Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
A saját kérdésemre közben megtaláltam a választ. Elég megvenni az erődöt a lövöldözéshez, de (ha jól vettem észre) azért pecsét nem jár az újra meghalt testekért. Első végigjátszásnál megvétel előtt mentem az erődbe és igen sűrű volt a csontváztartalma, de mikor a térképről vásároltam azután (ez második újrajátszás volt) nem volt ott semmi. hm, lehet mégis jártam arra korábban mikor Leslie-nek segítettem a feltárási munkákban?

Mindenesetre a sötét templomos apró küldetések hasznosak ha kell pár pecsét. Sok-sok könnyű csonti préda van ott és később mikor teljesen helyreállítja a templomot szépen elszaporodnak az ellenfelek a hátsó járatokban. Meg van egy kis kincs is a templomban amit jó lehet megtalálni

Ha találok még jó sűrű terepet akkor beírom, bár ha végignyomtad a melléküldetéseket, akkor gondolom ezeket már felfedezted és "kimerítetted" Philoxenia

Új hozzászólás Aktív témák

- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest