem tudod mi volt...
Szóval mielőtt itt "kiokosítasz" másokat inkább próbáld meg ezt elképzelni, hogy nem te vagy a világ közepe és nem a te problémáiddal, meg a felhasználói szokásaiddal vagyunk elfoglalva. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Én most már inkább Viber-re, vagy esetlegesen WhatsAppra szoktam győzködni az ismerőseim, leginkább az elsőre, személy szerint ezeket a csetelős alkalmazásokat szeretem, itt még jobb a kapcsolatot tartani, mint FB-n vagy Messengeren.
"jól tudják a FB-nél hogy előnyben vannak és bármit letolhatnak a userek torkán, mert úgyis használják a FB-t pl a cset miatt"
Ja. Nem érdeklik, hogy a Facebook és a Messenger mobilalkalmazás egy bughalmaz, mert tudják: "az emberek nagy részénél kötelező app, nem baj ha rosszul működik, benyelik és kész."
-
törölt tag
Valakinek kitettem 1 weblapot az oldalára de eltűnt, és a tevékenység rögzítőmben sincs (biztosan kitettem betette a rendszer) értesítést nem adott a rendszer, hogy törölték volna, akkor az illető törölhette ki ugye? (bocsi ilyennel még nem nagyon találkoztam... őt nem tudom megkérdezni mert nem online, viszont furcsa,hogy eltűnt a posztom )
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én régen nagyon szerettem, most már csak a játékok meg a cset.... bár kicsit ironikus, hat hét éve még én győzködtem mindenkit , hogy egyszerűbb a facebook cset, ha már tag az ember, mint külön még 1 skype stb. (ezt az állításomat mindannak ellenére fentartom amit írtam, de akkor is gáz, hogy jól tudják a FB-nél hogy előnyben vannak és bármit letolhatnak a userek torkán, mert úgyis használják a FB-t pl a cset miatt)
Mennali ha már kioktatjuk a másikat, akkor kiokosítalak, hogy manapság rengetgegen csak a face csetet használják ennyi, mielőtt írnál baromira nem izgat ha a te köreidbe nem így van, nekem az ismeretségi köreimbe már szinte nem is ismerik a skype-t és egyebeket, nagyon sok ember már csak a messengert használja... (ui: mielőtt a telefonnal jönnél, a messenger ingyenes és egyszerűbb is)
-
válasz
üzenetére
Ne kattogj már ezen minden nap, és főleg ne ennyit...

Nem tudtál belépni, mert elvesztetted a cetlit, amire felírtad a jelszavad, (lehet be kellett volna scannalni) aztán nekiálltál ész nélkül jelszó emlékeztetőket kérni, és most ez a csúnya, rossz, gonosz, minden hájjal megkent Facebook úgy áll bosszút rajtad, hogy nem küld értesítést.

Az értesítéssel már korábban is voltak gondok, ha visszaolvasol láthatod, hidd el nem a Facebook büntet...Betudtál lépni végül? Igen. Akkor esetleg próbáld meg túltenni magad ezen az egészen, mert már rossz nézni, hogy 1 hete emiatt szenveded tele a topikot...

-
törölt tag
válasz
bigdady
üzenetére
Ez miatt tiltó listára tehet a facebook??? De olyan szinten, hogy még a jelszó segítséget se küldte el? Hát ez meredeknek tűnik, főleg,hogy semmi szabály elleneset nem tettem, büntetni azért szoktak.... Megtaláltam az ímél értesítések menüt, kb minden ki van kapcsolva, de az be van jelölve, hogy a biztonsági ímélt küldjön,
MIT FOGSZ KAPNI?
Minden értesítést, kivéve, amelyekről leiratkoztál
A rólad, illetve az olyan tevékenységekről szóló fontos értesítéseket, amelyekről lemaradtál
Csak a fiókodat, biztonságodat és adatvédelmedet érintő értesítéseketNa értesítést ezér nem kapok, gondolom ezer éve kikapcsoltam, de a biztonsági dolgokat és hasonlókat ezen beállítások alapján kéne, hogy küldje nem? Nekem a középső van bekarikázva. (és mint írtam is, néha jött ímél ilyen olyan történésről, csoport miatt stb)
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Esetleg vki tud olyan opciót hogy létezik-e beállítás messengerre vagy esetleg más alkalmazás ami jelezne-e ha beállítanám egy ismerősömre hogy amikor fellép messengerre akkor kijelezne hanggal meg esetleg fényértesítéssel a telómon?!Létezik ilyen tud vki ilyenről?!

-
törölt tag
Chatnél hogyan lehet beállítani, hogy kik vehetnek fel új partnert?
-
Most teszteltem, ezt jelentik az ikonok, és szerintem ezzel ezt a témát le is zárhatjuk.

Szerk.:
A kézbesítve akkor jelenik meg, ha belépett az illető, de nem olvasta az üzenetet, amíg ez nem történik meg az elküldve látható, és a látta jelentése értelemszerű... -
válasz
MrSealRD
üzenetére
Jó, az email, mint értesítés nem volt eszemben egyáltalán... nem tudtam, hogy így működik, mert általam nincs és nem is volt soha használatban.
A "has been sent" lentebb az oldalon még bővebben magyarázva van. A linkem további hozzászólásai alapján és az emailt belevéve, így módosítanám a te magyarázatodat:Fehér karika kék pipa: Üzenet elküldve a Facebook szerverére, de a címzett még nem kapta meg, legfeljebb emailes értesítést érkezett nekiróla, ha az be van kapcsolva.
Kék karika fehér pipa: A címzett böngészőben a Messenger alkalmazásra kattintott (vagy pl. a telefonja csatlakozott az internetre és a messenger app automatikusan szinkronizált), az üzenetet megkapta, de még nemolvasta
Fénykép avatar: A címzett olvasta az üzenetet. -
törölt tag
(#20859) valaki?
-
Nem kicsit zavaros amit írsz...
Akkor empirikus úton bizonyítva az alábbi van:
Fehér karika kék pipa: Üzenet elküldve.
Kék karika fehér pipa: A címzett böngészőben a Messenger alkalmazásra kattintott de az üzenetet még nem kapta meg.
Fénykép avatar: A címzett olvasta az üzenetet.Tehát, az első verzió amire te azt mondod, hogy nem kapott értesítést az úgy abban a formában nem igaz. Mert igenis kap/kapott értesítést. Ezért van az, hogy kijelentkezett állapotban kb 30 perc csúszással jön email.
Bejelentkezve pedig látható a jelzés az üzenet ikonnál... Szóval mindenképpen van értesítés az küldés pillanatától kezdve. Már csak az a kérdés, hogy milyen módon látja a címzett. Amit az előbb részleteztem.
Ezt egyébként megerősíti az oldal amit linkeltél. Szerintem elég egyértelmű a "has been sent". -
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen, "röviden" elküldve, hosszabban a gyakorlatban pedig én eddig így tapasztaltam. Hiteleset nem tudok adni, facebookék nem magyarázzák jobban a dolgot.
Ilyet tudok, ahol végül is másképp van magyarázva: az Elküldve annyit jelent, hogy a Facebook szerverére került az üzenet, és a címzett még nem kapta meg onnan. Azzal egybevág, amit írtam, hogy értesítést nem kapott róla
csak azt másítja meg, hogy véletlen észreveheti a listában, hogy van tőle egy olvasatlan üzenet, mivel, ha jól értelmezem, egyáltalán nem kapta meg, csak a facebook szerverén csücsül az üzenet. -
Az üres körben kék pipa azt jelenti, hogy nem kapott róla értesítést, ...
Erről tudnál mutatni egy hiteles forrást? Mert szerintem ezt vagy rosszul fogalmaztad meg vagy nem jól tudod.
Az üres körben kék pipa azt jelenti, hogy Elküldve. Ezt onnan lehet tudni, hogy rámész az egérrel és kiírja . -
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
nekem (talán már) néhány hete ilyen
remélem egyszer megjavul -
-
mmdms
addikt
Tegnapelőtt újraindítottam a telóm, és a facebook meg a messenger ikonjából zöld android ikon lett:

Nem is tudtam vele mit kezdeni, újratelepítettem az alkalmazásokat, úgy jó lett. De azóta folyamatosan lefagy a facebook, pedig frissítést is kapott már. Mi a manót csináljak most??
-
törölt tag
Srácok, napok óta semmilyen értesítés nem jön a FB-től, olvashatjátok még a jelszót se küldte el, sem a biztonsági értesítést, hogy lecseréltem! Most tűnt fel szerintem én azóta sem kaptam se posztokról se semmiről értesítést, most ez mitől lehet? (gmail kukáját direkt ellenőríztem, nincsenek az elmúlt napokból törölt FB üzenetek)

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem van oldalam és oda is gond nélkül lehet írni.
-
-
-
válasz
rlazol
üzenetére
Az üres körben kék pipa azt jelenti, hogy nem kapott róla értesítést, azaz, ha belép, normál esetben kellene kapnia értesítést az üzenetről és természetesen az üzenetet az eredeti dátummal.
De nekem pl. van úgy mostanában egy-két ismerősömmel, hogy alkalomadtán a szerencsémen múlik elolvassák-e az üzenetem (meglátják, hogy van egy olvasatlan a listában)
mert látom a pipán, hogy semmi értesítést nem kaptak, hiába aktívak... lehet veled/tek is ez történt, szóval a legjobb, ha szólsz neki személyesen mi a helyzet.
Egyébként, ha a 1.5 évvel ezelőtti üzenetekről van szó, akkor előfordulhat, hogy már olvasta őket, valamiért nem válaszolt, és szimplán eltűnt róla az olvasottság jelzés (ilyet is láttam már).
(#20848) rlazo: Amíg látod mikor online + tudsz írni neki, addig tuti nem tiltott le
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én ilyesmit nem tapasztaltam. Bármelyik csoportba,
fan pagere tudok írni Windows alól, legyen az céges oldal, fan page vagy zárt csoport. Ugyanígy, a mi zárt csoportunkba is tudnak írni simán windowsos felületről a csoporttagok. -
rlazol
veterán
Sziasztok!
Valamit magyarázzatok meg kérlek:
Adott egy barátom, akinek 2 accountja van. Egy "privát" meg egy, ami a "profi" mint tánctanár a tanítványok felé. Cseteltünk az egyiken, elköszönt, én még visszaírtam. Pár hét múlva találkoztunk, amit telefonon egyeztettünk, vacsora, beszélgetés, tök jó minden.
Ő kérte, h inkább a másikra írogassak, mert az van szinkronizálva a telójával, hát írtam oda. Heteken át gond nélkül cseteltünk, mígnem egyszer megint miután elköszönt, én még írtam valamit.
És ennek 1,5 éve. Mind a két profil aktív, az illetővel jóban vagyok, csak mostanában nincs okunk beszélni. Gondoltam ráírok face-n és most látom, hogy mindkét profilján az utolsó üzenet nincs kézbesítve. Üres körben pipa, vagyis el se jutott hozzá. Jelentősége nincs, csak nem értem, ez mitől lehet? A másodikat tuti telefonról írtam, az elsőt valószínűbb, hogy gépről.
Előfordulhat, hogy ezeket az üzeneteket ismét megpróbálja kézbesíteni a rendszer? Ez esetben a feladási dátum változna? -
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Szia!
Én ugyanezt tapasztalom, mint ami az oldaladnál van, csak gyakorlatilag minden cég, személy, csoport, szolgáltatás, stb. oldalánál, hogy Windowsos felületről nem lehet látogatói bejegyzést írni, viszont mobilról meg gond nélkül. Két gépen, több fiókkal kipróbálva. Vicc az egész.
-
vizual
újonc
A fotó albumoknál rács nézetről hírfolyam nézetre váltás után lehetett eddig bejegyzést tenni. Én amolyan almappaként alkalmaztam ezt. Ez most megszűnt vagy csak én nem találom? Így most értelemszerűen feltölti a képeket, de alapban az albumba, és ezért külön nem lehet mint egyéni bejegyzéshez szöveget írni, illetve csak az érintett képekhez hozzászólni.
-
-
MATEO6600
őstag
Facebook üzenőfalra nem tudok lementeni/kitenni olyan postokat, amik valami történéssel kapcsolatosak? Pl megváltozott a munkahelyem, és ez egy elég fontos esemény volt, sok hozzászólással, szeretném ha ez szerepelne az üzenőfalamon, ha valaki megnyitja, de nincs ott.
-
törölt tag
Alább kérdeztem, hogy miért van az, hogy a jelszóváltoztstásról sem küldött biztonsági íméltt, amit én hajtottam végre, ez kicsit aggaszt, hogy erről se értesített....

-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Van egy Facebook üzleti oldalam. Be van állítva ,hogy bárki postolhat az oldalon ,de még sem tud senki.
Megnéztem én is egy másik fiókommal és nem tudok gépről postolni,viszont mobilról igen.
Már próbáltam másik böngészővel is. -
-
szabacsik
őstag
Helló. Van valami app androidra ami képes lementeni egy teljes beszélgetésem, lehetőleg képekkel (de nélküle is jó)?
-
törölt tag
-
törölt tag
Srácok, működik egyáltalán a FB íméles értesítője? Jelszót cseréltem, és máskor jött a jelzés két címre is, hogy én voltam e, most ezt sem küldte el.....

-
törölt tag
Megvan a belépőm..... hasonló esetben azon kívül, hogy kódot kérek mit tehetek, ha nincs telefonszám rendelve a fiókhoz?
-
törölt tag
Komolyan mondom ez már tényleg gáz! Reggel 11-kor még 1 kód seaz íméljeimbe, megpróbáltam harmadszor is. (közbe keresem a jelszót, de mostmár kíváncsi vagyok, hogy ez a giga cég képes e egy ilyen egyszerű feladatot megoldani mint a jelszó pótlása biztonsági kóddal...)
-
MPM
tag
Üdv!
Az utóbbi időben kétszer is bejelentkeztem a mobilos lite messengerbe és kiküldte (szerintem) az összes ismerősömnek, hogy csatlakoztam a messengerhez és írjanak üzenetet nekem, ami rohadt idegesítő.
Előtte már vagy 1 éve használtam a lite verziót, akkor is többször ki-be lépkedtem, de akkor nem történt ilyen.
Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt a hülyeséget, hogy ne kapjanak minden egyes belépésemnél üzenetet?
-
marsu.
senior tag
válasz
üzenetére
Néhány hete nekem is volt hasonló sztorim, azzal a különbséggel, hogy nekem sehol sem volt meg az aktuális jelszó. Végül sok guglizással és (a szerencsére beállított) Trusted Contacts-ok segítségével sikerült megcsinálnom.
Én akkor, amit találtam a neten lehetséges Facebook support e-mail cím arra írtam. Válasz azóta se, pedig ennek már lassan egy hónapja... -
törölt tag
gmailem van.... meg indapassom a biztonsági, vagy tartalék (ilyenkor azt hiszem mindkettőre küldi??), szerintem a gmail épp elég jó szolgáltató egyikbe se jött annyi gógyim van, hogy minden mappát megnézek spam, promócio stb ,,,, többször még nem kértem, ezt is szabad?? Úgy értem nem ugrnak rá, ha többet kérek? nem volt még ilyenem!! lehet akkor holnap megint megpróbálom ma már nem, telón ott a cset.
-
-
törölt tag
Jó két órája kértem még mindig semmi
, most az 1 dolog, hogy ha tudom előkerítem a jelszót, de mi van ha valaki tényleg elveszti?? Ugyan ki írja, hogy ha nem jön kód akkor mik a lehetséges alternatívák, lépjek be a google azonosítómmal, de ha valakinek nincs? És teló száma sincs megadva, akkor mi a pékért nem működik ez a kód küldés, ha van ilyen lehetőség? (ok a messenger telón okés, embereket el tudok érni írni hívni tudok, de akkor is bosszantó, hogy 1 nyamvatt biztonsági kódot nem tudnak kiküldeni...se a biztonsági címre se a fő imélre... hülye kérdés de ha megtalálom a jelszót, ennek ugye semmi következménye nem lesz, hogy kértem a kódot, mit tudom én cseszegetni kezd, hogy igazoljam magam vagy bármi. bocsi krizmo természetesen nem offolnám a topikot, csak ez 1 kicsit ki akaszt, hogy 1 ilyen 1szerű kódos jelszócserét sem lehjet elrendezni, holott a google anno ezt 2 perc alatt megoldotta nekem... (ugyan ez a küldünk a tartalék imélre kódot írd be, stb módszer -
törölt tag
Kösz az jó mert itthon még valahogy előtúrom... , de amúgy ez a kódos verzió működik???, gondolom nem csak én vagyok olyan ki bonyolult jelszót használ ami le van írva. (mivel ember nincs aki megjegyzi), itthon még okés mert megkeresem a jelszót valahogy, de mi van ha pl napokig rokonoknál vagy valahol vagyok ahol azért facéznék is,,,, 2 évben 1szer nyílván kérhetem ilyenkor a rendszer segítségét, szóval jó lenne ha működne az iméles password csere .
a telefonos messenger gond nélkül megy, gondolom amiért még nincs új jelszó
félórája kértem és sehol a kódom, ne már, hogy pont a nagy fb nem tudja ezht megoldani, mikor kellett a google 2 percen belül küldte abeléptető kódot, azt írta kiküldte Elküldtük a kódot ide:
s**********@i*******.hu,,, -
-
törölt tag
Elhagytam a jelszót, kértem kódot, azt írta ímélbe küldi , ez mennyi idő még feldolgozzák a kérést? (kb 5 perce kértem) (a messengert most akkor kilépteti, vagy ott az új jelszó megadásáig benn maradok? ) ez fura a tartalék ímél címet csillagozva írta, az elsődlegeset meg rendesen bár kód még sehova se jött.
-
szzimo53
tag
Üdv, lehet tudni hogy az újonnan létrehozott facebook oldalt (80like) a keresőben miért nem tudom megtalálni. Nem ad ki találat az oldalra...
Esetleg van itt olyan topik ami facebook marketing/hirdetésekkel foglalkozik? -
Hege1234
addikt
-
törölt tag
Sziasztok,
A Timeline-t hol találom? Régebben volt éves és havi lebontás az oldalsávban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak azt másítja meg, hogy véletlen észreveheti a listában, hogy van tőle egy olvasatlan üzenet, mivel, ha jól értelmezem, egyáltalán nem kapta meg, csak a facebook szerverén csücsül az üzenet.

)