Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet )

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?
Új hozzászólás Aktív témák

- Energiaital topic
- Dell Precision munkaállomások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- OLED TV topic
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest