Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikew
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Búsfa/Mourningwoodból nyílik, amikor átmész az erődtől a hippikhez, a mocsár előtt.
-
mikew
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Én már az elején (mondjuk 2. nekifutásra) amint tudok el kezdek vásárolni épületeket. Előszőr kocsmákat!!! Ezek hozzák a legtöbb pénzt. Utána zálogost. és így tovább a kereskedőkkel. El kezdheted kis bódékkal is, de én úgy vettem észre érdemes kiváni a kocsmához szükséges pénzt. Nem nagyon szoktam az árakat módosítani.
Ezek után jöhetnek a házak, felújítani és kiadni. Csak kiadás előtt vizsgáldd át kincsekért. Van amelyikben láda is van, de szekrényekben is lehet ékszer meg minden.
Zálogosnál figyelni, hogy mire van kereslet. Van hogy a dárgakövekre ad 100%+ bónuszt, van hogy a kereskedelmi tárgyakra (kávé, doboz...). Érdemes várni az akciókra.
Amint királynő/király vagy a pénzügyeid áttekintésénél tudsz váltani a személyes és a királyi kincstár közöt. Ha a személyesben vagy át tudsz utalni 1M-onként a királyiba, és vissza is.
A szeméyliből a királyiba utalás növeli a karizmát vagy mit, fordítva csökkenti.Remélem tudtam segíteni!
-
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az akciós DLC küldetéseket de nem tudom hogy kellene aktiválni!?
A Steamből úgy látszik, hogy minden rendben, fel van telepítve. A játékból viszont nem látom az új küldetéseket. Csak új játékkal triggereli őket a game? -
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Napnyugta háznál amikor világítanak a szobrok és látszik a ház is, mit kell csinálni a szobrokkal? Kell-e valamit? Van valami kombináció?
-
mikew
csendes tag
Hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem, bár igaz hogy nem közvetlenül a játékkal kapcsolatban.
Nem tudok mit kezdeni ezzel a Games for Windovs nevü okossággal. Ha a játékból akarok bármit csinálni, például vásárolni a Menedékből, mindig kapcsolódási hibát ír ki. A rendszer beállításait néztem már, Defender, Tűzfal stb., de semmi. Találkozott már valaki ezzel?
A másik gondom, hogy elővételben vettem meg a játékot Steamen, nem találom hol lehetne unlockolni a plusz elérhető tartalmat.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest