- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Két videót vettem fel (legalábbis kettő volt használható), hang nélkül, az egyik így is 120 mega volt, összegyúrtam, lett 83 mega.
Vuze-ra még sajna tölti, reggel feltöltöttem YouTube-ra (potom másfél óra alatt ment fel...) meg még pár helyre, meg még fogom is, majd lesz végleges lista. Addig is az elérhetőségek:
Vuze torrent (feltöltés alatt):
[link]
HotDog (kis méretű):
[link]
YouTube:
[link] -
Nimrod
addikt
Nagy lett a videó, 70 mega, majd holnap.
Igen, kicsit javítottam a nagy képen.
Amikor mondtam, hogy Player is csaló, akkor én figyeltem őket, speedhack volt, de amikor beírtam a közösbe váltott, azért is tűnhetett olyan bénának. Amikor meg kidobtad azt a kettőt és jött két másik azok szvsz ugyanazok voltak (tök ugyanaz a trükk, mintkettő speedhack és egyik valami mást is használt, mindig vote-ot hívtak, hogy ne lehessen kidobni őket és átvándoroltak a gyengébb csapatba, hogy nehogy elérjék a ponthatárt). Ha valakibe belebújsz, akkor látod ha mondjuk menüt hív? Mert én azt sem láttam. -
dunc
nagyúr
Elöbb a legelső lépés
scmd login jelszó,ezútán bejentkezel és útánna nyomod a mókát ,amikrtól aktív leszel onnantól megkapod a jelszót természetesen,és a többi ''őstag '' is hogyha ép nem vagyok akkor tudja csinálni a dolgom...
''HELP List all available SCMD commands.
LOGIN <password> Logs in as SCMD Administrator.
LOGOUT Logs out as SCMD Administrator.
LISTCLIENTS Displays list of clients.
LISTMAPS List all current maps.
NEXTMAP Go to next map in the map list.
NEXTROUND Go to next round for this level.
SETMAP <map_index> Advances to map_index.
BOOTNAME <playername> Boots client by player name.
BOOTID <clientid> Boots client by client id.
BANUSER <clientid> Bans a user by client id.
UNBANUSER <banid> Removes a user ban by banid.
LISTUSERBANS Lists all currently banned users.
LISTGAMEOPTIONS Lists game options.
SHOWGAMEOPTION <optionid> Shows details on a game option.
SETGAMEOPTION <optionid> <value> Sets game option by optionid.
''
a parancsok elé természetesen be kell írni ''scmd''
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Én úgy gondoltam hogy nálunk nem számít az arány, vagyis lexarom ha kikap a csapatom 600ponttal, mert attól hogy vesztes leszek tudok még játszani és mégfontosabb úgyis tudom élvezni. Szal tökmind1 hogy vki lamer hardcore vagy kabszinten nyomja, nálunk nyitott seróra talál na. remlem mosmá érthető
-
bLL^
senior tag
-
Detox!
senior tag
A régi gépemen (X800GTO, A64 3000, 1GB) lazán ment 130körül és min 50-60ra eset az fps.
A mostanin (A64 3800+, 7900GS@550/1600, 2GB-n). Itt csak ezzel a fostalicska dzsíforsza lehet baj mert, X800-al gagyibb gépen is 2*jobban hasítottráadásul nálam semmi Vista, 1hetes XP van fönn
Megy az enyészetbe ez a szar jön a helyére bármilyen ati
-
tupacamaru
veterán
-
Nimrod
addikt
Köszi. Wolfozom is közben és annyira hiányzik a Medic! bekiabálás.
Csak kár, hogy Xfire nem csinál Fean-nél olyan statit mint a Wolfnak például. Szeretem nézegetni a végén, hogy kit hányszor sikerült leterítenem.
A kinek hányszor oldalnál jobb szeretek lapozni.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Egyre több a gyökér,és egyre több lesz ismeritek a játék teljesitményem
de engem is több helyről bannoltak és lecsaloztak ,csak addig lesz nyított a pro. szeró ameddig ki nem alakul egy 12 fős fix társaság ,addig viszont kell a publikus töltelék létszámnak...
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Azt hiszem most váltottak nemrég szervert.
Eddig Windows-os volt, most pedig egy olcsóbb, (de lehet nem jobb) Linuxos van.
A régivel szerintem nem volt semmi gond, ráadásul a PB is be volt kapcsolva, ezen meg nem.
Detox!: A memók jól üzemelnek, azóta megjártak egy Szlovákiában tartott XFF lanparty-t. -
-
Detox!
senior tag
Volt egy kisebb kitérőm holmi X360al (gépre spórolós időszakban vettem több mint pofátlan áron
), de hiányzott ez az átkozott pénznyelő így elcserélem/-tem egy ferire elég pccskére, eredmény az adataimnál
.
Múltkor havernál nyomtam egy kicsikét ''teher alatt nő a pálma''alapon SaD TDM Hellen.. hámitmonnyak?? inkább nem mondok semmit. (csak idézek: ''fucking Lamer go away''..).
-
Florens
tag
A májusi nVidia driverrel már tűrhetően szaladgál (mondjuk 640 minium), de a régi driverekkel még úgy is szaggatott, szóval ez már haladás.
Egyébként minden rendben vele. Nincs több hiba, mint mondjuk Xp-n (Azaz szinte egyáltalán). Mondjuk vannak hullák fejjel a falban, de gondolom ez nem a vista hibája. -
-
Padree
senior tag
Jah, sztem is control inkább. CTF téleg balance érzékeny és 8 főtől kezdve izgi. TDM parók jók, de bejöhet pár másik map (pl.: Asylum). Esetleg Friendly Fire bekapcs - az jószokott lenni, nemgyőzök sorry-zni ha vmejiken bevan kapcsva.
Nekem este jó ált. 9 után, de nem minden este és random eloszlásban. Énrám se várjatok, ha tudok megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest