- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet )

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest