Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak úgy szerezheted meg, ugyanis van 2 ezüst kulcs malommezőnél, ahol a bányában le van zárva egy járat és csak akkor nyílik meg, ha végigjátszás után megcsinálod a manós mellékküldetést.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, a kártyás csóka és az ács. Ha egy idő után visszamész a szigetre, tele lesz épülettel meg hidakkal. De úgy nem jó, ha két külön végigjátszásban csinálod meg őket
. -
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Egyik aranykulcs megszerzésnél végig kell pofozni, lőni és mágikus támadással püfölni a kis célkarikát. Az nekem sose jött össze. Egyszer felmegy egy sziklához és nem tudom közelharci támadással elérni. Youtube-on ott volt valami deszka amin fel lehet menni. Nálam ilyen nincs. Valamit kihagytam volna a számításból?
Nem csináltad meg hozzá a küldiket más területeken, amik azt a szigetcsoportot fejlesztik. Két küldetés kapcsolódik hozzá ha jól emlékszem, egy ács és egy üzletember kell a szigetre, akkor beépül és fel tudsz menni a kis bizgentyűhöz is.
-
mikromanus
veterán
Lehete hogy itt is módosítja a kinézetet az is milyen jellegű harcmodor/képzettségeket használsz. Meg hogy jó vagy rossz vagy persze. Lehet ez a távolsági orvlövész kinézet. A mágus jellegű hősömnek igazán kellemes mágikus kisugárzása van. Aki sötétben lapul és lesből lövöldözik az ilyen lesz

Én mindig Kartácsnál és a hozzá hasonló ellennél karcolódok. Meg néha vérfarkasok is megijesztettek, de a haramia volt a leginkább fogós. Valamiért nem áll kézre a vetődés/kitérés. Lehet azért. Szerintem nem is működik. Ahhoz képest egész jól végignyomtam hogy majdnem mindig csak támadok

Pite szerintem van a Lugaskői piacon is. Miután megfúrod a piteiparosok alapanyag utánpótlását felmennek a pite árak? Esetleg hiány lesz? Figyelte ezt már valaki?

Egyik aranykulcs megszerzésnél végig kell pofozni, lőni és mágikus támadással püfölni a kis célkarikát. Az nekem sose jött össze. Egyszer felmegy egy sziklához és nem tudom közelharci támadással elérni. Youtube-on ott volt valami deszka amin fel lehet menni. Nálam ilyen nincs. Valamit kihagytam volna a számításból?
A negatív értékelésnek azért van alapja. Ha újra nekikezdetek akkor észreveszitek miért, de azért pár zavaró dolog:
- nem léptethető át a legtöbb animáció és duma meg lassító történeti elem. Ez néha igen lassú. Néhány átugorható, de ez teljesen következetlen mikor melyiket csinálták így meg.
- a harcrendszert kissé elbökték. Nincs halál és elég könnyű az ellenek lenyomása. Szűkös a mágiakészlet/varázslási lehetőség
- kezdetben voltak bugok is. Nálam is előfordult pár. Egyik a területek közti átlépésnél a mentés hibája. Ha mázlid van csak kiléptet de tudod folytatni később. Ha nem volt mázlid akkor kezdheted előröl a játékot vagy egy korábbi mentéstől kell visszatöltened. Nem egyértelmű számomra mi a hibaforrás, de elég gáz.
- kevés fegyver, tárgy és öltözet érhető el a játékban a korábbiakhoz képestKb ennyi ugrik be, de azért nekem is nagyon tetszett a játék. Mondjuk a végső harc és a főszál lezárásánál kis hiányérzetem volt. Az aurorai utazás és az ostrom hangulatosabb volt. A végére szerintem nagyon megnyesték az erőforrásaikat, vagy csak kevés idejük lett rá...
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt válaszoltam az előbb.
Ja és a 2 millió arany is van a jó kis fegyver mellett. Amúgy írtam azt is, ha nem akarod összeszedni, akkor csak szólj, belépek coopba és kinyitom, mert én már összeszedtem a kulcsokat. 
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdemes, 2 random legendary fegyvert ad, egy 40 guild sealt, egy pedig a Highwaymen ruhaszettet (bár ezt meg is lehet vásárolni, de az ajtó mögötti helyszín nagyon ötletes, érdemes csak emiatt kinyitni).
Szerk.: a vérfarkasok ellen használd az ott kapott kardot (Wolfsbane).
Szerk2.: igen, random, azt még én sem nyitottam ki, úgy emlékszem 46 kulcsot találtam meg (önerőből, segítség nélkül).
Szerk3 (
).: Aurórán egy nyamvadt virágot nem találtam meg a 30-ból, nem tudom, hol lehet, az nagyon piszkálja a csőrömet. -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naplemente háznál, és kriptában fegyvereket, ami az elején van, amikor a kastélyból menekülsz ott 40 céhpecsét van, az utolsó, ami az akadémia alatt az meg ruhát... A fegyvereseket szerintem megéri.
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pite az az ipari negyedben van, közelében ott pofáz egy gnóm is. (árvaház közelébe teleportálj) De jó a hús is, ami naposvár főterén van (max alszol, amíg újratölti a készletet) Ha sokszor földre kerülsz, az árt a bőrödnek.
(A menedékesből én is, meg azt hiszem a másikból is.
) -
vhunor
őstag
Végigtolta valaki gonoszként is? Két hete végeztem vele jóként, azóta pihentetem (izé, végigtoltam a Deus Ex: HR-t
), de annyira jó volt a hangulata, hogy gondoltam még egyszer végignyomom. Nem is értem a sok viszonylag negatív kritikát, engem ugyanúgy beszippantott mint az egy. Néhány megoldáson meg csak ámultam (pl. az aranyajtóhoz vezető út a könyvtár alatt). -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az 50 kulcsos és a menedékes láda a legjobb fegyverek közül ad egyet (ez random), viszont ezek az accountodhoz is kötődnek, tehát ha indítasz új hőst és vele nyitod ki, akkor is ugyanazok lesznek ott.
Enni meg úgy kell, hogy veszel valamit az árusnál akkor két lehetőséged van megeszed vagy elrakod későbbre. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Eddig csak sziperszuper döntéseket hoztam..a számlám üres a királyi kincstárba meg van 5M szóval ha ezek után még gonosz lennék akkor felakasztanám magam

Mellesleg 1-1 kivégzésnél mennyi kékben pompázok...bár szárnyam még nincs -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hm. Az ilyen hullaszín jelleg az nem a gonosz lét velejárója? Tudtommal te Kisangyal leszel ha nagy leszel. Vagy a háborús kilátások a realitás talajára rángattak? Túl sokat csoportosítottál át a saját számládra?

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is csonti vagyok de olyan szinü az arcom mintha már 3hete halott lennék, aztán gondoltam kéne valami táplálót az arcomba tolni..
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Menedékben a beállítások/mentés szoba melletti beugróban lehet a hős értékeit nézegetni (talán egy páncélruha lenne ott?).
Evésre nincs tippem. Én mindig csonti voltam
Az eredmények falon a lakatos részek azok nem az Achievementek? Ha valami módon sikerült offline játszanod akkor azt hiszem ezek nem számolódnak. Bár ebben nincs rutinom. Nem nagyon nézegettem ezt a termet... -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah meg egy olyan kérdésem is volt hogy a menedékben van ilyen fal (jobb oldali) ahol elvileg az én teljesítményemet tartják számon..
Nah igen ám de nekem az ilyen hogy hős érintése vagy akármi már vagy 3szor megvan a fal szerint viszont még semmi sem unlockoltam...az miért van? -
Sirandrish
legenda
Egyszer meg tudtam nézni a súlyom meg ilyen olyan értékeket...azt hogy kell?

Illetve tudok csak úgy enni? tehát ha nem vesztek hp-t attól még ehetek? ha igen, hogy? -
Sirandrish
legenda
Az 50 ezüstkulcsos ládába a junikvepön az random?
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha elutalod a zsét, akkor a kupac alatt ott lesz egy láda.

-
Sirandrish
legenda
Nah megvan az 5M és le tudtam venni azt a valamit a kincstár tetejéről..
Az mire is jó? mit nyitok vele? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt a lista. Még annyit, hogy ha lazítasz az alkohol törvényeken, akkor számíts arra, hogy mindenki össze vissza hány majd az utcákon.

Ezek a döntések más moralitási skálán mozognak, nem kötődnek a lakásbéres dologhoz. -
Sirandrish
legenda
Arra emlékszik valaki hogy kb mennyi lóvét emészt fel ha minden "napirendi pontba" jó döntést hozok?
Végülis tök mindegy mert így is úgy is úgy akarom, remélem imádni fognak
Tényleg...ha jó döntéseket hozok az balanceolja a magas árakat amiket kérek?

-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hamar le lehet fogyni, Búsfán van egy vegabolt
A hízós ad 40 céhpecsétet, a gyerekes 30-at, a morális és a coop kapu fegyvert, a fegyveres meg ruhát. -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van egy, amihez egy coop társ kell és interakciókat kell csinálni, amire felizgul a kapu.
Aztán a királynőset már nyitottad, illetve a fegyveresről is írtam korábban. Aurorában az kell, hogy nagyon jó/gonosz jellemed legyen. Naposvárihoz meg teleportálj egy gyerekkel (adoptálj az a gyorsabb) és lépj vele interakcióba. A Malommezős démon kapu pedig azt kéri, hogy valami rendkívül ízléstelenül nézz ki. (Egyél sok pitét, húst és igyál sok alkoholt amitől meghízol, majd vegyél fel pizsamát, aminek mindegyik része más színűre van festve.) 
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott vannak a szakmák, illetve ha a Naplemente háznál megcsinálod a szobrokat és bemész a házba a küldetésért, akkor van sakk lehetősége is egy coop társaddal.

-
Sirandrish
legenda
Nah, megbírtam venni még egy Kúriát így már 120K az 5 percenkénti bevételem

-
Sirandrish
legenda
Amúgy van még ebben ilyen minigame mint ez a mozsárágyus?
A csirkefutam nem érdekel
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor múltkor erődöt írtam, akkor nem találtad hol van ezért most odabiggyesztettem hogy konkrétan melyikre gondolok. (Nem mintha több is lenne
)
Az a fegyver pedig kivételesen nem random, mindig azt adja a küldetés. -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaa, én azt vettem le a hozzászólásodból, hogy az érdekel, mit rejtenek. A kulcsok helyére vonatkozóan is találsz ugyanott leírást, de talán ha segítséget szeretnél a kereséshez használni, inkább valami youtube videót válassz, biztos vagyok benne, hogy százával lesznek.

Az erődöt (Búsfa) kell megvenni, utána lövöldözhetsz zombikra. -
Sirandrish
legenda
Még két kérdés:
Van egy olyan küldi hogy valami ezüst farkas darabjait kéne összekaparni..2 már megvan de a másik kettőt nem jelzi a térkép...azt nekem kéne megtalálnom?
Illetve hol van az a mozsárágyus cuccos ahol lehet fegyvert szerezni? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt van hogy melyikben mit találsz: Fable wiki.
-
Sirandrish
legenda
Közben meg lett

Viszont lassan össze kéne szedegetnem az ezüstkulcsokat mert gondolom azokba a ládákba amihez az kell azok fincsi dolgokat rejtenek...vagy nem?
Kérdésem az hogy van erről valami leírás?
Összeszedném magamnak is de mivel van már benne néhány órám és eddig 7et találtam szóval...
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet Hajduböszörményből akarsz eljutni New Yorkba lehetőleg gyalog. Csak ott az óceán.
Fable-ra lefordítva: A legutoljára felvett (aktív) küldetésed arra van amerre mutatja, csak piszok messze és az út egyes részei átjárhatatlanok (lift). Ezeken a részeken megzavarodik a csillogópöttyöspóráz. Nézd meg hol van a küldetés és menj a menedék térképén keresztül arra a helyszínre ahol a küldetés van! Vagy válts más küldetésre ami olyan helyen van amit nem utálsz
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Melyik küldetésről van szó? (Amúgy nálam a teleport szokott bugolni, a nyomvonal csak néha.)

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Mindegy..legalább jön a lé

Egyébként már 100K-t szerzek...és még van 1-2 dolog amit nem vettem meg.
AMúgy te találkoztál olyannal hogy van egy lift..ami ugye le visz a barlangba..
Nah...van olyan küldim amit ha követek a liftbe vezet be...fent kiszállok és azt mutatja hogy menjek vissza. EZ mit takar? -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
80k-n még lehet fejleszteni. Össz ingatlan bevételem első teljes végigjátszáskor királyként 130k körül volt (#73-as hsz). Azt hiszem másodjára kicentiztem úgy 150k-ig, de lehet csak az idő szépíti a dolgokat...
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy azért utálnak mert magasak a lakbérek és bolti árak és nem ellensúlyoztad, vagy megszegted az igéreteid, vagy túl sokat gyilkolászol a polgári lakosság körében. Az árazásnál figyelj arra, hogy azonos számú ellenkező irányú és mértékű emelés és csökkentés legyen. Én boltokon és házakon külön balanszoltam. Ha "kettő" szintet emelsz 3 üzleten és egy szintet csökkentesz 3 utcai árusnál az biza népkizsigerelő alvilági szemét dolog

Településenként kell egyensúlyra menni és nem össz-országos szinten. Ha Naposváron minden drága, de Lugaskő piacán ingyen laknak akkor valahol gyűlölni fognak máshol meg népszerű leszel. Van egy tipped hol melyik jön ki?
-
Sirandrish
legenda
Nah, megy ez..felvásároltam egy csomó kis házat meg mittomén..
Naposvárba néztem..utálnak mint a szart, gondolom mert mindent ami jó pénzt hoz az a legmagasabb hozamra pakoltam..vszont így 5percenként 80K körül kapok amivel azért lehet mit kezdeni
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Mármint vállalkozás..a legkisebb boltokat nem vettem mondjuk meg de most megint 600am van azt akkor elverem vagy 2 kúriára

-
mikromanus
veterán
Azt nem is próbáltam, hogy mindent maxolok ott, de lehet benne ráció (ott is egyensúlyra mentem. Pár ezret nyertem, de egy darabig szerettek). Ha "gazdasági" döntést hozunk és átrendezzük a terepet akkor úgyis utálni fognak. Vagy ennél is van lejjebb és gyűlölhetnek annyira, hogy meg is dobálnak rohadt paradicsommal és csákányokkal?

-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom azokra gondolsz, amik Malommezőnél vannak. Nekem ott 6-8700 között hoznak az egyes házak ott normál árszinten, legmagasabban nagyjából a dupláját hozza be.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, megéri megvenni a kúriákat. Jól perkálnak. Amolyan kocsma-zálogház szintűek. Van alapból 3, majd később még egy ami megvehető.
Amúgy gyanus vagy te nekem. Mindent felvásároltál? Mert van pár hely ahol lehet költekeni:
- Naposvár
- Tanyázó tábor (ocsószarságok)
- Malommező ( vagy ahol a kúriák vannak)
- Búsfa
- Lugaskő Pac
- Lugaskő Gyárnegyed
- Lugaskő Régi negyed
- Aurora
+ van még valami "nomád" tábor is a szigeteken ha támogatod a hídépítést.Gyűccse össze mindet! Minden ház, bót és lovaskocsi jöhet!

A házakat se hagyd ám ki! -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem nagyon találok már vállalkozást..viszont találtam 200K+os kúriát..azt érdemes megvenni?
SOk dellát hoz majd nekem? -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Verjed el a maradékot is. Meg állítgassad az árszinteket, mer' az jó!

Csak vigyázz az egyensúlyra ha nem akarod, hogy nagyon népszerűtlen legyél. -
HS 2142
őstag
Miért néznénk hülyének, végre itt egy lelkes játékos és máris felélénkül a topiknak a már nem játszó része is.

Amúgy a másik démonkapunak egy olyan fegyvert kell mutatnod, amire már kinyitottad az ötös céhládát. (tehát elvileg nem kell hogy mind a három tulajdonságát kifejleszd, bár én úgy mentem oda) Viszont úgy emlékszem nem volt benne valami nagy jutalom, talán egy szett ruha meg valami említésre sem méltó lötty.
5.ös láda?
Amúgy ott ahol voltál ha megfigyeled van egy ház és van egy kis út, ami 4 szoborhoz visz (meg ott egy könyv a padon). Ha jól beállítod őket este, akkor mehetsz a házba mellékküldetésre.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nah..megvan...az volt a gond hogy nem voltam még ezen a helyszínen..ezért nem tudtam oda teleportálni.
Ezt csak azért mondom hogy ne nézzetek teljesen hülyének
Most megyek megkeresem a demon kaput
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát az nemaz. Azt hiszem a Búsfai erőd az ahol ha megveszed akkro lehet a mozsárágyúval csontvázakat robbantgatni. De egyszerűen elég lehet a térképena menedékből kikeresni és a célpontnak megjelölni a Naplemente ház démonkapuját és követni a "csillámlóizéamialábadalákerülmindig"-et

edit:
Itt egy kis videomankó ha nem lenne meg
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az erődhöz vagy Sam és Maxhez (két ütődött szellem) nem tudsz teleportálni? Onnan csak pár méter.
Búsfán, ahol segítettél elbánni a zombihaddal.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Hát izé...körbenézek

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahol az ecoterroristák tanyáznak onnan kell elindulni az erőd irányába. Jobb oldalt lesz egy leágazás a falun kívül a házhoz.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tedd ezt. Bár az kevéske

Aurora meglátogatása előtt hasznosabb felvásárolni az ismert világ nagyját mert az a küldetés mindenképp hosszú idő lesz. Vagy ha nagyon fanatikus vagy akkor miután jó a jövedelmed elmehetsz aludni a gépednek meg hagyod, hogy zabálja a wattokat a fable futtatásával. Reggelre jó leszel pénzben. Mindenesetre én még a korona megszerzése előtt megtollasodtam, mindenen ingatlant vettem és mendzseltem az árakat, így nem volt gond a bevételekkel a végén. 100-150k simán jöhet 5 percenkéént ha tiéd a világ. Bár pontos infóm nincs, hogy mennyire stabil is a teljes lefedewttségű lakásmaffia
-
Sirandrish
legenda
Nah ez a Naplemente ház merre is van? mármint melyik helyen?
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teleportálj az erődhöz (amúgy ha mozsarazással 2k-nál több pontot szerzel, akkor is kaphatsz fegyvert
) onnan a leggyorsabb, a temető felé kell csak kimenni egyenesen.Nekem úgy hogy mindent megvettem de nem állítgattam a díjakon, 5 percenként 80-100k jön be.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
AKkor megyek megnézem azt az 1Mes ládit..abból megveszek mindent és én leszek a menő
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kutyatuning:
- könyveket lehet hozzá szerezni. Ha megvan a sokadikszintű nyomkövetés, akkor amikor a kutyádnak füttyentesz, akkor megjelenik a "mobil házikedvenc upgrade" lehetőség. Na jó, lehet idomítás van írva. Ha fel van fejlesztve, a kkor szép, okos, jól keresi a cuccosokat, az ellent hatékonyabban marcangolja a földön (?) és még pitizni is tud
Kassza feltöltés: vagy hallgatsz az észérvekre, vagy lesz@rod hogy majd a nép nagy része elhullik, vagy kipótolod a háború kitörése előtt a saját pénzedből a hiányt. A ház és boltvásárlásokkal lehet sok pénzt szerezni. A bérleti díjak a játékban töltött idővel (5 percenként) folynak be és nem függenek a küldetésektől. A Menedékben nem múlik az ingame idő, így ha elugrasz ebédelni és közben a játékban maradsz akkor inkább valamelyik városban, vagy megtisztított területen bambuljon a karaktered. A bérleti díjak és a boltok bevétele azt hiszem külön van számítva. Lehetőség van a bérleti díjak és bolti jövedelmeid (árszint) módosítására. Csak a darabszám számít. Ha például a kocsma árszintjét maximumra dobod (dupla, akár több ezres növekmény), de az utcai piteárus bérleti díját legalacsonyabbra veszed (60 arany helyett 0-t kapsz), akkor ugyanannyira szinten marad a megítélésed mint ha nemt tettél volna semmit. Ha a jól fizető ingatlanokban maxra rakod az árakat, az alacsonyaknál minimumra akkor jelentősen növelheted a "körönkénti" bevételt.
Pénzszerzés:
- munka: főszálban haladva elérhetővé válik magasabb szintje a mesterségeknek. Minnél profibb vagy annál nehezebb a munka, de sokkal több is az ár amit a munkádért adnak. Én PiteMaster lettem, de biztos a többi is muris
- 10-15 kulcsos ládák. Ha összeszedsz 10 kulcsot, akkor két 10 kulcsos ládából 50-50k aranyat szerezhetsz. Azt hiszem van egy 15 kulcsos 75k aranyas is valahol...
- Miután te leszel a Király(nő), az egyik démonkapu mögött szerezhetsz 1 milla aranyat (a Naplemente Háznál van a kapu).Kétszer vittem végig. Egyszer jó voltam, egyszer majdnem gonosz. Csak betartottam az igéreteimet, meg az ésszerű igényeket támogattam, de amúgy hallgattam az észérvekre (Reaverre). Így is angyalka lettem. Evil célok elbuktak bárány természetemen

Pénzzel nem volt gond. Ha sokat befektetsz az ingatlanmafiádba és gyújtögeted a kulcsokat és vadászod a gnómokat, akkor simán többleted lesz mire kelleni fog némi pénz transzfer az "egyéves terv" vértelen kivitelezéséhez
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ha már királynő vagy, mehetsz kinyitni a démonkaput, amiről már beszéltem. A térkép legészakibb pontján van egy hely (Sunset House, vagy magyarul Naplemente ház) oda elmész és ott kaphatsz egy milliót. A kincstárba ráérsz utalni a támadás előtt, azzal egyelőre ne foglalkozz, gyűjtsd a lét, hogy legyen ötmilliód összesen.

A szárnyakat gondolom már tudod miért kapod, legalábbis Theresa a Logenes döntésed után megmutatja, hogy ha jó vagy ilyet kapsz a végén, ha rossz akkor meg olyat.
A kutya ügyben azt tudom mondani, hogy vannak kiképző könyvek, de én leszedtem az ingyenes DLC-ket a játékhoz és akkor még nem tudtam mi az, odaadtam a löttyöt a kutyának és mindene maxon lett, nem tudtam már tanítani. -
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Folyamatosan kellett volna vasarolnod, nekem 2 misim volt mire kiraly lettem!

-
mikew
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Én már az elején (mondjuk 2. nekifutásra) amint tudok el kezdek vásárolni épületeket. Előszőr kocsmákat!!! Ezek hozzák a legtöbb pénzt. Utána zálogost. és így tovább a kereskedőkkel. El kezdheted kis bódékkal is, de én úgy vettem észre érdemes kiváni a kocsmához szükséges pénzt. Nem nagyon szoktam az árakat módosítani.
Ezek után jöhetnek a házak, felújítani és kiadni. Csak kiadás előtt vizsgáldd át kincsekért. Van amelyikben láda is van, de szekrényekben is lehet ékszer meg minden.
Zálogosnál figyelni, hogy mire van kereslet. Van hogy a dárgakövekre ad 100%+ bónuszt, van hogy a kereskedelmi tárgyakra (kávé, doboz...). Érdemes várni az akciókra.
Amint királynő/király vagy a pénzügyeid áttekintésénél tudsz váltani a személyes és a királyi kincstár közöt. Ha a személyesben vagy át tudsz utalni 1M-onként a királyiba, és vissza is.
A szeméyliből a királyiba utalás növeli a karizmát vagy mit, fordítva csökkenti.Remélem tudtam segíteni!
-
Sirandrish
legenda
Nah most már tényleg kéne egy kis help

Királynő lettem meg minden..meghoztam néhány jó döntést és lassan minusz 1M-ben van a kassza
Csak úgy tudok bele lóvét rakni ha ugymond rossz döntéseket hozok?
Gondolom a súlyos milliókat nem a lantművészetemmel kellene összeszednem
-
Sirandrish
legenda
Amúgy srácok..a kutyut hogy lehet "tuningolni"?

Van 3 "képessége" de azt hogy tudom feljebb tornászni neki? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A reward nem változik ha gonosz vagy, csak a megítélésed, illetve ennél a családi perpatvaros küldetésnél ugye döntened kell, hogy ki vagy ki ne élje túl. (Talán ha a nőt ölöd meg, akkor nem veheted meg a házat, de ebbe most nem vagyok teljesen biztos.)
Én ezen lepődtem meg.
-
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vmi targyat tan igen,de a vegere meguntam vhogy a jatekot, mikor ... lettem. Nem lovom le a poent!!! DE most mar csak becsuletbol is vegigtolom. Grafikara lenyugoz meg most is!
-
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
En kinyirtam ,mint a......

-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A céhpecsétes láda az neked fejleszti a kardforgatási képességed, tehát igen. A tuningolás, az már írtam hogyan működik, ha lekéred róla az információkat lesz ott 3 piros progress bar, ami jelzi, hogy a fegyver milyen módon fejlődhet tovább és mennyit kell még hozzá elérned. (Tehát ölj meg vele xy élőhalottat és akkor többet sebez +10-el, ilyesmik.) Ha teljesült a kritérium, akkor amikor előveszed, olyan animációt fogsz látni, mint amikor a céhpecsétes ládákat is kinyitod és fejlődik a közelharci képességed.
-
Sirandrish
legenda
És akkor ez hogy van pontosan?
Ugye van az alap kard amit nem lehet fejleszteni viszont a céhpecsétes ládákból valamennyit tuningolódott..
Nah már most ha én találok egy jobbat akkor az ugye megkapja a ládákból származó pluszt?
A másik kérdésem hogy ezeket a weaponoket hogyan, mivel és hol lehet tuningolni? Mert ugye lehet? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát elmented aztán ha nem jön be, akkor visszatöltöd. Én a játék legjobb pörölyét találtam ott, ami azért nem elhanyagolható. Havernak átadtam, aztán miután visszatöltöttem a döntés előttre visszaadta.
A tájkép jelentősen megváltozik és az auroraiak többsége elküld a pokolba, de ha akarod egyenként kibékülhetsz velük.
Nem emlékszem, hogy az a játékos quest adott volna fegyvert, meg én amúgy is inkább lőfegyvereket használok, az inkább illik az előkelő hölgy karakteremhez

A kovácsnál is simán megnézheted ugye: kijelölöd és három lehetőség van, az egyes gombbal megveszi a karaktered, a másodikkal alkudozik, a harmadikkal meg kiírja a sebzést meg hogy miket fejleszthetsz.
Alap karddal akkor jó ha mész, ha kihívást akarsz, mert mit ne mondjak, elég könnyű lett a játék még kihívás módban is.
-
Sirandrish
legenda
Ez így viszont elég nagy kibaszás..legyek geci hogy majd később a geciket jobban tudjam osztani?

Amúgy mennyire kapok negatív kritikát ha ott gonosz leszek?
Nem nagyon akarok köcsög lenni de egy faja fegyverért azért meggondolom
Mellesleg amik a kovácsnál vannak puskák meg ez az amaz...azoknak a sebzését direkt nem írja vagy mi?
Vagy nem tudom..jó az hogy én még mindig az alap kardal megyek?
Vagyis nem az alappal hanem amit a "Játék" nevü küldi adott de 1el sebez többet szóval mondhatjuk hogy alap
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mármint a gonosz döntéseidnek van-e úgy általában hosszútávú hatása? Ez a mellékküldetésekre nem jellemző, ott ha gonosz vagy akkor az általános megítélésed romlik valamennyit, de ez csak az befolyásolja, hogy a falusiak azért adnak ajándékokat neked, mert annyira szeretnek vagy azért, hogy takarodj el minél hamarabb a közelükből.
(Amúgy érdekes ez is, gonosz karakterem is volt leöltem pár falusit és bocsánatot kértem, erre azt vettem észre, hogy jobban szeretnek az emberek, mint a gyilkosság előtt.)
Viszont amikor majd hozod sorra a döntéseket és hallgatsz Reaverre, annak látványosabb hatásai is lesznek. (annyira bírom a csávót, hiába kezdtem jó karit, mindig lementettem és az ő érveire hallgattam, mert tudni akartam mi történik, de utána visszatöltöttem)
Még ide kapcsolódik, hogy ha Aurora ügyében majd Reaverre hallgatsz, akkor megszerezhetsz egy random fegyvert, amit a jóságos utat követve amúgy nem. Érdemes lesz előtte menteni és megnézni, hogy megéri-e kicsit gonoszkodni. (A random fegyverekről annyit, hogy szerintem az elején már kiosztja, mit hol fogsz találni, mert mentettem a láda kinyitás előtt és visszatöltés után ugyanaz a fegyver volt ott.) -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Vincent az egy nagy köcsög, örültem, hogy mihamarabb leráztam
Amúgy elvileg csak kézen fogod, az ágyhoz viszed és akkor az alvás alatti sorban ki lehetne választani. -
Sirandrish
legenda
Nah most csábítottam el Vincentet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már bánom hogy a csajt választottam..kegyetlen nagy prostit kéne belőle csinálnom de ahhoz túlságosan is kedvelem
A csávóval nem lennének ilyen gondok..ezis megvolt..azis
Bár még sexig sose jutottam..hogy kell?
-
Sirandrish
legenda
Én még csak most megyek majd Aurora-ba..és nem vagyok gonosz...eddig csak 1 falusit öltem meg mert megkérdezés nélkül bement az egyik házamba...előbb kizavartam majd elvágtam a torkát

A bizsukat akkor eladom hátha lassan meg tudom venni az első kocsmám...

Én ahogy észrevettem a kovácsmesterség ami jól perkál de ezért veszem a kecókat..nehogy már a vasat üssem érted

-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vesznek el és mint mondtam 50 darab van, de elég nagy segítség, hogy mutatja helyszínekre lebontva, hogy mennyit lehet találni. (És nem is nehezek, talán egy hely volt ahol tovább barangoltam, mert nem figyeltem fel egy flit-switchre
) Az ezüst kulcsok mellett van 4 arany kulcs is, amik jobban el vannak rejtve és csak egyszer használatosak. (4 aranyajtóhoz kellenek)
A kocsmákra érdemes gyúrni, átlagba azok hozzák a legtöbbet.
(Nem kell őket kiadni, az csak a házakra vonatkozik, a vállalkozások azok mennek maguktól.)
A pénzről: Nem akarok spoilerezni, ezért annyit mondok, ha gonosz jellemű a karaktered, akkor majd jóval több pénz áll a házhoz.
Ami még könnyű pénz, az egy demon door mögött lapuló láda, ami egy millió aranyat rejt és azután nyithatod ki hogy visszatértél Aurorából. A bizsukat meg ilyeneket amiket kiásol vagy ládában találsz, nyugodtan eladhatod nem fog kelleni. Dolgozni meg csak akkor éri meg, ha a szakmához kötődő céhpecsétes ládából nyitottál legalább 4-es szintűt. (Talán a lantozás a legkifizetődőbb.) -
Sirandrish
legenda
Amúgy az ezüstkulcsok hogy működnek?
Alig van vagy 5 darab de láttam olyan ládát amihez 10 kell..
Ha azt kinyitom gondolom nem veszlik el az a 10 vagy de?
Amúgy a COOP-ot majd megnézhetjük de nem kell lé..magam akarom előteremteni viszont 1-2 tipp azért jól jönne
Most már vagy 7kéróm van de 1400 pénzt hoznak vagy mennyit...az meg nem sok.
Ha kocsmát megveszem azt ki tudom adni? Gondolom mivel jóval többe kerül mint egy kecó így többet is hozna.. -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Coop módban úgy működik, hogy ha a társad már összeszedte a kulcsokat, akkor kinyithatja az ezüst ládákat, illetve fegyvert és pénzt is tudok annyit adni, amennyit nem szégyellsz elkérni.
(Amúgy is szoktam Live-on másokhoz belépve jótékonykodni,illetve nem mondtam el egyből a fegyveres dolgot sem, mert van aki ezt "csalásként fogja fel/maga akarja felfedezni stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)