- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
''''Mindig is mondtam, hogy rossz korba születtem. Simán kardélre hánynám szó nélkül ha abban a korban élnék, de ugye nem, szóval...''''...akkor marad a Penetrátor.
Sajnos én nem tudom leszedni a nagyobb verziót,mert itthon és most már a meló helyen is le van tiltva a torrent.
-
Soak
veterán
CD kulcs és ip asszem , de nem mernék fogadni
. MEg talán a PB valami számot tartalmaz minden egyes játékosnak külön , és azt is banolja
u.i: azért szvsz a CD kulcs az elég hatásos, legalább átmegy más szerverre cheatelni, nem kéreget állandoan cd-kulcsot szvsz, a generátor meg nem működik ugye -
RockHaRD
addikt
Az, hogy eltünik a fegyvered, tényleg bug. Velünk is nagyon sokszor előfordul. Aki kb 2 hónapja játszik, már tuti, h találkozott ilyennel. a Játékos csak annyit észlel, hogy nem látszik a stukija, a többiek meg azt látják, hogy vigyázban áll, és csuszik a pályán. A FEAR teli van bugokkal...
gondolok itt azokra, h belemehetsz tárgyakba, átláthatsz a falakon, mindenféle csalás nélkül, szimpla bug-gal. -
Armahun
addikt
Sprint az nincs (mondjuk amikor elrakod a fegyvert), de séta az van. Ha kevesen vagyunk egy mapon te sétálsz és fülelsz (állt mindenki fut) és várod az embert a sarkon egy gránáttal
Ezért már egy párszor megvádoltak, hogy átlátok a falon.
Szégyellem magom, de mi az az ET?
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
Köszi. Fear-t nem is írja, vagy azt nem is jegyzi? Az az igazság hogy idegességemben nem is emlékeztem pontosan a nevére, de akivel voltam (ő sem volt ismerős, de magyar volt), írta nekem a kérdésemre, hogy milyen néven is játszott a kis ''aranyos''.
magi20: noob, aszem newbie (kezdő, újonc) rövidítése, felfogható lame-nek (béna) is :), nekem ilyet bárki írhat, ha azt megérdemlem.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
ha vkinek van egy fasza hangkarija,és vmi komolyabb 5.1-es fülese,,,20000-es kategória,akkor hallod ha jönnek.........és ha nincs körülötted zöld csapattárs amit szintén látsz,akkor azért ki lehet kerülni...
volt egy barracuda 1x-er a fejemen. lehetett hallani,azért akarok majd olyat venni)))))
kab all,mert ma esküvőre kell mennem,faszom.és fél hétkor kezdődik,ez mi?????????????? -
tupacamaru
veterán
Sikerült letöltenem a torrenteset, grat hozzá, nagyon jó lett. 100x
Már láttam egy ilyen összeállítást fps nézetből is, mondjuk az nagyon profi munka volt. Sajnos az én gépem, nem bírja csak 10-15 fps-sel a felvételt. Még egyszer THX.
#944 Arni: amikor tudom, hogy valaki a sarkon fog kifordulni én megvárom, amig meglátom, csak aztán kezdek el lőni, pedig már löve is eléugorhatnék. Te nem használsz wallhack-ot???
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Igen, egy sárga injeksiós tű formájában van jelen a pályán. Olyan mint az élet, csak sárga. Aki felveszi a felett megjelenik egy piros marker. Őt kell védeni. Egy idő után feltöltődik és akkor ha ''kisütöd'', akkor az ellenfél csapata belassul. Van SlowMo DM és SlowMo TDM is. Én nagyon szeretem, mert célirányosan lehet támadni az ellent, mert mindig tudod hogy hol vannak. Nem kell keringőzni a pályán, keresve a másik csapatot. Mondjuk kicsit kellemetlen ha a másik csapatnál a SlowMo és feltöltött.
#919 Nimrod: Lehet hogy ez csak marketing vagy fizetett hirdetés????
[Szerkesztve] -
-
Detox!
senior tag
Megtiszteltetés hogy megjegyezted azt a killt
, egyébként a végefelé (cafe, refi) bekacsoltam a frapsot és megnéztem milyen fpseket produkál a gépem és besz@rtam: nagy tumultus+füst+isten tudja mi és olyankor lement 20-40-re
a stabil 180ról
Egyébként minden off/minen nyomom 1024-ben...
Padree: KAB
szerk.: ha vki használ xfiret nyugodtan felvehet ám: detox87
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
qwertly
addikt
Köszönöm a kimerítő segitségedet
mint irtama powerdvd 7 leszedtem és ment de lehet,hogy igazából The All-Seeing Eye a hibás mert ha segítségével indítottam a fear akor most is ilyen hibával szált el?Edig azért nem gyanakodtam rá mert bent csücsült a tálcán de most mindig ki lövöm a feladat kezelővel
igy Ő sem kavar be.Még egyszer köszi
-
magi20
senior tag
medkit akkor van ha felveszed,,azért ez elég logikus..
)
lehet hogy az egerednek a gögője szar..
biztos ogy a ping miatt akadt,,feltéve ha minden maxra lenne állítva akkor azért talán akadhatna ...de minimumon biztos nem.
Érdekel valakit Razer Tarantula gamer billentyűzet?????????????
illetve razer egerek? -
rollins
őstag
ET -t elég rendszertelenül nyomtam, tetszett, van még pár ingyenes szerencsére, pl egy ET mód a True Combat Elite, vagy a quake 3 modja, az Urban Terror, az nem olyan rég lett ingyenes, ezek elég régiek, lehet linuxon is ökörködni vele, de hangulata még mindíg jó szerintem, habár mostanában nem játszok velük, csak néha-néha
ez a fear combat meg, ha azt nézzük, sztem a legszebb ingyenes multi fps, csak ugye legtöbbször épületekben van a csata, van erdős is, azon nem is szoktunk lenni, (elég kempelős pálya) -
Padree
senior tag
Nem amit lehtetettet kell minimumra vagy mediumra rakni, hanem mindent de mindent offra vagy minimumra - a highend konfigosok is úgyjátszák. Gamma fel (azért nea plafonig sztem) hogy jobban láthassalad őket.
Esetleg kicsit odarántani a gépednek (tuning)?
Ja az egeret meg úgy beállítani hogy ha 5cm-ert húzod a padon akkor 90 fokot forduljon (jónagy pad kell - nekem nemis ígyvan beállítva mer leesnék mégaz asztalról is, jameg munkaigényes métereket toszigatni a patkányt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest