Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
Ja értem
V-napi bucipuszi vissza, korábban keltél, jóvanna
A "no fognak" mi köze a nyaláshoz??? Nem szabad harapdálni a "punczi"(by Tzimash) belsejét?
Egyébként hogy szabad ilyen egyértelmű utalást tenni egy rendkívül személyes dologra, pláne Valentin napon?(én nem ünneplem) -
RockHaRD
addikt
Kockulni? Miről beszélsz? Valakivel ku*vára össze keversz minket, nem mi ba*unk el közel milliót egy gépre, bár igen,, a zsebedberakott pénzből tudom hogy ezt (is) megteheted.
modnom, h az lesz a kövi, h mindjá azt mondjátok, h én öltem meg fatert az örökség miatt, ugye? egyébként nagyon szép dolog erről írni másoknak. Vhányszor nekem vki előhozta, h az örökségből mit vettem, mindig azt mondtam, hogy inkább legyen faterom, mint jó gépem... szal ezek után gondolkozz el, hogy inkább legyen zsebedbe rakott pénz, vagy szüleid, és asszem az ezzel kapcsolatos dolgokat itt be is lehet fejezni, mert ez már KURVÁRA nem tartozik a témához.(ráadául neked csak suli volt, nem volt semmi kötelezettséged..)
itt jön az a rész, hogy nem tudsz rólam semmit, tehát nem tudod, hogy mik voltak a kötelezettségeim, ugyanugy én sem tudtam a tied, de ha érdekel elmondom, hogy nekem a heti 5 nap suli az reggel 8-tol este fél 10-ig tartott, a heti 5 zenekar, és vagy 15 délutáni óra miatt... hétvégén fellépések, Sport aréna 7000 ember, kongresszusi központ élő tv adás, művészetek palotája szintén élő adás, azóta többször is leadták, turnék 20 féle országba
tovább nem részletezem... persze mindjárt írjátok, hogy milyen nagyképű vagyok... de asszem erre talán büszke lehetek ilyen fiatalon, nem?Ezt rühelltem benned akkor is, szavahihetetlen vagy, eltűnsz hónapokra utána meg előkerülsz és elvárod hogy azonnal vegyünk be a teambe.., ha meg nem akkor jössz a dumáddal hogy nem mi döntjük el ki lehet fearush tag... itt mondtuk azt hogy b+ a fearushodat, nincs szükségünk rád (Atinak pedig felajánlottuk a ĐĐ tagságot, kihangsúlyozva h te nem jöhetsz).
mi ez ,h eltüntem hónapokra? Pláne mi az, h elvárom, h bekerüljek bármilyen team-be? én akartam bekerülni bármilyen team-be, amikor hamarabb voltam benne, mint ti? pfff... ezzel komolyan nem értem mit akarsz... kurvára ati erőltette hogy ti fearush-osok legyetek. én má akkor szartam bele, mert látszott hogy fogynak a playerek, hiába ingyenes, már leáldozott a game-nek. vagy olyan noobok voltak akikkel csak baromkodni lehet, v olyan elvetemültek, akik napi 8 órába azt játszák, ergo esélyed sincs ellenük. Én meg nem azért fogok jobban aludni mert lelövöm, és "jobb" vagyok nála... lol... atinak dd tagságot... ő találta ki a klán nevetek xD
Ati próbálta helyrehozni amit te elba*tál, mert rajtad kívül mi 3an tényleg hittünk a rushban. mit basztam el? mondd már el légyszi
ugyanezt kérdezem-háta mögött beszélni?? te nem tudod hogy milyen indulatok feszültek már köztünk, amik mind amiatt voltak hogy egymás szemébe köpjük ha valami nem tetszik.., nem a háta mögött pofázunk a másikról. De ezekután monnd hogy a "néha kicsit együgyün" kívül mit mondtam rá!!???...
nem tudom milyen indulatok, de kérdezd meg hogy érdekel-emit mondtál a háta mögött... semmi konkrétat... elég burkoltan megmondtad te, hogy elég hülye ő magában is, hagyjam rá
-
GC-EvElyN-
senior tag
"mer naon el foglak verni"
Én is nagyon el fogom verni
Még valaki?Az NFS sorozatot nem jáccottam, csak a legelsőt majd az NFSU-t. Teccik-nem teccik, nagy újítást hozott az autók modolhatóságával és az egész hangulatával. Valóban sokat dobott rajta a grafika, de közel sem volt a kornak megfelelően annyira megterhelően nagy gépigénye, mint pl a crysisnak ma. Hiába van minden részlet kidolgozva az utóbbi játékban, valójában nem is lehet észrevenni. Az a baj, h a hülye programkészítők nem fogják fel aggyal, hogy az ember fia(lánya) nem az egész képernyőre fókuszál játék közben. Ha gyönyörködni akarok a tájban, keresek egy megfelelő weboldalt, ha meg jáccani szertnék, leülök és jáccok. Hiába másznak hernyók százai a faleveleken, ha észre sem veszem őket, mert éppen mással vagyok elfoglalva.
A doom3 pedig valóban jó játék volt, bár igazán ezt azok értékelik, akik benne voltak annak idején a doom őrületben.(kicsit én is a végére kapcsolódtam be, de benne voltam.)
Wolfestein???? -
magi20
senior tag
Hülyeség a 4giga akkor is,és a vistát 2 nap alatt fogod megutálni,annyi idő alatt veszti el a első nekifutásra tűnő uh,de király op rendszer címet.
2900pro veri 3850-et:-)))))
és kb 3-4 k-ért lehet venni a vga-nak is külön egy tápot,de a 400-as fsp elbírja:-))
Figy nekem ami volt.
q6600--8800gts--2giga-volt 4 giga akkor----3 vinyó--2 dvd író- előlapi szar--plussz vagy 3-4 venti-és 400as green powerem van,tehát nem is kell aggódnod hogy viszi-e vagy sem,és 6300 lényegesen kevesebbet eszik.
Procin milyen hűtőd lesz????
most vettem thermalright 120-at:-)))--hát geci jó
figyelj ha van rá pénzed,akkor én 8800gt-t vennék.
de ha most beéred egy kisebbel,nemsokára lefele fognak kacsintgatni az árak:-)
és addig meg ugysincs olyan játék amit ne vinne el a 3850-vagy amit én ajánlok 2900pro.Crysisel nem fogsz játszani mert szar,egy gagyi fos.
gears of wart 8600gt is elvinné:-) -
tzimash
őstag
és mi fogja a procit hűteni, csak nem a gyári venti??? bár valszeg elég lesz rá az is, no de mégis, hogy néz az már ki???
3870 szóba se jön? az is kijön 50-ből. bár ha 1024-ben nyomod akkor túl jó neked
monitort nem akarsz venni?
2900 hmm sokat eszik, forróbb is, de brutál is
én most a 3870 felé húzok. meg x2 5000+ black edition felé.
de mi az hogy 80k??? hogy a p.csába?beszámitják a régit vagy nagyon jó helyről veszed?
-
-
tzimash
őstag
hát igen, vannak gyengéim, és rátapintottál a lényegre
de megmagyarázom
mozgáskultúra... hmmm olyan mint az életbenazért volt mikor mozogtam na!
általában, amikor meglepnek, akkor felejtek el fészkelődni ugrabugrálni stb.
unarmed is sarkalatos pont nálam, bár publicon sem jellemző rám, hogy fegyó nélkül rohangálok, most méginkább ragaszkodtam a g2-höz, biztonság érzetet ad nekemezen a meccsen is használtam néha, csak szerintem azt kivágtam, pl rohanás medkithez, granyóhoz.
kihajlásra meg képtelen vagyok normális gombot találni a billen, olyat ami tényleg fekszik nekem és nem zavar a célzásban, meg még oldalazni is tudjak közben
kösz az építő kritikát! -
GC-EvElyN-
senior tag
-
Kr/\toS
senior tag
Ha az említett példát és esetet nem tudod magadra kivetíteni, ott ette meg a fene, hiába brillírozol itt a szellemi fensőségedre utalva (ami itt ki is merül). Ez morális alapigazság......kéne hogy legyen.
Kettőnk között az a különbség hogy megpróbáltam normálisan hozzád állni, de látva itt az elmúlt hónapok "szépszavakba" ültetett kicsinyes fricskáit, egyszerűen csak meguntam.(remótos balhé, most meg az a kemper széria...meg 1-2 dolog ami a community közt terjeng pletykaszinten..) És erre mikor a másik kulcsembert kérdőre vontam, neked pedig a szemdbe mondtam azt ami a tény, a bannal fenyegetsz... erre már tényleg csak a pitiáner jelző illik, ne is haragudj.
Pedig még én voltam az, aki tanácsokkal, medpack file-al és segítséggel látott el a CB-s regnél, és nem én kerestelek meg.... úgy tűnik nemhogy hálát, jóindulatot sem várhatunk cserébe.
Svennek végül is igaza lett.Jah hogy hardcore war clan vagytok és már szerótok is van...mi pedig csak a levegőbe pufogtatunk,hát ez komoly. Megvannak az eredményeink.
(Nos szervert intézni kb 5percig tart, DE NEM vágtunk bele(oka van), erre tényleg kár felvágni.)War szempontjából jelenleg nem vagyunk aktívak, de lesz meccs... Bár az utolsót is mi hoztuk. 1vs1eket meg fölényesen.
Részemről itt a vita lezárva, részedről meg nem lesz szükség a jövőben köpönyegforgatásra. Mindenki jól járt.
-
magi20
senior tag
Én egyszer amikor még a fűz,vagyis a kis szűzfenyő is lábor bojtáron járkált,és amikor a 7 törpe közül csak kettő muzsikált,és amikor a kiskirálylány éppen trombitált ( vmi máson),és pont akkor amikor trombitálás közbe valaki hátulról beficcent neki,vagyis valami.Szóval e 1 dolog után ,és egy másik dolog elött,mielött anált kapott volna,vagyis amikor pont kapta volna de még nem kapta meg,mert útközben volt!!!
szóval akkor láttalak pubon glitchelni, ez egyszer volt mert fájt a királylánynak:-)))
egyszer sem volt mivel ez tündérmese.Korán regel van,manókkal álmodtam,őkm adták az ihletet.
sry -
Kr/\toS
senior tag
[OFF]Jajaj pedig a múltkor sem én kötekedtem....nos azért nem írtam ütősebbet mert részint hidegen hagy csak mikor mást sározol kegyesen megbocsátasz magadnak. Már Jézus is megmondta hogy "az dobja rá az első követ aki maga is bűntelen" igaz?! Vagy nem hallottál róla? Éles példának hoztam fel hogy te sem vagy különb ha nem esett volna le.
Végül is ez a jelenség természetes, minden friss adminnak ki kell nőnie ezt , ami mindíg megjelenik ha 1minimális hatalmat kap...persze ehhez idő kell....kinek több kinek kevesebb.
Harmadrészt úgy játszok pub szerón ahogy tetszik ez ugye világos, többynire mindíg sikerül úgy hogy ne sértsem az adott szerver "házirendjét". Negyedrészt a 30mp jó ha 3volt, de tény nem rontottam ki a terem közepére mint 1 dúvad...vagy ökör...( tudod ennek még rushnál sem látom értelmét) főleg hogy az utolsónál pont téged aprítottalak le és nem tudhattad hogy pont akkor ugrottam oda... de hát ezt ugyanúgy meg lehet magyarázni ahogy te teszed.
Kösz szerintem is ötletes a klánnév, de a kedvencem a prefix!!
[/OFF]
UI: Kb a kutyát se...
-
Kr/\toS
senior tag
Jah tényleg a múltkor nem is tudom ki kezdett bazdmegelni mikor normális hangvételben közöltem hogy nem értek egyet az aktuális tévképzetednek és mivel nem szegtem szabályt a a hőn szeretett szervereden így keménykedned sem kell...
ugye nem kell emlékeztetnem téged?! Ennyit az érdekes dolgokról.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Kicsit gyanús volt a stílus, de annyira belemerültem a játékba, hogy nem tulajdonítotztam túl nagy jelentőséget a dolognak: Igyekeztem magamra és a kis halálfejekre figyelni... Jó ez a sok álnév.... Sose mondj rosszat senkiről, nem tudod ki rejtőzik a név mögött. Amúgy nem vagyunk túl sokan akik rendszeresen jáccanak, nem nagy a választék. Ja engem arról ismertek meg, hogy sűrűn lövöm a falat
Csak úgy
-
Armahun
addikt
Az Isten éltessen sokáig, füled farkad érjen bokáig!
A szerver megállítása mellett át lehet tenni az embereket egyik csapatból a másikba, ami sokszor hasznos funkció.
A csak remote-ot használó játékosokat én sem nagyon szívlelem, használja aki akarja ( van hogy kell is) de ne ez legyen az egyetlen fegyver a kezében.
De ami igazán irritál, ha valaki ht-n felmegy az emeletre, szívem szerint levagdosnám a létrákat de sajna azon a mapon nincs felxBuék!
-
Richter36
őstag
Boldog születésnapot!
Akkor nem csak én rúgtam be tegnap
Nekem sör meg Tokaji Aszú Törköly pálinka volt a recept
Most meg szét szakad a fejem
De itt a szilveszter és már megint inni kellBOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMNAK ÉS MINDEN FEAR COMBAT HARCOSNAK!
-
Armahun
addikt
az a baj, hogy 1950-ből 3 nagykert nézett a hölgy, és egyiktől sem lehetett olyat rendelni, amit szerettem volna.
Legfrisebb drivert felraktam picit javult, de nem az igazi. még egy hackelt dx 10-et is felpréseltem. Bijosokk, jerikó megy szépen, mindjár megnézem krízis mit produlál.
A 8600-asok valahogy nagyon unszinpatikussak. túl sok féle fajta jött ki belőle, meg ez valami nevenincs gyártmány volt.Soak: format c: -tal kezdtem
-
Armahun
addikt
Megunva a feri erős fps hiányát, meg akadását ma reggel úgy indultam el, hogy vga-nélkől nem megyek haza.
Három lehetőségem volt azonnal valami 8600-os 20 ezerért 3850 55-ére meg egy 2600xt 28-ért, amit meg is vettem.
Nvidia lezúz, kártyacsere. Mikor bejönne a win mindig újraindult. Csökkentett módba feltettem a drivert, megint újraindul.
Win reist lett belőle, nembaj, úgyis ráfért már. Felteszek mindent, jöhet a feri. Vagyis csak tenném fel, mert a lemezt nem hajlandó olvasi.
Nekiestem letölteni 1 órát írt rá. kb félidőnél jártam, mikor a Win úgy döntött, hogy a frissítés után neki újra kell indulni szó nélkül, kezdhettem előről letölteni.
Lejött feltettem, és mentem hozzátok. Ekkor ért a meglepetés, hogy még jobban akad mint eddig. Fps-ben még a gt fénykori teljesítményét sem közelíti meg. Az új játékok viszont szépen futnak rajta.
Még egy ilyen kényes dög mint a feri nincs mégegy.
ja és a legjobb, hogy be sem lehet állítani, hogy ne húzza szét a képet 16:10-re. Nembaj, legálább jó széles fejetek van.
@sz kivan kibaxtam 30k-t az ablakon -
Soak
veterán
Te is voltál kezdő ... te is huztad le annak idején a csapatot, szerintem sehonnan nem kaptál érte ban-t
.... ez pub, vagyis az jön aki akar, ő nem csinált semmi iratlan szabályba ütközőt ,csak játszott képességeinek megfelelő szinten... szerintem elég nagy gec*ség ilyenért banolni valakit....
u.i.: Amugy ha pubon vesztitek a kört akkor mivan ?
ha értelmesebb játékosokkal játszol akkor ugy is tudják ,hogy miért vesztettetek
-
Richter36
őstag
Utána azt írta hogy ő a HS Hunting Squad klán tagja.
Egér ügyben volna a hozzáértőkhöz kérdésem.
Milyen felület jó ill. pontosabb?
Tükör sima pl. lakkozott asztal felület vagy szövet felületű egérpad vagy valami más?
Nem jutok egyszerűen dűlőre a qrva egeremmel
Vagy túl gyors vagy már a szomszéd szobában jár a kezem akkorákat kell rántani rajta. -
tzimash
őstag
egér: thx, már alakulgat, az a baj, hogy néha túl érzékenynek érzem, néha meg lassúnak most 1600/500-on van, fearban az 5-10% a csuszi, érzékeny. lejjebb veszem, ugy meg már lassunak tűnik. de meg fogom találni a módját, hogy jó legyen!
jó gamet, én inkább alszok, mindjárt reggel
-
tzimash
őstag
jaaa, hogy megrendezett jelenet...
azért nem volt rossz tényleg, kicsit fura volt hogy miért mindig egy felöl jönnek
az aimhoz meg annyit, hogy jobb ugy fogalmazva, hogy 20-25 fps-hez képest elég jó, nem?
steelpad teszt megvolt, lett nagy siker
elég annyi hozzá, hogy volt egy srác valami EA/krix-krax névvel nyomult, alig birtam levakarni, meg akart hivni a clanjábaszerintem ez azért túlzás, inkább a sok gyenge ellenfélnek köszönhetően voltam olyan jó, de azért jól esett na
s mindezt g2-vel, mert a pisztoly nem volt választható (cafat szervere
)
-
Kr/\toS
senior tag
Nem fake, a 3.0-ás PB update-erben már nincs FEAR Combat, csak PM...de nézegetheted a PB hivatalos gamesupport oldalt ott sincs már F.C. Aki meg nem hiszi...
Ugye ez azt jelenti hogy bár a jelenlegi üzemel, frissebb már nem lesz hozzá tehát amit még most számít később ennyit sem fog.
-
tzimash
őstag
grat, tetszett! a zene is jó volt, bár a sok enemy meg target down-t is szivesen hallgattam volna, a g2-ről nem is beszélve
jó tudom ez nem illett volna bele, pláne az első felébe a vidinek. milyen g.ci jól lehet védeni azt a helyet ht-n...mondjuk fentről senki nem próbálkozott
megvan a steelpad qck, mini lett végül ez is bőven elég, elsőre tök meglepett az állaga, olyan vizslakutyafüle-szerű
meg ragasztó szaga van. mindjárt tesztelem fear-ban. a razerre sajna még egy napot várnom kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest