Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

Nyomultam néhány órát másodjára úgy is, hogy már kb tudtam mi hogyan működik. Összességében úgy tűnik, hogy az eleje picit tényleg vontatott meg uncsi, de idővel egyre jobb lesz :) ja, a végén meg kicsit agyoncsapják a nagy finálé hangulatát. Kicsit olyan érzésem volt, mintha valami hibádzana onnan. A barlangtúra Walterral sokkal hangulatosabb volt...

Túl sokat tésztát gyúrni, lantozni vagy kovácsolni nem érdemes az elején, csak a szükséges minimumot hasznos összeszedni, meg némi (gyógy)italra és hízlaló kajára valót. Ha keresgélsz, barangolsz, ládát nyitogatsz és ezüstkulcsokat gyűjtesz az is elég lesz. A képességek meg a főszál előrehaladtával fejleszthetőek, így a pite-nagymester fokozattal már nagyobb lóvét lehet hamarabb kaszálni (igaz ott már akár 3 gombot is kell tudni kezelni) :)
    Igazából utólag nézve elég lett volna a munkafejlesztés nélkül is végigjátszani, de azért a munka ez esetben nem nagy teher. Ha van 10 ezüstkulcsod, akkor kinyithatsz 2 db 10 kulcsos ládát és onnan már 100 000 arany indulócsomaggal könnyebb beindítani az üzletet. A bérleti díjak és boltok bevételét lehet növelni, csak arra kell ügyelni, hogy valami gyengébb bevételű helyen ugyanannyi fokozatot csökkents is. Egy zálogház párezres bevételét duplázhatod így egy utcai árus 60 arany bérleti díjának nullázásával. Baráti ár. Csak a darabszám számít. Én menet közben mindent felvásároltam, de csak az üzleteknél állítgattam az árszintet. A házak bérletével nem szórakoztam mert nem volt türelmem. A királyi periódusban így is 130k körül jött 5 percenként.

Egy mentésem van az uralom átvételének iidőszakából. Lehet visszatöltöm, mert úgy hallottam az árvaház épületének eltérő célú hangulatjavításra erősen használható átépítése új lehetőségeket nyit Lugaskőn :DDD

Személyes vélemény:
    +: kinézet, hangulat, történet nagyon jó (bár a vége szerintem nem olyan jó a főszálnak)
    -: harcrendszer, irányítás gyengécske. A párbeszédek nem léphetőek át, a video jellegű részeknél is csak pár. Újrajátszásnál ez nagy visszatartó erő lehet.

Összességében tetszik, csak azért lehetne sokkal jobb is. Nagyon jó ötletek, hangulatos megjelenítés, aztán agyoncsapták ilyen idióta hibákkal (no jó, a harc rész nem tök egyszerű, de a video, meg párbeszéd átlépések beiktatása csak nem lett volna olyan összetett).

Azért pár óra még vissza lesz. Van pár gnóm a pályán akik még verbálisan inzultálnak ha észrevesznek :D

Új hozzászólás Aktív témák