Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az egyikhez 50 ezüstkulcsot kell összeszedni (ehhez viszont végig kell játszani a játékot mert az utolsó 2-t csak azután szerezheted meg) a másikhoz 5 milliót kell gyűjteni és akkor a menedékedben elég magas lesz a pénzkupac, hogy felérd a kulcsot, aztán ha azt majd elutalod máshova akkor ott lesz egy láda.
Ha kell, mindegyikben tudok segíteni
-
Sirandrish
legenda
Hát hogy a viharba ne érdekelne

Írjad lefele..
más: hogy a gyehennába tudtok ti milliókat összeszedni?
Én jelenleg vagy 5 kérót adok ki bérbe de 15K-nál még többem nem volt...épp valami kocsmára gyűjtök
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy az 5 kéróbol 3 egy-egy lovaskocsi
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy mondod, viszont nincs nagy gond, a legnagyobb harcok közepén is el tudsz menni a menedékedbe lecserélni a felszerelésed. (Nem valami szerepjátékos motívum
)
Ha érdekel, leírom, hogy hol tudod megszerezni a legjobb fegyverek valamelyikét (random adja). -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lesznek mellékküldetések, bár ha egy más RPG-vel összevetem, akkor kevesebbnek tűnhet, látszik inkább az akcióra gyúrtak és nem a szerepjátékos elemekre. A ruha csak külsőleg különbözik, fegyverekből pedig lesz vagy 50, amiket lehet fejleszteni is különféle "feladatok" elvégzésével, miközben az adott fegyver nálad van. (Javíts a megítéléseden, végezz x mennyiségű élőhalottal, rendezz orgiát, stb.) A pénz majd a történet adott pontján fog kelleni, úgyhogy érdemes befektetni mihamarabb, kalandozás közben pedig majd dől a lé. (Házvétel amúgy a családalapításhoz kell még, az üzletek pedig adnak kedvezményt a tulajdonosnak, de kis ráfordítással amúgy is kiharcolhatsz magadnak leértékelést ha kedves vagy, meg nem lesz olyan horribilis összeg egyik tétel sem.)

Amúgy már csak a The Swinging Sword hiányzik a gyűjteményemből, ha valakinek volna esetleg egy olyan, annak megköszönném.

-
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felesegnek,sexelni,aludni.... :-)
-
Sirandrish
legenda
haliho!
Lenne pár kérdésem..
Még nagyon az elején vagyok csak érdekelne hogy mire számíthatok!
Mellékfeladatok lesznek benne?
Fegyverek lesznek vagy armorok amik többen érnek az alapsetemnél?
Jah és a pénz mire jó? Mármint az ok hogy veszek házat de mire?
-
HS 2142
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni fegyverügyben. Ha az alábbi típusok valamelyike megvan, akkor nem tudnátok duplikálni számomra?
Scythe’s Warhammer
Jack’s Hammer
The Love Sword
The Swinging Sword
Bloodcraver (pisztoly)
Skorm’s Justice (puska)Sajnos a magyar nevüket nem tudom, de az adataik alapján wikiről beazonosítható.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem én játszom vele én csak fizetek
. Steam-es a játék és most vettem hozzá Fable III - Dog Breed Set DLC-t. Innentől mi van? A játékban nem látom hogy megjelenne, vagy csak vak vagyok? Külön le kell tölteni, vagy hogyan működik? -
vhunor
őstag
Mi coopban toljuk, teljesen belebolondultunk
. Mondjuk imádtuk az első részt is, ez a világ meg sokkal nagyobb, sokszor csak mászkálunk és kincseket meg eldugott helyeket keresgélünk. Az nagyon jó, hogy lehet coopban játszani, viszont az bosszantó, hogy csak a host játékos kapja meg a quest itemeket, az eddig talált fegyverek (ezüstkulcsos vagy akár sima ládákból) is mind hozzá mentek, a questek során kapott ruhák (pl. csirke) is csak nála jelennek meg stb... A küldetésekért a becsatlakozó játékos is megkapja a guild seal-eket, és a Road to Rule-nál neki is kinyílnak a kapuk, a gnómokat, kulcsokat mindketten gyűjthetjük, de sajnos ez így azt jelenti, hogy az egyik játékos egy halom cuccot nem kap meg
. Vagy mi csinálunk rosszul valamit, vagy van erre valami beállítás? -
mikromanus
veterán
Felvehető több küldetés is, de csak a legutolsót jelzi aktívnak és ahhoz vezet a "kenyérmorzsa". Valahogy lehet váltogatni köztük, de ha soka küldetés egyszerre, akkor nekem kicsit mindig zavarosnak tűnt az útvonaljelző, meg amúgy minden

"Magammal valo rancigalas, mire valo?"
ezt inkább nem itt kellene. Ezt a forumot 18 alattiak is olvassák. Vagy mire gondoltál?
Ha a Q betűs kéz a kézben megoldás, akkor annak sok haszna nincs, max akkor ha valahova el akarod vezetni a célpontot. A történetben két helyen kell használni, de azon felül mindenki csak saját belátása szerint...
-
Ombi5
őstag
Udv. Elejen annyira nem fogott meg ez a jatek,de ahogy tobb idot toltok fuggo leszek!

Magammal valo rancigalas, mire valo?
1szerre tobb kuldetes is lehet nyugodtan aktiv, es kedvem szerint teljesitgetem oket?! -
vhunor
őstag
Sziasztok,
ha coopban játszunk, csak a "host" játékos tud felvenni küldetéseket (main és side quest, friendship quest egyaránt) és a hozzájuk tartozó quest itemeket?
-
VGYke
addikt
A játékban választható a magyar nyelv? A steam-es ben is?
-
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az akciós DLC küldetéseket de nem tudom hogy kellene aktiválni!?
A Steamből úgy látszik, hogy minden rendben, fel van telepítve. A játékból viszont nem látom az új küldetéseket. Csak új játékkal triggereli őket a game? -
Spike33
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hogyan tudnám a mentéseim visszaállítani egy oprendszer csere után? Hiába másolom vissza ugyanis a helyére akkor is állandóan új játékot akar kezdeni.... -
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Írták is azokon a helyeken ahol nem kedveltek, hogy gyakran az emberek ajándékokat is adnak, csak lépjek már le. Lehet nem pontosan ez volt a megfogalmazás, de lehet ez az ok. Ha gonosz vagy, akkor meg akarják menteni az irhájukat, ha jó, akkor meg rajonganak érted. A megitélésed nem csak a döntéseidtől függ. Ha egy-egy településen túl sok magas bérleti díjat szedsz, akkro lassan vagy kevésbé lassan, de megutálnak. Azt hiszem itt csak a számszerűség számít. Ha a jól jövedelmező boltok/házak bérleti díját maxra rakod, de ugyanannyi satnya alap bérleti díjú bolt/viskó bérletét lenullázod, akkor se nem romlik se nem javul a megitélésed

A döntéseidnél másjol sincs súlyozás. Egy "gonosz" döntés ugyanannyit csökkent mindig (-25) egy jó meg mindig ugyanannyit javít (+25) a jóságodon. Tehát ha kényszermunkára itéled egész Aurorát (megszeged a szavad és meg kell dolgozniuk az elfogadásukért) az ugyanannyira gonosz mint a gyermekvállalást adóztatni, vagy másik oldalról ellensúlyozza ezt az alkoholfogyasztás eltörlésének kétes "jó" oldala. Nem nagyon finomítgatták ezt a rész...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Ó, hát ez a szeretnek/nem szeretnek érdekes dolog...
Mindig a jót választottam, én voltam az isten... /mondjuk hiányoltam az első részben megjelenő glóriát...
/
Végigjátszottam, pár óra múlva már volt aki félt tőlem, ellenben mindenkitől állandóan kapom az ajándékokat....
Attól is aki utál... -
mikromanus
veterán
Most nézegettem mik vannak még. Amit előbb írtam raboskodó csirkét, annak a közelében van egy easter egg. Majd valamikor megnézem

Reálisan nézve az uralkodás fázisát a nép nem sokat érdemelne egyébként. Betartotatm minden igéretemet eddig, új munkahelyeket biztosítottam, garantáltam a városok biztonságát, szórakozási lehetőség is van (ivászat mértékkel és bordély) erre itt nem szeretnek a birodalom egyes szegleteiben. Csak mert lecsapoltam a tavat egy kis iparfejlesztés miatt és olcsó hulladékelhelyezést választottam? Elhozom nekik a civilizációt erre itt morognak

Persze ha normálisan érvelt volna a sok környezetvédő holdkóros akkro tán még támogatom is őket, de így ... Komolyan gondolkodok azon, hogy a végén nem pótolom ki saját vagyonból a hadseregre valót. Egy kis elhullás talán megtanítaná viselkedni a jobbágyaimat
Különben is rossz szerintema szemléletmód: nem azt kellene nézniük, hogy ezért meg azért a döntésért +100-400k aranyat raknak bele a kasszába, hanem, hogy 100-400K ember ezzel megmenekül a szörnyű kínhaláltól. Mi lehet egy-egy döntésben így rossz?
A korrupció résznek nem sok értelme van. Tekintve hogy ez egyeduralom, így az állam vagyona is az én vagyonom. Hogy lehetne itt korrupció részemről? No mindegy. Megkímélem a lakosságot. csak mert az aranykupacom alatt van a fegyveresláda valami cuki kis gyilkolóeszközzel

-
mikromanus
veterán
Kis kérdés (enyhén SPOILER):
- Mikor a helyi alvilág egyik jeles tagját látogatod meg egy küldetés keretében már a királlyá választásod után és talpalsz a folyósókon, akkor eljutsz egy részhez ahol van néhány cella. Egy mellékfolyósón még több cella és található egy ezüst kulcs is. A kérdésem az, hogy az egyik cellában raboskodó szegény csirkét ki lehet szabadítani? Azt írja, hogy zárva van a cellaajtó. Az összes komolyabb tartalmú cella viszont nyitható. Fura is picit, hogy az egyik emberi rab túl hülye ahhoz, hogy kinyissa a cellát. A csirkék eszesebbek, így ott fontos a biztonság
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Igazából a főszál nagyon gyorsan lefut, ezért a lehető legtöbb mellékküldetést szeretném végigjátszani, drága játék volt, kell valami a pénzemért....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A végigjátszás után már majd annyit játszottam, mint eddig... A pecséteket már persze nem tudom elkölteni, de minek is.... végül is a pénz is csak egyre gyűlik.... az enyém minden ház, minden bolt már elég régen... -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Itt van egy kis leírás+képek a "gnómlelőhelyekről". Lehet így egyszerűbb, bár lehet csak utólag nézve az

http://www.ign.com/wikis/fable-3/Gnomes
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
A saját kérdésemre közben megtaláltam a választ. Elég megvenni az erődöt a lövöldözéshez, de (ha jól vettem észre) azért pecsét nem jár az újra meghalt testekért. Első végigjátszásnál megvétel előtt mentem az erődbe és igen sűrű volt a csontváztartalma, de mikor a térképről vásároltam azután (ez második újrajátszás volt) nem volt ott semmi. hm, lehet mégis jártam arra korábban mikor Leslie-nek segítettem a feltárási munkákban?

Mindenesetre a sötét templomos apró küldetések hasznosak ha kell pár pecsét. Sok-sok könnyű csonti préda van ott és később mikor teljesen helyreállítja a templomot szépen elszaporodnak az ellenfelek a hátsó járatokban. Meg van egy kis kincs is a templomban amit jó lehet megtalálni

Ha találok még jó sűrű terepet akkor beírom, bár ha végignyomtad a melléküldetéseket, akkor gondolom ezeket már felfedezted és "kimerítetted" Philoxenia

-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet )

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Az a baj, hogy végigjátszás után, már fogynak az ellenfelek is, pedig fegyverfejlesztésekhez nagyon kellene...
Nincs magyar nyelvű FAQ, végigjátszás, legalábbis én nem találtam, a YouTube-os videók nekem nem az igaziak, például az utolsó gnómot se találom sehol.....
Többszereplős módra sem igazán kihegyezett, legalábbis én nem tudtam igazán élvezni. -
mikromanus
veterán
Nyomultam néhány órát másodjára úgy is, hogy már kb tudtam mi hogyan működik. Összességében úgy tűnik, hogy az eleje picit tényleg vontatott meg uncsi, de idővel egyre jobb lesz
ja, a végén meg kicsit agyoncsapják a nagy finálé hangulatát. Kicsit olyan érzésem volt, mintha valami hibádzana onnan. A barlangtúra Walterral sokkal hangulatosabb volt...Túl sokat tésztát gyúrni, lantozni vagy kovácsolni nem érdemes az elején, csak a szükséges minimumot hasznos összeszedni, meg némi (gyógy)italra és hízlaló kajára valót. Ha keresgélsz, barangolsz, ládát nyitogatsz és ezüstkulcsokat gyűjtesz az is elég lesz. A képességek meg a főszál előrehaladtával fejleszthetőek, így a pite-nagymester fokozattal már nagyobb lóvét lehet hamarabb kaszálni (igaz ott már akár 3 gombot is kell tudni kezelni)

Igazából utólag nézve elég lett volna a munkafejlesztés nélkül is végigjátszani, de azért a munka ez esetben nem nagy teher. Ha van 10 ezüstkulcsod, akkor kinyithatsz 2 db 10 kulcsos ládát és onnan már 100 000 arany indulócsomaggal könnyebb beindítani az üzletet. A bérleti díjak és boltok bevételét lehet növelni, csak arra kell ügyelni, hogy valami gyengébb bevételű helyen ugyanannyi fokozatot csökkents is. Egy zálogház párezres bevételét duplázhatod így egy utcai árus 60 arany bérleti díjának nullázásával. Baráti ár. Csak a darabszám számít. Én menet közben mindent felvásároltam, de csak az üzleteknél állítgattam az árszintet. A házak bérletével nem szórakoztam mert nem volt türelmem. A királyi periódusban így is 130k körül jött 5 percenként.Egy mentésem van az uralom átvételének iidőszakából. Lehet visszatöltöm, mert úgy hallottam az árvaház épületének eltérő célú hangulatjavításra erősen használható átépítése új lehetőségeket nyit Lugaskőn

Személyes vélemény:
+: kinézet, hangulat, történet nagyon jó (bár a vége szerintem nem olyan jó a főszálnak)
-: harcrendszer, irányítás gyengécske. A párbeszédek nem léphetőek át, a video jellegű részeknél is csak pár. Újrajátszásnál ez nagy visszatartó erő lehet.Összességében tetszik, csak azért lehetne sokkal jobb is. Nagyon jó ötletek, hangulatos megjelenítés, aztán agyoncsapták ilyen idióta hibákkal (no jó, a harc rész nem tök egyszerű, de a video, meg párbeszéd átlépések beiktatása csak nem lett volna olyan összetett).
Azért pár óra még vissza lesz. Van pár gnóm a pályán akik még verbálisan inzultálnak ha észrevesznek

-
TTomax
félisten
Megoldottam a játékban levő fps beakadozást... itt levettem 50Hz-re

Aztán ráindítottam játék előtt a D3Doverridert [link].
Hibátlanul játszok több órája,néha persze röcög egy kicsit töltésnél,de a 20-30fps-re való beakadás már nincs amit eddig csal ALT-Tab-al tudtam kilőni 5 percenként...egyébként ez megoldja a problémámat Company of Heroesben is ahol DVI kábellal out of range hibauzit kapok 1920-ban full screenben,eddig csak ablakban volt hajlandó futni,most meg tökéletes... -
TTomax
félisten
válasz
Dantenero72
üzenetére
Ez nálam is játszik... 60fix fps... jelenetváltás röcögés...alt-tab vissza live ablak becsuk,hibátlan...
-
Dantenero72
aktív tag
Hihetetlenül szar a jatek optimalizálása -.-" Megyek az erdőbe 0fps,alt+tab és 40+ egy ideig majd késöbb megint 0fps ,hát igy játszik fele a tököm -.-"
-
ooooobi
őstag
-
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Napnyugta háznál amikor világítanak a szobrok és látszik a ház is, mit kell csinálni a szobrokkal? Kell-e valamit? Van valami kombináció?
-
ooooobi
őstag
Ha királykén elmentek a napnyugta háznál lévő démonkapuhoz akkor az kinyílik és 1milla üti a markotokat.

-
válasz
malac012ko
üzenetére
Ideiglenesen vidd át.
-
mikew
csendes tag
Hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem, bár igaz hogy nem közvetlenül a játékkal kapcsolatban.
Nem tudok mit kezdeni ezzel a Games for Windovs nevü okossággal. Ha a játékból akarok bármit csinálni, például vásárolni a Menedékből, mindig kapcsolódási hibát ír ki. A rendszer beállításait néztem már, Defender, Tűzfal stb., de semmi. Találkozott már valaki ezzel?
A másik gondom, hogy elővételben vettem meg a játékot Steamen, nem találom hol lehetne unlockolni a plusz elérhető tartalmat.Köszi a válaszokat!
-
válasz
malac012ko
üzenetére
Hát próbáld ki kábellel, de nem hiszem, hogy az lenne a baja.
-
Doki16
addikt
válasz
malac012ko
üzenetére
Ha eredeti a játékod akkor nem szabadna neki.
-
malac012ko
csendes tag
válasz
malac012ko
üzenetére
Még egy kérdésem lenne.
Azt mitől lehet hogy a games for windows folyamatosan offline módba lép egy pár percen belül? -
Doki16
addikt
Kimentettem mindent amit kell windows telepítés előtt, de hiába másoltam vissza a fájlokat ahova kell mégsem lett a jó. Azt írja rá, hogy a mentés hibás ezért nem tudja betölteni. Van valakinek ötlete?
-
válasz
malac012ko
üzenetére
Vagy a Fable III mappába ahova telepítetted, vagy Application Data-ban. (W7: C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Lionhead Studios\)
-
malac012ko
csendes tag
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani hogy hol találom meg a mentéseket.
A választ előre köszönöm. -
MerLinh
senior tag
spoiler
az elején a csibe futamnál nem tudom mennyit lehet nyomni vele de a 2 szárnyú jimmy vagy hogy hivják 5x pénzt hoz, 10e lehet maximum felrakni és nem mindig nyer, én el szoktam menteni előtte és ha nem jön be újra töltöm míg sikerül úgyhogy ha türelmes vagy akkor sokszor 50k tudsz szerezni
-
sti10p
senior tag
Mostmár kezdek belejönni és a játék is beindult, csak a dungeon-részek kicsit uncsik azzal a sok repetatív fight-al, de a hangulat meg a humor most is beszippantott. Bár nem az a játék amit pár óránál tovább lehetne játszani egy huzamban és kicsit frusztrál, hogy a mellékküldetések között van néhány elég uncsi is, ez ront az összképen.
-
Doki16
addikt
-
Brian_GT
őstag
Nekem megy 40 sőt 50 fölé is pedig nem tolom egy atom géppel.
Függőleges szinkronizációt kikapcsoltam, meg kicsit az árnyékból vettem le normálra, többi minden high. Így szépen megy.Más: Tudna valaki irányításban segítséget adni? Látom, hogy bill+egér testreszabás nincs, de kontroller ott van, igaz annak se engedi, de mutatja mi mi. Mondom ok, van kéznél egy gamepad meglessük....deee nem igazán akar csinálni vele semmit.
Tolja vki gamepadról és ha igen miként megy neki? THX -
Gyerekek, senkinek sem megy feljebb 30FPS-nél? Tök mind1, hogy minimum vagy maximum a grafikus beállítás.
-
boogie84
veterán
1. Árusoknál ill boltokban tudsz kaját venni. Hús.. répa.. zeller... Sör..

2. Szintén boltokban lehet eladni, pl zálogosnál...
3. Sztem maradnak... (bár én nem játszottam végig)
4. A központban meg tudod nézni a fegyverek tulajdonságát, h mit kell teljesítened h erősebb legyen.
5. Sztem nem lehet módosítani a rendeleteket!
6. Gyerekekkel nem túl sokat foglalkoztam...
7. Utcai árusnál vettem gyorsan 15-öt.. gondoltam kipróbálom első h mi történik ha nem használom... badaboom egyből gyere wazze
Ha nem tiltottad be és hagytad a rendeletet akkor nem hánynak. Én túlságosan is megengedő voltam, azért rókázik mindenki

És nálam itt véget is ért a játék... nem izgalmas annyira mint azt reméltem

-
egy kettőre tudok csak válaszolni:
-Fegyvernél ki írja mit kell teljesíteni hogy fejlődjön a király bunkerjában
-eladni a cuccokat a zálogosnál lehet
-kaját venni az árusoknál lehet ilyen négyzet alakú emelvényen vannak a cuccok (ha pitét eszel kövér leszel ha répát akkor meg vékony maradsz)
-óvszerrel még én sem találkoztam
-kölök nevelésig nem jutottam el mert nem foglalkoztam az ilyen család meg ilyen dolgokkal... van így is elég tenni való
-többit nemtom mert még nem vittem végig épp gyűjtöm a pénzt meg csinálom a maradék különbségeket mielőtt megcsinálom a fő küldetést -
Tirexi
addikt
Hali all.
Egy olyan ember segítségét kérném aki nem csak azért vitte végig a játékot, hogy elmondhassa kijátszotta hanem tud is valamit róla és tovább vitte a főküldi után is.
Pár kérdésem lenne csak:-Hogyan lehet benne kajálni és növelni az erőmet?
-Hol lehet benne eladni a találta gyémántokat, topázokat?
-A gyerekeid mindig ilyen kicsik maradnak vagy idővel felnőnek?
-Lehet a fegyókba speckó képességeket rakni?
-Utólag lehet módosítani a rendeleteket?
-Miért van az, hogy egyik gyerekemmel tudok az A gomb lenyomásával társalogni a másikkal meg nem?
-Hol lehet óvszert venni?
Amúgy én is végig vittem már a főküldit meg jó pár mellék küldit van 3 feleségem, 3 kölköm és sikerült 6.5Millát gyűjteni úgy, hogy minden ígéretet betartottam és mindig azt az opciót választottam amit szeretnek az emberek.
Tök jó, ha közel megyek valakihez csodál és kapok Céhpecsétet.
A sör vedelést én sem tiltottam be de érdekes nálam nem hányja össze egy ember sem az utcákat.Előre is THX a helpet.
-
boogie84
veterán
"ingatlanok bérbe adása a legjobb amik a szolgáké 6-8 ezer arany min normálon..."
Ezt nem értem. Amilyen házat vettem annak az értéke nem éri el ezt az összeget...
Vannak drágábbak is, de azok sem hoznak ennyit, sőt, a boltokból sem jön össze ennyi, csak ha sok kiadott házad ill megvett boltod van..Én a végével már nem foglalkozom.. sajnos annyira nem köt le mint a lost chapters..
(#32) Doki16: Sajnos nem kasszíroztam be az 1,2 millát, uh én is a jó oldalon vagyok. Más tészta h az italt nem kellett volna megengednem az embereknek, mert mindenki részeg

-
jó az első rész az über volt, full lineáris , viszont a végére úgy éreztem én vagyok az isten
tök baró volt
fegyver nélkül is legyőzhetetlen voltam
És a legfontosabb ,hogy ilyen hülyeségekkel nem kellett foglalkozni.. mondjuk tök más a két játék szerintem... így is jó csak más... "szopatósabb" ... A 2. viszont full szar volt! ezt meg én állítom !
-
meglehet csinálni csak dolgozni kell kalandozni kincseket kutatni és legfőképp miután meg koronáztak ne a fő küldetést csináljátok hanem az aprókat .. amik sokat hoznak a kasszára pl az ingatlanok bérbe adása a legjobb amik a szolgáké 6-8 ezer arany min normálon... míg , csinálod a küldetéseket nekem már 5 percenként 40 ezer arany... stb... türelem és kitartás

én 294 nap nál tartok ... eddig nem ment tovább mert megpróbálom össze szedni a lóvét...
-
boogie84
veterán
SPOILER
1,2millát adott volna ha iskola helyett bordélyházat csinálsz

Sztem a taktika az lenne, h mindent pénzt be kell szedni, magas adók, b a bodélyház. Ezeket kiveszed a kincstárból és veszel rajta ingatlanokat... ez már sok lóvé. Gondolom én..
Egyre jobban megerősít abban h az 1 sokkal jobb játék!!! -
Doki16
addikt
Spioler.
Én nem tudtam megoldani. A végére már majdnem 2 millió mínuszba voltam, de cserébe nagyon imádtak az emberek. A végső összecsapásnál sajnos így a veszteség 6.5 millió ember volt. El nem tudom képzelni, hogy lehet összetermelni 8.5 millió aranyat a kalandozásaid során. Kb. ennyi kell ahhoz, hogy megtöltsd a kincstárat a saját vagyonodból.
Az utolsó nagy harc után kezdett el sántítani. De így nagyon nem jó semmire, mert borzasztó lassú.
-
boogie84
veterán
Megkoronáztak, és a sok régebbi ígéretnek köszönhetően, na meg a pozitív döntéseknek -1 milla van a királyi kincstárban. Kicsit gáz... Ha eladok minden ingatlanom akk tudom fedezni a kasszát, de akk meg nem lesz bevétel...
Van 200+ napom a támadásik, marhára nem lesz semmi lóvém....
+ a lugoskői piacon utálnak az emberek, pedig olyan döntéseket hoztam h nem megy az életszínvonal kárára...
Mit tegyek??
(#28) Doki16: Ilyennel még nem találkoztam...
-
Doki16
addikt
Valamiért sántikál a kutyám. Hogyan lehet meggyógyítani?
-
$p@rr0w
őstag
A grafikához képest pocsék az optimalizálás szerintem.
-
boogie84
veterán
Jaja, azt csinálom + a kis üzleteket veszem sorra... Azt írják h a magas v a nagyon magas árak nem tesznek jót a hírnevednek. Ergo én maradok a normál áraknál. Gyertek hozzám lakni/ vásárolni

Spoiler:
Naporvár Falva ezüst ládikája 50K aranyat tartalmaz. Akinek pénzre van szüksége annak 10 ezüst kulcsért itt a lehetőség. -
Picco
addikt
elso reszhez kepest oriasi csalodas. ott sem tetszett a linearitas, de legalabb a combat ezerszer jobb volt. linearis, minden atvezetot vidit vegig kell varni, harcrendszer eleg csapnivalo.
kar, nagyon vartam pedig. mondjuk idotoltesnek elment

-
Hatalmas játék
egy jó tanács aki most fogja elkezdeni ... gyűjtsetek gyűjtsetek mint a szorgos méhek aranyat ... mert a közepétől szükségetek lesz rá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hatalmas szövegek vannak benne... és graf minden highon szerintem üt .. boxon vittem végig a 2. részt és az nem volt ekkora élmény a 3. jobb lett... de nekem még mindig az első rész a best!
-
sti10p
senior tag
Elég optimalizálatlan lett PC-re, pedig bőven volt idejük rendesen átportolni, ennek ellenére bejön, bár nincs olyan ereje mint anno az első résznek. Kicsit vontatottnak tűnik így az elején, de már most érezni a hangulatát, szerintem ezzel emelkedik ki leginkább.
Szokni kell, a konzolos menüt és az irányítást is, őszintén, ha nem ismerném a Lost Chapters-t, fél óra után dobtam volna a játékot, mert elég lassan indul be, jelenleg ott tartok, hogy átöltöztem Dwell (vagy mi) álruhába és beszéltem Szabinával
, a karakterek meg a szinkron tuti, csak eddig túl vontatott a story és a harcok is laposak meg nehézkesek voltak, remélem beindul rövidesen.
Futásnál akadozik, vagy inkább belassul és a grafika ezt nem indokolná, bár jól néz ki, de ez simán stabil 45-60fps kéne legyen az én gépemen. -
Doki16
addikt
Játszottam vele kb. 3 órácskát, de egyelőre tetszik, szerintem leginkább a 2. részre hasonlít.
Sonja semmi kép se hagyd ki, ne a grafikát nézd, mert a játékélmény magasan túlszárnyalja.
-
Sonja
nagyúr
Köszi!
Az első részt már nem játszanám, ha lehet. 
(#3) L_ajos: Neked is köszi!
Egyébként a Platinumshop-ban 8500HUF a játék és csak 490HUF a szállítási költség!

-
-
boogie84
veterán
Reggel 10-től játszom vele. Nem annyira élvezetes mint a Fable - The lost Chapters, nem annyira varázslatos, magával ragadó, de jó játék!!
Gépigénye sztem magas! Volt olyan rész h 28 fps-em volt. Ritka pillanatok egyike, ennek ellenére játszható.Azt tudja e vki h Co-op modban két fickó is tud e egymással játszani, v ez egyik mindig nő lesz??
-
Kipróbáltam én is nekem tetszik box kontrollerrel tolom jobban bejön mint billel+egérrel és érdekes módon itt azonnal jó a CF is nem úgy mint witcherbe pedig ez konzol átirat.

-
Picco
addikt
hmm, most lehuztam vele picivel tobb mint 1 orat, kicsit lassan indul a jatek, de szerintem jo lesz

az egy nagyonnagy kedvencem volt, remelem nem fogok ebben sem csalodni

-
Silencer83
addikt
elragado volt az 1-2, nyomtam pcn es boxon is, letekertem mind2ot. most telepul nemsoka a 3

kivancsian varom
-
Sonja
nagyúr
Szükséges az előző részek ismerete?
Egyikkel sem játszottam még, viszont ez a 3. rész felkeltette az érdeklődésemet!

-
Picco
addikt
Tegnap jelent meg a játék, magyar nyelvet is tartalmaz, epp most kuszik fel a gépemre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Vagy mi csinálunk rosszul valamit, vagy van erre valami beállítás?
Attól is aki utál...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, a karakterek meg a szinkron tuti, csak eddig túl vontatott a story és a harcok is laposak meg nehézkesek voltak, remélem beindul rövidesen.
Te tudod.