Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz philoxenia #74 üzenetére

Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
    http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906

Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is :D

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet ) :D

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?

Új hozzászólás Aktív témák