Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--=Zolee=--
csendes tag
válasz
--=Zolee=--
üzenetére
Up
-
--=Zolee=--
csendes tag
válasz
--=Zolee=--
üzenetére
Senki?

-
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok! Valaki mondja már meg legyen oly kedves hogy hol tudok eljutni a Naplemente házhoz??? Már kijátszottam a játékot kb 95%ban, király vagyok meg minden, de az a város még mindig elérhetetlen számomra és nagyon bosszant már! Egy gnóm hiányzik már csak és az elvileg ott lesz! Hol/hogy tudok eljutni oda?? Köszönöm!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Látom behalt a fórum én azonban ismét próbálkoznék!
Sokáig nem játszottam a játékkal, uninstalláltam is, aztán amikor ismét megpróbáltam volna, a legnagyobb csodálkozásomra kiderült hogy a Microsoft Store Marketplace már nem működik, nem él.
Ilyenkor mi van? -
Cahi
újonc
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a karakterem bőrszíne miért változott meg? Valamiért fal fehérré vált és úgy néz ki, mint valami zs-kategóriás horror film szereplője
.Ha tudjátok az okát, kérlek osszátok meg velem.
Előre is köszi!
-
Dark Wander
tag
orion1025: A vásárlás pillanatában nem is tudtam hogy a fable 3 pc selejtes. Utólag tapasztaltam meg hogy kár volt pcre megvenni de már nem kapom vissza a pénzem utólag. 1-2 káromkodás elmegy legalább helyesen letudom "írni" a játékról a helyzetet. Vannak magazinok ahol nem említenek semmi káromkodást, ezzel "szépítik" vagy takarják amit ki kéne fejezni. Pedig 21.ba bőven belefér 1-2 káromkodás, helyettesíti is a "gyenge mellékneveket".
-
orion1025
őstag
válasz
Dark Wander
üzenetére
Részemről megfejthetetlen a beszéded néhány helyen, már ne is haragudj, egy tesztben pedig csodálatos f@sz és társai jelzőket nem szokás eregetni.Mellesleg már rég lerágott csont, hogy a PC-s verzió milyen bugos és mik a hibái, bárki könnyen megtalálja.
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Én is segítőkész szándékkal írtam hogyan "Linkelj" ide, vagy más fórumtémákba, hogy a linkre csak rákkantintva biztosan lássa az aki lusta, de érdekli!
További tanács: nem kell kiírni hogy "VGYke: Ja, értem"... Elég arra kattintani hogy válasz:
Tényleg csak segíteni szeretnék! -
Dark Wander
tag
VGYke: Ja, értem. Én csak segítő kész szándékként írtam és linkeltem be a videót. Más lehetőleg ne essen be ebbe a hibába. 6,8 k-ba került az egész és "dobhatom el"...
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Csak egy off tanács itt a fórumban: van olyan gomb itt az ablakban lent jobbra hogy Link.

Ha ide beilleszted ezt: http://www.youtube.com/watch?v=cXWCDy6iDNg&list=UUbakUgDW1kX-IRTY43rJGew&index=1 és kitöltöd a kért szöveget, így fog kinézni: Ez alapján....
Ha egy pörgősebb fórumba írnál, a szöveges cuccoddal senki nem szórakozna control-c control-v-vel, hogy átmásolja a böngészőbe, tehát senki nem nézné meg. -
Dark Wander
tag
Aki nem vette meg még a Fable 3mat az nézze meg a tesztemet. Aki meg nem tudja eldönteni hogy mire vegye meg az is nézze meg a tesztemet.
Én kitérek a dlcre is. Ez alapján könnyebb lesz dönteni.
http://www.youtube.com/watch?v=cXWCDy6iDNg&list=UUbakUgDW1kX-IRTY43rJGew&index=1 -
orion1025
őstag
válasz
Dark Wander
üzenetére
A 360-s verzió hibátlan, többször végigvittem már.A PC-s elég bugos ez tény és való.
-
FST200
tag
válasz
Dark Wander
üzenetére
oks, köszi , akkor megpróbálom újra feltelepíteni, hátha
-
Dark Wander
tag
FST200: Olvastam külföldi fórumon hogy a dlc-t letörlöd majd újra letöltöd, esetleg ez segíthet.
Patch pcre kéne de nincs. Azzal lehetne orvosolni de utólag nem is adnak ki szerintem. Xbox360 alap verzió annak idején volt 1-2 hibája ami meg is kapta a patch-t, hivatalos oldalon lehet látni mint javított.
Sajna pc-n nincs megoldás, kivéve ha programozó vagy. -
FST200
tag
válasz
Dark Wander
üzenetére
nekem se ad achi -t , arra tudsz valami megoldást ?
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Furcsa ugyan, de ilyenekhez nem tudok hozzászólni, mert itthon a játékkal csak az asszony játszik, ő ért hozzá... Neki csak ez az 1 játék jön be. Nekem is "bejönne", ha előtte nem lenne kb. 20-30 akcióban vásárolt steam-es, de még ki nem játszott játék és még 5-nél sem tartok

-
Dark Wander
tag
Traitor's keep dlc pc-n hibás. Olvastam külföldi fórumon hogy mik a megoldások. Kifagy a dlc mikor tűz varázslatokat használunk vagy ellenünk, meg valami ütési kombinációnál is kifagy. Meg ráadásul achievementeket se kaptam. Kitudtam játszani de némi jó tanács. Lő fegyverekkel kell ölni vagy úgy ütni meg az ellenfelet hogy ő ne üssön vissza. Elvileg ez a dolog nyitja. 2 fő ellenfél is tűz varázslatot használ ilyenkor nem lehet elkerülni hogy ne használjon, reménykedjünk hogy nem fagy ki. Elég szörnyű ez hogy ilyen bug van benne hogy nem lehet normálisan végig tolni a dlc-t.
Xbox360-elvileg jó láttam sok videót hogy nem fagy és az achievementet is add. Az understone dlc az jó lett. Nem fagy ki. Alap játék is stabil, legalábbis nálam nem fagyott. -
Dark Wander
tag
Sőt már a többi helyen is fagy. Traitor's keep dlc hibás lenne. Másik dlcvel nem volt baj nem fagyott. Így meg ki se tudom vinni a küldetést mert a végén kifagy. Valaki valami megoldást tud?
-
Dark Wander
tag
Nekem állandóan kifagy az óra műves ipar negyedben. Pont ott ahol 1 ajtót elektromos zárok védik de mikor lekapcsolom a 2. at és közel megyek a helyhez kifagy. Nem tudom felszedni 1 db könyvet így

-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
marketplace: nem elég megvenni, le is kell tölteni. Letöltötted? Ha igen, nem tudom a választ, nem emlékszem már, a játékon belül valahol egyszer csak megjelenik.
-
Dark Wander
tag
VGYke : Szereztem pontokat és marketplace.xbox.com oldalon írtam jóvá. Ki is írja a bővítményeket ott ahol mutattad fényképen de a játékban nincs változás. A játékban van 1 szoba hol letöltött tartalmakat lehet megnézni. Az ingyenest kijelzi de a fizetőst nem.
Most akko mi van? -
FST200
tag
válasz
Dark Wander
üzenetére
ép írtam hogy nincs jó fegyver ,erre találtam egy bruál jót a szellemtestvérek küldetésnél a kriptában az aranykapu mögött, 3 ból 2 -t már kimaxoltam rajta, lassan meglesz a harmadik extrája is , még egy két mellékküldetés és segítek a forradalomnak

-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nem tudom, de ha venni akarsz, nézz szét máshol is, biztos van 1000 internetes áruház, ahol lehet vásárolni, és hol itt, hol ott van leárazva. (Pl. Gamersgate, getgames, steam, stb., stb)
-
Dark Wander
tag
VGYke: Nekem csak cd kulcs van. Semmi más kód nincs.
Megpróbálom azt beírni.
Amit te linkeltél azt megnéztem. Üres lenne ha az ingyenes cuccost nem telepítettem volna.
Kösz a segítséget de szerintem át.asztak, borító hibás a dvd tokja így meg kell vennem nekem is. Azt nem-e tudod hogy magyar felületről utalni lehet-e ft-ot és azzal fizetni pont helyett? -
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Bizony a DLC-k aktíválásához külön-külön kódok kellenek. Vagy a dobozos kódja feljogosít az összes DLC-re? Erre nem tudom a választ.
Gondolom a dobozosnál is be kellett lépni és regisztrálni ide, valamint a játék alatt fut a Live kliens program?
Vásárlási előzmények alatt mit látsz? Itt:
Ha nincsenek "bővítmények", akkor szerintem a dobozos játék kódja nem jogosít fel rá és akkor külön kódokat kell keresned rá a dobozban, vagy vásárolni.
Ha valahonnan megszerzed a DLC kódokat és beírod a Live-ba, le is kell tölteni őket, de nem kell meglepődni azt a Live kliens mappájába tölti, nem a játék könyvtárába. -
Dark Wander
tag
VGYke: Milyen steames?
Ja bocs nem mondtam, az én verzióm dvd-s. A dvd tokban csak a cd kulcs van és semmi más nincs. A borítóra van az írva hogy + nehézségi szint, 3d támogatás és bónusz tartalom. Linkeljem a boltot is ahol vettem?
FST200: Lesz olyan is ami "jó cselekedetet" kell csinálni. De ne feled minden új játék kezdésnél más fegyverek lesznek a világodba. És igen elképzelhető hogy csak rosszak vannak nálad. A többi fegyó beszerzése windows live-n keresztül 1 másik hős világában szerezhető be. -
FST200
tag
nem rég kezdtem el a játékot , nagyon tetszik, az első rész nagy kedvencem volt !
olyan gondom lenne hogy amilyen fegyvereket találok, látok a bolt ban az mind gonosz, vagyis ahogy tuningolni lehessen gonosz cselekedett kell, ezért még az alap hősi kardal megyek
van vagy lesz másik jó fegyver?
és attól hogy gonosz fegyvert használok kapok negatív bonuszt? -
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nehéz már visszaemlékezni. Nekem is volt ilyen problémám, lásd itt!!!. Valami olyasmi rémlik, hogy a kapott DLC kódokat ismerni kell, (kimenteni pl. txt-be) aztán amikor elindítod a steam-es játékot és bejelentkezik az MS Live-ba, akkor nyomsz egy Home gomb + Reedem Code -ot és beírod a DLC kódokat...
Vagy ha ez nem megy, valahol meg lehet adni a kódokat a MS Live felületen is steam nélkül, le is tölti (nem a steam mappába, hanem a Live könyvtárba), de attól még működni fog, csak nem azonnal, hanem bizonyos eredményeket el kell érni (vagy mit tudom én már) hogy lásd őket.
Ha nem boldogulsz akkor jobban utána nézek a Prohardver levelezéseim között. Viszont ha virágbolti a cucc, akkor valószínű az én megoldásom nem lesz jó neked. -
Dark Wander
tag
VGYke: Igen?
Akkor eltudnád mondani hogy mit kell csinálni hozzá? Ingyenesen le kell tölteni a 5 csillagos kutya italt vagy mást? Mert én nem találok semmit ami ez aktiválná. -
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Na, ezen a problémán én túlestem. Megoldottad már? Ha nem, megpróbálok emlékezni és segítek!
-
Dark Wander
tag
Figyeljetek már, pc-n a dlcket hogy lehet aktiválni? Mert a pc-s verzió elvileg tartalmazza.
-
-
Hergab
csendes tag
Sziasztok!
Ha nézi még valaki ezt kellene segítség.
Elindítottam a játékot, és minden jól ment, de jött egy áramszünet, amikor megpróbáltam visszalépni hibás mentés miatt előröl kezdte volna.
Meg lehet oldani valahogy?
Ha nem törlöm a játékot, és kap egy szép levelet a Steam is, vissza a pénzemet felirattal, mert eddig 35 órám ment rá, és nem hiszem el hogy nem lehetett egy olyan játékot leprogramozni amely nem készít legalább 3 egymást követő mentést, felkészülve minden eshetőségre.
Köszi.
-
BMWFan
senior tag
-
HS 2142
őstag
válasz
ÖregGondar
üzenetére
Nem mostanában játszottam vele, de nyugodtan írd le először a kérdést, aztán segítek.

-
ÖregGondar
csendes tag
Sziasztok ! Még valaki játszik vele , ha igen szeretnék egy pöpet segítséget kérni , pár dologban .
-
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
FPS ingadozásra van valamilyen megoldás? Magas/Nagyon Magas beállításokon van vegyesen, átlag 30FPS, de városban 20-22 körül van. (csak megjegyzés: Crysis 2 minden Extreme-en van 40FPS-em majdnem fixen)
-
HS 2142
őstag
válasz
gigiradok
üzenetére
1. Ködbérc völgy (Mistpeak Valley): Coop partner kell és különböző interakciókat kell végrehajtani míg kinyílik. Nem függ a nemtől vagy hogy összeházasodtál-e vele, csak sokszor kell egymás után csinálni a különféle emóciókat. (és figyelni, hogy jókor süsd el, ergo fénylik a zöld kör) Ajándék: Random fegyver.
2. Naposvár (Brightwall): A gyermekedet (adoptált vagy saját) kell a kapuhoz vinni. Ajándék: 3 lényidéző főzet + 25 céhpecsét.
3. Naplemenete Ház (Sunset House): Legyél király(nő). Ajándék: 1 millió arany.
4. Búsfa (Mourningwood): Legyen maximumon a lőfegyver/kézifegyver jártasságod. (Ehhez el kell jutnod az uralkodáshoz vezető úton a kastélyig.) Ajándék: Ruha + lényidéző főzet.
5. Aurora (City of Aurora): Legyél szélsőségesen jó vagy gonosz. Ajándék: fegyver (valami olyasmi, ami kapcsolódik a jellemedhez, tehát ha gonosz vagy, akkor a fegyver is olyan lesz, amit ártatlanok ölésével fejleszthetsz stb.)
6.Malommező (Millfields): Nézz ki rendkívül ízléstelenül. Ehhez teljesen el kell híznod és az ellenkező nem pizsamáját kell felvenned, aminek egyes részeit más-más színűre fested. Ajándék: 40 céhpecsét -
gigiradok
tag
Sziasztok!
Démonkapu nyitásban kérek segítséget. Le tudná írni nekem valaki, hogyan kell nyitni az egyes démonkapukat. Tudom, hogy az egyik akkor nyílik csak, ha már királynő vagyok és az egyiknek meg vmi fegyvert kell mutatni. És a többi? A ködbércvölgyi például valami olyasmit motyog, hogy vigyek neki oda egy másik hőst. Oda mentem egy másik online játékossal, de nem történt semmi

Köszi a segítséget!

-
HS 2142
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem inkább csak a városos részek, ott is főleg az ipari negyed. Aurórától, a havas, illetve mezős tájaktól viszont már jelentősen elüt a film.

(#305) philoxenia: Képi világot írtál, én abból a teljes összképre gondoltam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon hasonlít a Fable III képi világa erre a filmre...
-
HS 2142
őstag
Sajnos nekem nem steames verzióm van, így pontosat nem tudok mondani. A kódot elméletileg az első megnyitáskor is felhozná vagy a jobb oldalt látnád az opciók között amikor a játékot kijelölöd a steames játéklistán. Aztán ezt a játékon belül beírni a Live-ba (Home-> Redeem code) vagy itt.
-
VGYke
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Későn ugyan, de kösz a választ!
Az asszony kattant rá a játékra, már valahol sikerült volna kutyust cserélni, állítása szerint pl. németjuhászt nem tud választani, csak mit tudom én mit....
-
mikromanus
veterán
Ezt értem, de azokat viszi egy vagy max 2 db kimaxolt területi varázslat is. A gond a keménymaggal van akit vagy nem kap fel a szellő, vagy távolról genyózik. A legbiztosabb arra a puska. Csak álldogának jó messze te meg lövöd míg el nem hevernek. Lehet nem túl okos az AI... Persze ha szeretsz a porban hemperegni a támadások elől vetődve, akkor lehet jó a pisztoly is. Ha falkában támad az ellen,a kkor stresszes picit. Én kb az egész játék folyamán egyszer vetődtem félre. Valamiért nem gyakran sikerül előcsiholnom ezt a funkciót, bár nem is nagyon erőltetem. Némi félrekocogás elég kell hogy legyen

-
HS 2142
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én a pisztolyt a tűzgyorsasága miatt szeretem, a Chickenbane meg tuningolva két lövéssel végez az ellenségek 70-80 százalékával.

-
mikromanus
veterán
Lőfegyvert ritkán használok. Csontikra jó a csonttörö pisztoly, de későbbiekben szerintem egy jó puska hasznosabb. A kisebb haramiák és kb minden elintézhető a tűzlabda-örvény kombó területre ható verziójával, viszont a Kartács jellegű haramiák messziről is megkarcolnak a molotov koktél stílusukkal. Egy jó puska messziről elintézi őket és nem kell gyógyital se. VAgy lehet használnom kellene néha a védekezést és a kitérést/vetődést is? Á, ez tuti nem szükséges...

-
Wendelyna
csendes tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem az nem jött be. Próbáltam.
-
mikromanus
veterán
A Csontzúzó? Ja. Az jó stukker. Muris mikor cammog feléd a csontváz, aztán cammog fél karral, kar nélkül, fél lábon. Aztán pukk

Az örvény+tűzlabda varázslat azért jó, mert ha esetleg egy csapás nem is öli le az ellent, de nem tud támadni, mert lengedezik a forgószél szárnyán körülötted.
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én eleinte a tűzvarázzsal, aztán a jég+tűz kombóval, végül úgy 4es szinttől a sokk+tűz kombóval operáltam. Elég jó, de pisztolyra így is szükség volt. Azzal viszont átlag 2 lövés, és mindenki kimúlt. Többnyire a tea-mordállyal, aztán egy másikkal lövöldöztem, ami a tűzvarázslatnak hála extra tűz sebzést okozott az ellennek.
De ettől még szeretném a többi fegyvert is fejlesztgetni. Csak a poén kedvéért. -
mikromanus
veterán
Fegyvereket nem nagyon fejlesztgettem, mert inkább varázsolgattam, de pár bónusz azért néha összejött így is. Csak jobb kerülni a bajt és távolról elintézni az ellent. Az örvény+tűzlabda kombó varázslat mellett igen ritkán sikerült sebezniük, vagy komolyan veszélyeztetni a legutolsó céhpecsétemet.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a Casanovát használtam kb. a játék harmadától, csak 2-3 másik fegyvert fejlesztettem fel maxosra, amiknek tényleg hasznos bónusza volt.
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én azért gondolkodom ilyesmin, mert fejleszteni akarom a fegyvereimet. Aztán meg... kíváncsi lettem... egyébként a sztoriba belefér: az ártatlan, szinte még gyermek hercegnő gyászolja kivégzett szerelmét... két pillanatra bekattan... aztán minden megy tovább...

-
HS 2142
őstag
válasz
Wendelyna
üzenetére
Itt egy videó, nem túl jó a minőség, de a lényeg látszik. Az örömlányoknál van egy sex invite opció (ez elméletileg csak a prostituáltaknál működik), utána körbemész és begyűjtesz annyi partnert, amennyit találsz.. (Ha a árvaházat alapítottál és nem alakítottad át Reaver javaslata szerint, akkor kicsit nehezebb.) Én nem próbáltam, mert a kard, aminek a fejlesztéséhez kellett volna, nincs meg, pedig elég jó cucc lenne a 25-ös extra sebzéssel.

-
Wendelyna
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt esetleg tudja valaki, hogy lehet orgiát tartani? Én próbálkoztam azzal, hogy valakit az ágyhoz csaltam, egy másikat kézen fogtam és action, de semmi. Legnagyobb létszámú csoportszex 1.
-
Wendelyna
csendes tag
Amúgy a Fable 3ban mikor van az első lehetőségem aarra, hogy kotont vegyek? Mert bár a falusiak elméletileg nem fertőznek, nekem két std-t is sikerült benyalnom...
-
Wendelyna
csendes tag
Kipróbáltam az első Fable-t. Hát... biztos klassz, de én már a játék kezdetet előtt rosszul lettem (szó szerint) a grafikai megoldásaitól. Megfájdult tőle a fejem, olyan enyhe migrénesen... Kb. olyan hatással volt rám, mint az Amnesia-The Dark Descent. Azt is azért nem bírom folytatni, mert hányingerem lesz a kari dülöngélésétől.
Nagy kár, mert szívesen végig vittem volna. -
HS 2142
őstag
válasz
Wendelyna
üzenetére
Amikor Theresa szembesít a tetteid következményeivel, akkor kellett volna megkapnod a szárnyakat.
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sebaj. Wendelyna tutujgatja a csemetéjét meg a férjét (egyébként a királyi esküvő elég jó), Gwendolyne-nal meg végigtolom még egyszer.
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezen én is meglepődtem. Csak azért kell figyelnem az életemre, hogy ne üssenek ki és ne kapjak sebhelyeket. Egyébként az 1ben mennyire lehet meghalni?
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Abszolút. Theresa meg is mondta, hogy szent vagyok. És az ösvényen az alteregómon, meg a szobron is megjelent a szárnyam. Csak rajtam nem.
-
HS 2142
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezzel én is így volt, a pénz nagyon hamar elértéktelenedett. Csak azért nem osztogattam el live-on az összes pénzem, mert csak 100k az egyszerre átadható mennyiség és elég unalmas lett volna.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem rengeteg pénzem volt, csak csatangolni kellett egy kicsit a végső harc előtt, a boltok meg termelték a suskát...
-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Egyben kellett az XP gyűjtögetés mert azért kemény tudott lenni másként a meccs. A háromban a főszálat ha végigviszed és a követőkhöz elég mellékküldit akkor az kb elég is a boldoguláshoz. Pénz se feltétlen kell sok. Max akkor ha azt akarod, hogy legyen túlélő a végső csata után
Ha pénzt is akarsz akkor végigcaplatsz a lugaskői ellenállás meglátogatásáig, hogy meglegyen a mesterség 5. szint és onnan már csak kis türelem és kézügyesség és lesz elég suska az ingatlanbizniszhez. Én ezt a részt túlpörögtem és szerintem mire elérem Aurorát a történetben addigra lehet meg is lesz a keret a végső harchoz 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Mondjuk nem mindegy mivel nyomattad, a III. sír a kontroller után, az egynél tök jól lehet egérrel nyomni....
Ha alapból végigszaladtál a főellenfelek könnyen kinyírtak.... A háromban csak a pénz a lényeg, de ott azt is könnyebb keresni, csak veszed a boltokat és kész...
-
mikromanus
veterán
Nem csak a fejlődésben más. A háromban nem tudsz meghalni (annyira sem mint egyben), csak egy-egy fegyver lehet nálad és a váltás ha mást akarsz picit lassú. Kevés varázslat áll rendelkezésedre és túl erősek alapból is. Az egyben azért több stílusban lehet varázsolgatni és harcoskodni és több varázslat is volt egyszerre, könnyebben lehetett köztük lépegetni harc közben is.
Jó kombókkal persze az egy sem volt nagy nehézségen, de a három az kisdedóvó hozzá képest
-
Wendelyna
csendes tag
Köszi! Ki fogom próbálni az egyest is. Egyébként én szent lettem, de szárnyaim nem voltak. Tudom, hogy csak akkor jelenik meg, ha kalapáccsal rányomsz a feltöltésre, de nekem nem jelent meg.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Harcban gyengébb? Hát az egy nem ma volt, de semmi komolyabbra nem emlékszem, csak a fejlődés rendszere volt teljesen más. Maga a harc ugyanez a könnyed, kardsuhogtatós, varázslós téma volt.
-
mikromanus
veterán
3 nekem is nagyon tetszik, de közel se játszottam vele annyit mint az eggyel. Úhjrajátszhatóságban picit gyengébb a hármas szerintem. Vagy csak felnőttem

Harcban gyengébb, kinézetben (már csak azért is mert újabb) jobb a fable 3. Hangulat mindekettőben jó volt, de humorban egyértelműen lenyom mindent az újonc. Csak nem léptethetőek a dialógusok és animációk. Picit sokadjára vontatott... -
vhunor
őstag
Nekem a 3 jobban tetszett, mint az 1. Ez van
. -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fable 1 nagy kedvenc. Ott azért meg kellett jobban küzdeni a félisteni erőért. Sok-sok varázslat és eltérő ütős tömeggyilkossági lehetőség. ja, meg a történet is tetszett. Nagyon hangulatos kis játék az egyes is. Emlékszem eleinte Hulk stílusban nyomtam végig. Ksi dühöngést benyomsz és félkézre kapva a kétkezes kardot/súlyos baltát serényen csépeled az ellent. Védekezni lehet, de max dupla alkartörést szenved az ellen a hárításnál azt' fekszik mindenképp. Nagyon tuti.
Később a tömegpusztító varázslatokkal is próbálkoztam. Talán a tisztán lövész/íjjász végigjátszáshoz nem volt türelmem. Lehet tartok én is egy nosztalgia estet ma
-
Sirandrish
legenda
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolkodtam rajta..
Megvan valahol de nem találom..mondjuk voltam tegnap a Sparba..999ft szóval azon nem fog múlni
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vedd elő újra, én jobbat játszom vele ma is, mint a hármassal...

A zenéje pedig....[link]

-
Sirandrish
legenda
válasz
philoxenia
üzenetére
Jaja...nagyon szupi kis játék..sajna sok mindenre már nem emlékszem belőle mert nem ma volt de az tuti hogy elvoltam vele

-
Wendelyna
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az első részt nem ismerem. Csak a III-mast. Így nincs viszonyítási alapom.
De tudnál mesélni róla? -
HS 2142
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Sajnos elég béna a rendszer, így csak véletlenszerűen dob be olyanhoz, aki éppen játszik. (Engem pl egymás után kétszer is berakott egymás után ugyanoda, nem sok logikát találtam a dologba.) Magyar társsal így csak előre megbeszélve lehet kalandozni, ha barátnak felveszed live-on és akkor a meghívás és a csatlakozás lehetősége is adott.
-
Wendelyna
csendes tag
Köszi mindenkinek!
Na... végigjátszottam... a végső csata tényleg elég gyenge lett, de a játék állati! -
HS 2142
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak coop mód van, mire lennél kíváncsi?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Multit próbált valaki?
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy csak előbb kihányt mindent minthogy megártott volna maradandóbban neki

-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végül is miután az alkoholt törvényt meghoztam, még csak azt sem kérdőjelezhetik meg, hogy legálisan-e.

-
HS 2142
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is onnan szereztem be a "hozzávalókat", de nem piáltam még olyan mennyiségbe, ami meglátszott volna a karakteren.

-
mikromanus
veterán
Szerintem elég egészségtelen kaja van, hogy ne kelljen alvással húzni az időt, bár ezt a kaput kihagytam. Naposváron van jó kis husi, a piacon a pite és tán más is lehet egészségtelen kajából dögivel. A pia nem rontja a félisteni megjelenést? Abból is van 3 hely minimum ahol lehet fogyasztani amíg csak van mit kiadnod magadból

-
Wendelyna
csendes tag
Köszi a válaszokat. A megoldást én is olvastam a gambanshee-n, de nekem nem sikerül. A csirkés jelmezben csúnyább lettem szakállal, mint a pizsamában, elhízni pedig nem tudtam eléggé, hiába ettem és ittam sokat. Elfogyott a kaja, és én még mindig a fehér részbe estem. Sebaj, később még próbálkozom... aztán, ha megöltem a sötétet, újrakezdem...
-
Wendelyna
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
rendben. köszi!
Egyébként van egy démon kapu millfield-en, amit nem tudok kinyitni. Nagyon csúnyának kell lennem, de nem tudok annyira meghízni és csúnya lenni, amennyire kell. Próbáltam a csirke jelmezt férfi szakállal, különböző színekben és próbáltam a legrondább ruhák darabjait összeválogatni, de még így is "túl szép". Mit csináljak? Egyáltalán megéri szenvedni vele? -
Sirandrish
legenda
válasz
Wendelyna
üzenetére
Igen, lehet!
Én is jó voltam még sem szerettek.
Ha nagyon zavar akkor vidd le az árakat, ha nagyon elvetemült vagy akkor mindenkit tutujgass meg majd amikor jön a duma hogy "ahhoz hogy megbocsájtsak, tegyél meg nekem valamit" akkor azokat a küldiket vállald el
Ha meg kibírod hogy kicsit utálnak akkor sz*rd le őket...a végére mindenki a barátod lesz
-
Wendelyna
csendes tag
Hello! Még új vagyok, úgyhogy bocs, ha ez a kérdés már felmerült.
Mért kezdenek utálni a falusiak? Jó királynő vagyok meg minden. Mindig a jó döntést hozom és mindenki tapsol, ha meglát. De visszamenve Naposvárra azt tapasztaltam, hogy elkezdtek utálni. Lehet az az oka, hogy felemeltem a kocsma díját Magasra?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Minden játékban férfi karaktert indítok..és a mai napig nem tudom megmondani hogy ebben miért nem

Később mikor már majdhogynem prostit kellett csinálnom a kiscsajból, meg is bántam de onnan már nem volt visszaút
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyszer kezdtem női karakterrel de olyan komolytalan volt elképzelni hős szerepben, meg karddal a kezében, hogy inkább nem erőltettem. Bár lehet hogy Eliot volt ilyen hatással. Kapásból küldtem volna hóhérkézre. Még a bátyus segítsége se kellett volna. De az ugye "jó" választás én meg épp gonosz napot tartottam akkor. Női karakternél Lugaskőn a túszszabadításnál férfit kell kimenteni és nem gyenge virágszálat (nőt)? Az már milyen lehet? Kész femminizmus

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Á én cuki kisjány voltam

Bár a vége felé már nagyon Góthosan toltam, mondjuk nem tudom miért de olyan falfehér volt az arcom hogy még néha én is megijedtem
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak akkor kell ha elhagyod a területet. Amúgy pitézhetsz órákig és nem fogsz befagyni. Picit túl is pörögtem az eleján és most már kölyökszöcskeként dől a lé. Mondjuk csak mesterpitéző szinten nyomtam. Addig megtekertem a főszálat. Jimmy haverjainak tetkóival, punk séróval és meztelen felsőtesttel gyalázoma népet. SCak hogy látszanak a tetkók. Szép kékek már. Világítoka setétben. Bár Simmons kicsit megkarcolgatta habtestemet és az látszik, de ettől csak még inkább rosszarc kinézetű a kari.Aztán hazamegy és síra romantikus filmeken, Tipikus ilyen alak

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
ne feledd...10percenként backup

-
mikromanus
veterán
Meg is van minden. Minek messzire menni ha pár kocka már összegyűjtötte a hibákat? :
http://geekmontage.com/texts/game-fixes-fable-3-lag-crash-freeze-launch-black-screen/
Kicsit kompromisszumos. Majd tesztelgetem. Felbontás szerintem marad a monitor ajánlottja, blurt ha nem vágtam ki, hát kukázom. Úgyis facsarja a szemem ez az értelmetlen hülyeség. Az élsimítás opcionális, deha jó vele akkor marad. Ha nem, akkor kigyomláljuk. Árnyék meg texture meg nemár lejjebb menjen. No. Majd állítgatom és hörgök ha bukom néha
-
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
WIN 7 64 Bit, makulatlanul ment!
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem is Naposvárban szált el ha elszállt..az azért vicces..
Nem tudtam hogy ekkore a rizikó mikor így kilép..lehet hülyét is kaptam volna 1-1 alkalommal.
Azt nem tudom hogy milyen grafikai beállítást nem kedvel nekem minden maxon volt.. -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Mázlid volt. Mondjuk lehet valamelyik grafikai beállítást nem szerette, vagy csak a nevem nem volt gépileg közkedvelt (ez azé' már paranoia)

Mindenesetre az első játékom és profilomnál Naposvárnál zsinórban szívtam, második és többi offline profilomnál alig-alig volt hiba. Amit leírtál az ugyanez a hiba csak neked mindig épp mázlid volt, hogy a mentés meglett csak a betöltést bukta a game. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nálam olyan gond jelentkezett a végigjátszás során olyan 2-3 alkalommal, hogy a játék egyszer csak bezárta magát és levágott az asztalra.
Mondjuk nekem a mentések mindig működtek...így olvasva még szerencse
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem se zavar igazán. Csak azért keresgéltem, mert egyik játéknál és azóta is véletlenszerűen megdöglik az automentés mikor két terület közt átlépsz. Ha mázlim van akkor folytatható újraindítás után, ha nem akkor kezdené előről a játékot. Ilyenkor agresszív leállítás, utolsó mentések törlése és serény próbálkozás korábbi állapotra visszaállásra. Az első tavaszi próbáimnál durván rászoktam a gyakori Mentészszoba látogatásra. Bezzeg ha gyakran mentem akkor nem jön ez a hiba órákig...

30 FPS elég ha nagy felbontáson max grafikán stabilan bírja. Starcraft 2-ben is simán bírta a középkategóriás gépem, bár 1v1 meccseket játszottam, ott meg kevesebb dolog lehet mint ha több játékos lenne. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem nagyon érdekel amíg ilyen szépen fut...nekem elég 1 FPS is ha akkor is tökéletesen és folyamatosan fut a drága

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valahol itt körberágják a témát, bár nem ezt találtam meg egy-két hónapja.
http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-1893756.htmlLehet (#48) Doki16 volt a felbújtó itt

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nah, ezt nem is tudtam..mármint hogy 30 FPS a korlát.
Végül is nálam gyönyörűen futott...ha minden játék így futna 30FPS mellett én a seggemet a földhöz verném örömömbe
-
mikromanus
veterán
Azért ha figyelembe vesszük, hogy idén tavasszal jelent meg ez el is várható. Lehet vannak szebb és valósághűbb grafikájú játékok, de a célnak ez is tökéletesen megfelel. Csak a konzolportolás és hanyag munka itt is megmutatkozik. Azt hiszem van egy-két apróság. Például a lebutított beállítás. Alapból 25-30 FPs a max. Azt hiszem erre vagy valamelyik fagyás jellegű hibára írták hogy a videokarin legyen csak beállítva a függőleges szinkronizáció (eh, de fura magyarul) és a játékban legyen kikapcsolva. Bár az lehet más és az FPS limitet valami config vagy ini fájlban (esetleg xml-ben) kell felülírni. Régebben nézegettem, de már nem emlékszem, hogy végül beállítottam-e

-
Ombi5
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Lehet folytatnom,de var meg ram 15 jatek kb!

Amugy ennek a jateknak meg ma is ,vmi ESZMELETLEN grafikaja van, mondjuk fullba toltam!!!
-
Ombi5
őstag
VEgre befejeztem en is. Most mit lehet benne kezdeni meg,csak maszkalni es teljesiteni a maradek kuldiket?!
-
Sirandrish
legenda
Na végigvittem!

Nagyon fasza a cucc de hogy SPOILER meghalt Walter
SPOILER OFF
Mondjuk a nagy csata a végén lehetett volna azért nagyobb
-
vhunor
őstag
A coopban nagyobb gond, hogy nem szolgálja a tényleges együtt kalandozást, mert csak a host kapja meg a quest cuccokat, a ládákból a cuccokat, trófeákat stb. A második csak asszisztál neki, így aztán duplán kell végignyomni, ha azt akarod, hogy neked is minden meglegyen. És ettől függetlenül is akad még jópár kritizálható elem, de mégis, valahogy teljesen el tud varázsolni az összhatás, és nekem ez mindennél többet ér.
-
kovsol
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jól néz ki
én még csak a demót vittem ki kétszer (xbox)
de tervben van a beszerzése, mert az a rövid rész is ami a demoban van megfogott -
HS 2142
őstag
Engem az zavart, hogy rövid, a harc repetitív és kevés lehetőséget nyújt, a fejlődési rendszer meglehetősen korlátolt, ha szerepjáték és nem akciójáték szempontjából nézzük, illetve a különböző bugok. (Coop-ban nem engedett teleportálni a térképen, illetve nem tudtunk más helyre sem át menni, meg voltak random blackscreenek is.) Ettől függetlenül tetszett és valamennyit visszahozott az első rész hangulatából, ami a mai napig kedvenc.
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én jó fegyvert az 50-es ládába, a menedékes ládába találtam, meg az auróraiaknak ha nem tartottad meg az ígéreted, hanem kihasználtad őket és bányát nyitottál, akkor lehetőség van a flit switcheket aktiválva kinyitni egy ládát, na abban volt egy jó hammer.
(#208) Sirandrish: Ha van mentésed, még visszatöltheted, én is azt csináltam.
A szárnyakat meg próbáld ki csirke jelmezben, mert az olyan komikus. 
-
mikew
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Búsfa/Mourningwoodból nyílik, amikor átmész az erődtől a hippikhez, a mocsár előtt.
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van egy tízkulcsos Búsfán, teleportálja az erődhöz, de ne a temető felé menj ki, hanem a másik irányba ahol a manók vannak majd kicsit menj tovább és majd balra fönn lesz valahol. Aurórába van egy 20 kulcsos, ami a templomból kijöve (ahol ápoltak téged, meg van ott egy könyv is meg virággyűjtögetős quest) rögtön jobbra található. Malommezőnél teleportálj a démon kapuhoz és ha jól emlékszem itt is jobbra kell nem messze kutakodnod. Az 50-esről meg már beszéltem ugye.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ja bocs nem mondtam, az én verzióm dvd-s. A dvd tokban csak a cd kulcs van és semmi más nincs. A borítóra van az írva hogy + nehézségi szint, 3d támogatás és bónusz tartalom. Linkeljem a boltot is ahol vettem?
ezt a hátsólépcsőt tényleg nem vettem észre, pedig azt gondoltam alaposan körbenéztem...tejóég, ha egy ilyet kihagyok, még mennyi mindent nem vettem észre 

).

de tervben van a beszerzése, mert az a rövid rész is ami a demoban van megfogott