Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
Esetleg valaki nem tudja hogy melyik facebook messenger verziót érdemes felrakni androidra amibe még nincsenek a napok se az elérhető emberek, de már vannak chat fejek és a szöveg mező idle állapotba össze van csukva az eszköztárral. Idáig a 91.0.0.19.70 2016.október 4. verziót próbáltam ebbe csak a szövegmező nem összezárható az a bajom vele.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Nagyon szívesen!

Ilyenkor, ha gyanús valami érdemes jelszót változtatni.
-
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Üdv,
Nemrég beszéltünk róla, hogy nem mindig jó a helymeghatározás...
-
Sziasztok.
Bejelentkezett helyeknél olyat ír hogy Android - Karabuka, Hungary
Ez mi lenne? Ismerős azt írta csak saját telefonjáról lép be, amit ír is az app. -
válasz
KubanitoS
üzenetére
Én a messenger.com oldalt használom PC-n.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Már jó!
-
Aventador91
őstag
nálatok se megy most a face?
-
-
Edorn
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Oké, de hogyan???
Most írok egy remélhetőleg nagyon nagy marhaságot, hogy érdtsd az aggodalmam:
Beállítom havert. Kap jogot, hogy új jelszót kérjen a fiókomhoz, mert nem férek hozzá. Feltörik a gépét, kérnek maguknak új jelszót a fiókomhoz...Nagyon remélem, hogy nem ilyen jellegű segítségről van szó.
De mivel nincs semmi odaírva, hogy miről is van szó, így csak találgatni lehet.Szóval van valakinek valami bővebb infója, hogy mit jelent ez és hogyan működik ez a gyakorlatban?
-
-
Edorn
senior tag
Mi ez a "bizalmi kapcsolatok" funkció?
"Válaszd ki azokat az ismerősöket, akikkel kapcsolatba léphetsz, ha esetleg kizáródsz"
Mire jó, milyen jogot nyer az, mit tud csinálni, akit megadok bizalmi kapcsolatnak?
-
-
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
PC-n Chrome böngészőböl használva a facebook messengert vannak ezek a csodás mosolygós fejek, gondolom emojik, vagy mik. Ezeket kb napi szinten használtam, sokszor úgy, hogy ha hosszan nyomva tartottam az egérklikket egy ilyen fejen, akkor annak elkezdett növekedni a mérete, míg óriási nem lett és így ment át.
Természetesen a napi szintű baromkodásnak ez adta az alapját. Szomorúan tapasztaltam, hogy ez eltűnt a netes böngészőből. Hiába tartom lenyomva az egérkattintást, nem növekszik a fej.
Androidos telefonon a messenger app-ban továbbra is működik ez a funkció.
Én rontottam el valamit?
-
Csak nálam van valami probléma, vagy Mobilról másnak sem lehet a Facebook mobil alkalmazásban belépni?
Nem lehet csatlakozni
Ide koppintva újra megpróbálhatodA Messenger megy Mobilon és Desktopon is.
-
válasz
bigdady
üzenetére
Sajnos nem fog menni. Ha egy 2 évvel ezelőtt feltöltött képre cseréled az éppen aktuális profilképed akkor nem fogja ezért hátrasorolni. Ugyanis itt nem a fénykép feltöltése az a történés ami kikerül, hanem a profilkép változtatás mint művelet. Nemrég volt alkalmam látni ilyet...
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Fel akarok rakni egy profilképet magamról, de nem akarom, hogy like-olgassák most az ismerősök, mert nem ez a célom vele, csak hogy legyen már fent valami. Azaz megoldható, hogy sunyiban felkerüljön egy profilkép, ami nem jelenik meg mások hírvonalán?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Feltettem a Facebook Lite nevezetű alkalmazást (android), a 77..... verzióról van szó. A kérdésem az lenne, hogy az alkalmazás tényleg nem támogatja a fektetett módba forgatást (mint pl a Messenger), vagy én nem találom a beállítások között, esetleg valamit rosszul csinálhatok?
Csak állított módban működik, alapvetően csak az a gondom ezzel, hogy a szöveg bepötyögése nekem fekvő módban kényelmesebb. Van erre valami lehetőség?
Köszi előre is.
-
oil120
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok,
A face Trend Micro vírusfrissítéssel akarna csak tovább engedni.
Kb 1/2 éve volt már ilyen és akkor, ha jól emléxem a user agent átállítással lehetett ezt a problémát megszüntetni. Utána letiltottam a User Agentet, amit most újra engedélyeztem, és a jobb felső sarokban hiába váltok más böngészőre nem tudom a facét beállítani úgy, hogy már futtattam vírusirtást.
Tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm,
oil -
törölt tag
Helló, vagy fél napja elérhetetlen többünk számára ez az oldal:
A kérdés mi lehet? A Facebook tiltotta le pár órára, vagy törlés alatt van, esetleg a tulajdonosa indított törlést?
-
mmdms
addikt
Helóka!
Olyat hogy tudok csinálni, hogy nem látnak az elérhető emberek között messengerbe, csak ha a beszélgetést megnyitják?
-
repvez
addikt
Érdekes lesz ez a komment az uj lájk mutatványa, mert ha eddig az alapján mutatott postokat , hogy milyen témában likoltad akkor sztem most pont nagyobb szar lesz mint eddig.Miért is?
Mert eddig általában pozitiv dolgokra likeolt az ember vagy ami tényleg érdekelte is, igaz egy idő után ahogy irták is ez a like spirál már annyira leszükült, hogy szinte csak ugyan azoktól láttál valamit a tobbiektől meg semmit.ÉS mi lesz ezután, hát a nagy többség mikor szokott kommentet irni, ha valami kiveri a biztositékot nála és a megosztó tartalmu cikkekhez, meg a szulinap névnapokhoz.
Igy ezek után csak szülinapos postokat látni majd, meg olyant ami negativan hat az emberre , mert mindig olyan cikket lát majd .Nem akarom részletezni, de el lehet gondolni, hogy igy választások elött mi lesz , meg a blikkes egybites emberekről szoló cikkek.és a vége megint az lesz, hogy a sok bosszantó cikkhez irt komment miatt megint olyan cikkeket dob be ami felbosszantja az ember igy a végére csak ilyennel lesz tele az oldal , semmi pozitivum .
Vagy mint a TV2es hirek, hogy tele van gyilkosságokkal meg balesetekkel aztán a végére benyomnak egy kispanda szuletett az állatkertbe cukiságot
-
WhiteWalker
nagyúr
Elmehet Zuki bácsi a FB hírfolyam algoritmusaval a bús pics@ba.
Benne vagyok 2 konzolos csoportba, ritkán kommentalok, viszont szoktam ott adni venni- hirdetni.
Naharmost eljutottunk oda, hogy a hírfolyamom szinte már csak ebből áll a csoportokban lévő bejegyzésekbol...
Lealitani nem szeretném a követésuket, így viszont bosszantó hogy mást se látni... Arról nem beszélve, hogy persze össze vissza mutatja őket... Még ha időrendi sorrendben lenne...Innen is mutatom nekik a középső ujjamat, hogy ez most mire jó és miért teszik tönkre a hírfolyamot ezen algoritmussal

-
törölt tag
-
repvez
addikt
arrol van valami infó, hogy a chat mikor jelzi, hogy láttam egy üzenetet?
Mert eddig én azt hittem amig nem kattintok oda addig olvasatlannak jelzi. ezért is szoktam nyitva hagyni a chat ablakot, hogy igy el tudjam olvasni az üziket ugy hogy ne azt lássák, hogy egyböl látom .
amikor kapok egy üzenetet akkor ugye felugrik a kis chat ablak és villog a fejléce, meg jelzi fennt a kis piros buborékban, hogy egy üzenetem van.
amikor belekattintok az ablakba akkor megszünik a piros buborék és nem villog már a fejléc se.Ma viszont egy csoport irásnál irt valki és fel is jött az ablak minden elöbb felsorolt jelzéssel, de egy idő után azt irta ki, hogy mindenki látta, pedig én nem kattintottam oda a piros jelzés is meg van és a fejléc is villog még.
-
marsu.
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Külföldi oldalon, fórumon több embernek is volt ilyen problémája, sajnos. A profilt természetesen töröltem, vagyis 14 nap múlva törlődik. Nem is feltétlen muszáj kamu profilt csinálni. Az is elég, ha megkérünk valakit, hogy törüljön minket az ismerőseink közül és utána már tud segíteni. Ismerős viszont nem tud, próbáltuk.
A a jelszóval kapcsolatban persze hibás vagyok én is. A lényege az volt, hogy jelszót akartam változtatni, mert olyan volt, amit máshol is használtam. Mivel iCloud-kulcskarika által ajánlott jelszót fogadtam el meg sem jegyeztem, nem írtam fel, csak rámentem, hogy a böngésző mentse el, amit sikeresen nem mentett el. Így a Facebook már az új jelszót kérte, a böngésző pedig csak a régit ismerte...
-
EmberXY
veterán
Ilyet gyakran csinál, hogy a nyelv megzavarodik?

-
válasz
marsu.
üzenetére
Azért általában nem szokott ebből gond lenni... És mi van a kamu profillal? Megszüntetted? Csak, mert ha összekapcsolják veled, megint gondod lesz. Figyelembe véve, hogy a több profil nem megengedett, így ezt a tanácsot inkább ne fogadja meg senki...
Meg kell jegyezni a jelszót valamilyen módon és nem lesz ilyen gond.
Azért ebben a történetben valahol te is hibás vagy, igazából azt oldottad meg, amit elszúrtál... -
Vagy én vagyok nagyon suta, vagy valamit iszonyat elszúrt Zuckerberg csapata. Tudom, manapság mindenhol hiperszuper net van, de egy kis faluban örül az ember, ha megvan az 5/0.5. Szóval Messenger (Android kliens) alkalmazással akartam egy videót küldeni. Ami nagy volt (a nethez képest, 133MB), kb. 10 perc után meguntam a várakozást, és töröltem a még el nem küldött üzenetet (nem a beszélgetést). A videót lefaragtam (csökkentett felbontás 1080p->720p, tök jó a Honor beépített szerkesztője), így lett 33MB, mobilnettel pillanatok alatt átment. De a telefon továbbra is töltött valamit fel, nagyon, Wifi-n. Töröltem az alkalmazás gyorsítótárát, az adatokat, sőt, magát az alkalmazást is. Akkor is feküdt a telefon a hálózaton. Mobilneten nem csinálta. Újraindítás után is. Csak a videó törlésével tudtam megoldani a dolgot. Szóval kérdés: hogy lehet a feltöltést megállítani Messengerben?
-
marsu.
senior tag
Pár napja írtam ide, hogy kvázi kizártam magamat a Facebook fiókomból. Nem írnám le újra, lényeg, hogy a Facebook egyszerűen nem küldött megerősítő kódot e-mailben. Telefonszám pedig hiába volt kapcsolva a fiókhoz nem volt választható, hogy SMS-ben jöjjön a kód. Végül sikerült belépnem. Megpróbálom összefoglalni, ha valaki a jövőben szintén ilyen problémába ütközne, akkor ez is egy lehetséges megoldás lehet neki.
A megoldás alapját ezen a weboldalon találtam meg, illetve én "Trusted Friends-ek" segítségével csináltam.
Csináltam egy kamu Facebook profilt, amivel megkerestem a sajátomat, amibe nem tudtam belépni. Követtem, amit az oldal is ír, kivéve, tudván, hogy e-mail nem fog jönni semmi sem, arra mentem, hogy nem férek hozzá az e-mail címemhez. Itt megadtam egy Facebookhoz nem kapcsolt telefonszámot, új jelszót, majd bekértem a "megbízható barátoktól" a kódot, ami kell az azonosításhoz. Ezután jött a megadott telefonszámra egy hivatkozás. Rákattintva kiírja, hogy sikerült minden, de a fiókod biztonsága miatt csak 24 óra múlva férsz majd hozzá és a megadott telefonszámmal ill. jelszóval tudsz majd belépni.
24 óra után tényleg beenged. Legalábbis nekem összejött.Azonban azt nagyon durvának találom, hogy egy ekkora oldalnak (cégnek), mint a Facebook nincs semmilyen elérhető ügyfélszolgálata, ahova egy ilyen problémával fordulni lehetne. Ha talál is az ember egy e-mailcímet hozzájuk valamilyen fórumon, oldalon, akkor arra jó eséllyel nem válaszolnak. Lehet meg sem kapják...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Atya világ...Köszi.

-
bigdady
nagyúr
Meg lehet oldani androidon hogy böngészőből használjam a Facebookot mégis kapjak értesítéseket? Telón is megy a Chrome értesítés pl? Vagy más?
-
rii
nagyúr
A komment lesz az új lájk ... és ez rövidtávon a Facebooknak is fájni fog. Zuckerberg szerint ezzel számolnak is, de hosszútávon terveznek, és a nap végén azt akarják, hogy a Facebookon eltöltött idő értékesebb legyen.
XXXXXXX-DDDDD
paradoxon
-
mufi
senior tag
Ha mobil appon facebookozok akkor messenger app megmutatja valakinek hogy mikor voltam utoljára aktív?
-
EmberXY
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, ez érdekes lesz, főleg, hogy a "komment lesz az új lájk" és a "nagyobb teret kapnak például a vitaindítóra sikeredett kommentek" között némi logikai ellentmondást érzek, ugyanis ha a lájk szerepe csökken, mi alapján döntik el egy kommentről, hogy vitaindító? Pusztán az alapján, hogy pl sokan válaszolnak rá? Szerintem ez ugyanolyan katyvasz lesz mint eddig, ráadásul ha ez az egész kommentelésre ösztönzi az IQ light felhasználók azon csoportját is, akik eddig megelégedtek a cuki képek posztolgatásával, az külön jó lesz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
üzenetére
Marhaság az egész.
A teljes hírfolyam úgy sz@r ahogy van, hiába állítasz bármit, a felhasználónak kevés beleszolasa van mi jelenjen meg. Nagy parasztvakitas ez is.A hírfolyam még a fb elején volt normális, ott tényleg csak az ismerősök posztjai voltak, ott kezdődött az egész elkurvulni, hogy bejottek a fizetős hirdetések...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
A komment lesz az új lájk
hát nem tudom... ennek azért sok hátulütője van bár ahogy a cikk is írja, pl. "Drámaian csökkenhet azoknak az oldalaknak az elérése, akik eddig Coelho-idézetekkel hízlalt Facebook-oldalon keresztül tartották a kapcsolatot a közönségükkkel" - ezt ,mondjuk nem sajnálnám

de pl. egy szép képet (legyen az tájkép vagy csoportkép, stb) hátrébb sorol majd a fb mert "csak" lájkok ezrei mentek rá, komment meg alig? A lájk egyfajta érdekeltségi-tetszési mérőszám is úgymond és ha ezt kidobják az ablakon az azért érdekes lesz...
-
törölt tag
-
rii
nagyúr
ez a sima face book postokra vonatkozik?
https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay
a 400x400-asokra?
itt is 5-5 vonallal kell felosztani a területet, és csak 4-5 kockában lehet szöveg? -
rii
nagyúr
sziasztok!
FB-nál csak a Clover foto esetében van a 20% text check, vagy máshol is?
előre is köszönöm!
-
marsu.
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Itt természetesen próbálkoztam már, de nem jön semmilyen e-mail sem. Ezután próbáltam a bizalmi kapcsolatosat megcsinálni, ami sikerült is. Átírtam a másik e-mail címemre. Viszont erre sem érkezik meg a megerősítő e-mail. Olyan, mintha a facebook szándékosan nem akarna nekem e-mailt küldeni a megerősítő kóddal...

Telefonszámra nem lehet kérni a kódot, ha az hozzá volt adva a fiókhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra nyer jogot, hogy segítsen, ha szükséged van rá...

mármint felrakás után a bejegyzést róla "csak én"-re állítod és akkor senki sem tudja lájkolni, csak kinagyítani. Egy ismerősöm így szokta cserélgetni a képét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)