Új hozzászólás Aktív témák
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Nekem személy szerint semmi bajom velük az más hogy ha valaha lesz egy fiam akkor nem szeretném hogy ö is ilyen legyen
De amig nekem nem ártanak én sem ártok nekik élni és élni hagyni én igy vagyok a dolgokal.
Lehet öket utálni lehet öket szeretni de ez mindenkinek a saját dolga attól hogy valaki igy néz ki lehet még normális.
Sajna rengeteg emberel találkoztam már akik tök normálisan néztek ki szépen beszéltek jól öltözködtek de ha meg ismertem öket kicsit akkor kiderült hogy ök a legszemetebb emberek akikel valaha találkoztam.Ha gamelek akkor nem érdekel a másik kinézete sem hogy sexuálisan hogyan viszonyul másokhoz akkor csak a game számit ha jót tudok vele gamelni nem bunkó nincs teljesen ellszálva hogy ö mekkora pro akkor már szeretek vele játszani még akkor is ha sokszor csak a pontszám alján vagyok
Sajna egy durva faragatlan világban éllünk ahol agyon lehet verni a tanárt az utcán ahol a kisebbség egy része szabadon lopkodhat ahol senkit sem érdekel szinte az egyéniség mert az lassan a civilizáció kukájában végzi -
GC-EvElyN-
senior tag
Olyan álnéven jáccottam, hogy mindenki tudhatta ki vagyok.
Player sose voltam
A bajom most az, hogy mintha a játék élvezete már pubon se lenne meg. War sítlus pubon glitchból kihajolva. Veri nájsz. Ahol tulajdonképpen mindenki ismri a másikat, tudja mire képes, de azért beáll -
GC-EvElyN-
senior tag
-
Richter36
őstag
Az aimbot szvsz nem neked szólt hanem a csapattársának aki tényleg használt segéd eszközt (lásd votekor ő is a társa ellen szavazott), mert aki egy sarokból 4 embert lő ki 1 tárral és nem is stuffol meg 3 golyóval elintéz amikor 100/70 vagyok az már több mint gyanús.
Ettől függetlenül köszi mindenkinek a ma esti gamet, tényleg jó volt.De ha már szóba jött a csalás akkor kifejteném a véleményem.
El sem tudom képzelni mit és kinek bizonyít a csaló gamer
Amikor vége egy körnek vagy egy meccsnek és látja magát a táblázat élén akkor elhiszi hogy ő ilyen jóVagy mi motiválja az ilyen embert?
Soha nem tudnám rávenni magam a csalásra csak azért hogy a csúcson lássam a nevem.
Egyáltalán mit számít egy pub szerveren amikor esténként összejövünk és játszunk, hogy ki milyen eredményt ér el
Szal utálom és mélyen megvetem a csalókat,és az igazi gyengeség jelének tartom ha valaki csak segédeszközzel tud játszani.Inkább 100 kezdő aki derekasan küzd, mint egy kibaxott csaló.És teljesen mindegy mit használ.Ha hosszúra nyúlt a memoárom ne haragudjatok de dühös vagyok és amit csak azok tudnak akik játszottak ma velem:részeg is
Ilyenkor meg előtör az emberből az igazságérzet -
GC-EvElyN-
senior tag
-
-
GC-EvElyN-
senior tag
Amúgy én is voltam hasonlóképpen a fear-rel, csak leültem elé, és "csak úgy" játszottam. Azztán a FrancosKrumpli megalakulásával új kihívást éreztem. Ez elsősoran annak volt köszönhető, hogy már nem csak magamért játszok. Az 1v1-et a csapat szempontjából is hasznosnak érzem. Mostanában ha egy két kört lejátszok pub-on, akkor sokat mondok. Akit olyannak érzek, rögtön kihívom. Persze nem lehet pubos teljestmény alapján megítélni valakit, párszor jócskán melléfogtam, ami bőven benne van a pakliban.
Rád egyébként is sokat gyúrtam, nagyon szerettelek volna megverniVolt, hogy a buszon is Zeden/Lajkón járt az agyam. Kezdek bekattanni...
Ezt a felvételt a szégyenfal elnevezésű topicbn leltem meg. Durva állatságok vannak ott az már biztos
cafat: Ha eszembe jut a pro stret, mindig írni támad kedvem az ominózus totyikba...És nem szépeket. Ráadásul nehogymá szó nélkül hagyjam, hogy beszólnak a cimbiknek
-
GC-EvElyN-
senior tag
HI!
"Mikor is legyen ez a bizonyos nap, és óra ?" Megvolt.Most nem tudom, hogy én kötöttem fel nagyon az enyémet, vagy Te nem vettél fel alsógatyát. Screen-t csináltam, ha szükséged van rá, átküldöm x-en
Amúgy Stealth-el is jáccottam utána 5 meccset. Az biztos hogy nagyon kitartó volt. -
Richter36
őstag
Na ez a távoli ütés tűnt fel nekem is amikor az AD-vel játszottunk és Flo olyan messziről (vagy legalábbis nekem úgy tűnt) leütött.Ezt az unarmedet sosem vágtam.Lehet a te szemszögedből tűnik csak távolinak.
Evelynnel vigyázni kell,mert mostanában nagyon ráállt az 1v1-re és piszkosul nehéz ellene.
Engem is elszokott verni,de mostanában már azt a néhány killt is olyan nehezen tudom bevinni neki.Átkozottul nehéz ellenfél. -
<<{FMJ]Corey
csendes tag
Hmm az a legszörnyűbb hogy ilyen megtörténik ebbe a kurva országban.
Ami a legjobb az egészben ezt a gyereket személyesen is ismerem,együtt ittunk a diáknapon a suliba
Na szal ennyit a rendről és fegyelemről abban a bizonyos Egri iskolában amit nem nevezek meg, már a buszmegbe is félni kell az ilyen szar alakoktól mint ezek
Jól beszél Kratos barátom -
Kr/\toS
senior tag
Maximálisan egyetértek, Rettentően naív dolognak tartom a csak 1 súlypontú/fegyvernemű taktikákat.
Azt a szemlélet meg egyenesen marhaság hogy csak ezzel vagy csak azzal tuti tökös a gyerek....LOL. Ez butaság gyerekek (DD). Az a jó taktika ha valamivel, bármivel kizökkented az ellenfelet a stílusából....ezt nagyban is így játszák ezer és 1 példát tudnék felhozni.Látom divat fikázni itt a csapatot, lehet inaktívak vagyunk de a team univerzális(ezt ugye nem kell ecsetelni.) de ne bánkódjon senki;Close(mert hát rá céloztatok, segghülyét csinál mindenkiből az anknáival és a remotjaival pusztán csak azért is mert ő a másik fejével gondolkodik(illetve hogy az a sajátjával keveset
) ez nem gyengeség, ez skill. Nem flame nek szántam csak már sok "okosságot" homályoltatok már össze rólunk.
És ez a hozzáállás nem vita tárgya a srácok is így gondolják, ezért használják.Tetszik nem tetszik.
-
magi20
senior tag
ez az hogy rászorultál b+-mert balfasz vagy.
az lehet hogy 1v1-be vmerre top fele vagy,vagy tököm tudja merre helyezed magad,de az tény hogy 4v4-be balfasz vagy.-ezért szólt rád Romeo,különben te,ti ťöbbi remote-os bajtársad,képesek vagytok egész meccsen ezt csinálni.-----------és amikor funból játszunk,azért mert megkértük a ph-sokat hogy had gyakoroljuk a tacticot,jössz te,aztán dobálod a remote-okat mint a kisiskloás hülyegyerek,mert egyszerűen nem tudsz mit csinálni.neked sem való akkor ennyi erővel a fear,csináljak neked egy állandó szerót,ahol csak azt kell használni,istenkirály lennél.bár mindenki szerintem kurva hamar megunná.
figyelj egyszer: húzz a pébe a ph-ról,meg a mi szervereinkről,aztán kész.ennyi meg van oldva a probléma.
vagy gyere be,és normálisan játsz.
tudod ez olyan hogyha benne lenne a superweapon,akkor te egyfolytában a rakétavetővel mennél,mert vagy az a legegyszerűbb,vagy épp balfaszkodsz. -
magi20
senior tag
ez a te szerénységi bizonyítványod,hogy csak remote-val tudod kiszedni az ellent.
iagaz volt hogy ezt mondta,nálunk ez sajnos nem megy,és gyengének tartjuk azt aki csak egyfolyátban ezt használja,és valamiért csak azután kezdik el,amikor érzik hogy assaultal sehol sincsenek. -
Detox!
senior tag
Álnéven már nagyon rég játszottam, amúgymeg költői kérdés volt
Te mióta játszassz?, nekem Te tűnsz inkább inkognitósnakPuki: análattak este indul, most megyek a Revoltec billemér
, jahh meg a serot is lerendeltem (12fős>Br. 4,2K) várom a visszaigazoló mailt, aztán utalom a kesst, talán már holnap azon játszunk
szerk. de ma este még a Killeren hentelek -
BandiHUN
veterán
nekem kicsit változott a helyzet,ugyanis a kedvenc szervereimről csak kidobált a két csomag berakása ellenére,igaz 2 magyar pb-s szerveren bentmaradtam...és ugyanezzel a hibával nem frissitett továbbra sem.esetemben a megoldás az volt,hogy mivel a cod4 rendben frissitett,kimásoltam az ő könyvtárából a pb mappát,beraktam a fear combatéba,és utána rögtön működött a frissités is,és a 2 kedvenc szerveremen is gond nélkül játszottam majdnem 2 órát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest