Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

Most nézegettem mik vannak még. Amit előbb írtam raboskodó csirkét, annak a közelében van egy easter egg. Majd valamikor megnézem :)

Reálisan nézve az uralkodás fázisát a nép nem sokat érdemelne egyébként. Betartotatm minden igéretemet eddig, új munkahelyeket biztosítottam, garantáltam a városok biztonságát, szórakozási lehetőség is van (ivászat mértékkel és bordély) erre itt nem szeretnek a birodalom egyes szegleteiben. Csak mert lecsapoltam a tavat egy kis iparfejlesztés miatt és olcsó hulladékelhelyezést választottam? Elhozom nekik a civilizációt erre itt morognak :D
    Persze ha normálisan érvelt volna a sok környezetvédő holdkóros akkro tán még támogatom is őket, de így ... Komolyan gondolkodok azon, hogy a végén nem pótolom ki saját vagyonból a hadseregre valót. Egy kis elhullás talán megtanítaná viselkedni a jobbágyaimat :DDD
    Különben is rossz szerintema szemléletmód: nem azt kellene nézniük, hogy ezért meg azért a döntésért +100-400k aranyat raknak bele a kasszába, hanem, hogy 100-400K ember ezzel megmenekül a szörnyű kínhaláltól. Mi lehet egy-egy döntésben így rossz? :)

A korrupció résznek nem sok értelme van. Tekintve hogy ez egyeduralom, így az állam vagyona is az én vagyonom. Hogy lehetne itt korrupció részemről? No mindegy. Megkímélem a lakosságot. csak mert az aranykupacom alatt van a fegyveresláda valami cuki kis gyilkolóeszközzel :)

Új hozzászólás Aktív témák