- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #12117 üzenetére
Köszi a játékot evvel kellet volna kezdenem bocsi.
Sima Hama bill de működik a beállításokban nem igen állítgattam semmit csak eltűnt egyszerűen.
Ja elfelejtettem az előző hsz-ben írni megakad párszor eddig nem csinált ilyet kb: 0.5 s akadások vannak szabálytalan időközönként. -
Peti78
őstag
válasz
v!ct0y #12035 üzenetére
Remek volt, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy kipihentem magam. Öröm volt találkozni azokkal (is) akiknek eddig csak az avatarát ismertem. Minden nagyon jó volt, a terem éppen lanra volt kitalálva, nem sütött a nap a monitorba. A tátrai teát megsirattam, bogarakat remélem otthagytam.
Köszönöm Kratosnak a szervezést, Zednek a fuvart, a többieknek pedig a részvételt
Tupa szívesenÉs most megyek aludni
-
Peti78
őstag
válasz
v!ct0y #11889 üzenetére
köszi a választ.
A saját szervernek azonban vannak előnyei, amit Dunc szervere nem biztosít. Nem nagy dolog, de az állandóság. Talán néhány jó játékos is jönne néhány round erejéig, ha megismernék. Ezen kívül ha Dunc szerverét betámadja valami fasz, akkor aznapra annyi a gémnek. A sajátot meg elvileg weben ujra lehet indítani. Sajnos előfordult az is, hogy tök jó menet volt és egyszer csak volt szeró nincs szeró. Áramszünet, router restart, vagy egyszerűen csak le lett állítva. De nem is lehet elvárni, hogy mindig menjen, hiszen nem azért van Dunc gépe, hogy hozzánk jólelkű legyen. Meg lehet érteni.
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #11795 üzenetére
A ping az adatcsomagok közti icmp énfelőlem is látható alkalmazás a ping eszközök, amik az icmp echo művelet segítségével teszi lehetővé a megfordulási idő mérését, és a köztes hálózati csomópontok felderítése a gépek között.
Köznyelven milyen gyors a gépek közti kommunikáció.
Ha kell kifejthetem bővebben is.A ping egy darabig 190 körül mozgott aztán felugrott 300-ra aztán kidobott igaz kb 2 óra után.
De tényleg melyik szerveren vagytok mert nézegettem a nickeket de amin itt vagytok nem láttam.Az enyém ugyan ez.
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #11792 üzenetére
Melyik szerver hol mikor hány órakor este mindig jó általában.
A találatok 50 / 20 de nem volt nehéz mert nem tudott átugrani a barikádhoz amúgy elég gyors volt az a szerver a pályák közti töltés kb 30 másodperc volt.dunc: A szerver elvileg jó volt mert mindenki futott lőtt verekedett leeset mozgott mindenki, ja volt egy pályán egy nagy robot azt szétlőttem az baj mert utána valamit kiírt a nevemmel csak nem tudtam elolvasni hamar eltűnt .
Peti78: A kedvem nehéz elvenni.
Lajkó: A fejlődésem az nem tudom milyen, meg kell szoknom még van egypár különös dolog. De remélem megszokom, meg egy egércserén még gondolkodok egy 5 gomboson, az lehet jobb lenne a játékokban.
-
Richter36
őstag
válasz
v!ct0y #11734 üzenetére
Csak a pb miatt néztem be (kipróbáltam a csítemet
), de este leszek az igazi nevemen
CS4SZY: Én ismerem mindkettőt és Siwers-el játszottam is jó párszor és ami fura,hogy vele nem éreztem hogy sokkal erősebb lenne a fegyvere, mint az enyém csak azt hogy nagyon skilles. Entman még medkitet sem használt és hárman kellettünk a lelövéséhez. Ennyire azért egyikőnk se noob. Játszottam már egy pár nagyon skilles gamerrel és kaptam is ki nagyon csúnyán de sosem volt olyan érzésem hogy valami nem oké. Nem tudom azt biztosan állítani hogy csaló volt, csak azt mondom hogy fura volt.
-
dunc
nagyúr
válasz
v!ct0y #11727 üzenetére
De be tud menni most ez mix PB megy a szerveren .Ez van a doc.ba és a játékba is.
-
Peti78
őstag
válasz
v!ct0y #11495 üzenetére
Vagy beállnak a csörgővel az ablakod alá.
Ezzel az egésszel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én is kaptam bant huszonvalamennyi/ egy statnál. Persze nem csináltam semmi extrát, csak nem rohantam a falna és nem saját magamat lőttem le. Ennyi bőven elég az adminnak, (és most teljesen mindegy hogy éppen ki az) hogy bannoljon. Ugyanezt csinálja a JTE klán is, és most nem tudom eldönteni, hogy abban vagy a HFC-ben vannak-e jobb játékosok. A JTE-ről inkább kidobatom magam
Valahogy az ő idegük nekem jobban esik.
-
hullákvére
csendes tag
válasz
v!ct0y #11484 üzenetére
Jó napot uraim.
Már egy ideje nyomon követem tartalmas beszélgetéseiket. Kedves viktor csalódottan olvastam azon hozzászólását miszerint a HFC nagyra becsült klánjában olyan személy vagy személyek vannak, akik bosszúból leállítanák más kedves magyar játékosok szerverét. Nos, e kijelentését cáfolnám és még a gondolatát is elutasítom.
A HFC klánban csak is kizárólag nagyra becsült kedves emberek kapnak helyet, akik tiszteletben tartják egymást és a földön minden életet. A további téves feltételezéseket elkerülve kijelenthetem, hogy a HFC tagok még csak hírből sem tudják mi az a „cheat” és hasonló kártevő programok. Ellenben kedves viktor esetleg mesélhetnél neked honnan ilyen hatalmas és mérhetetlen a tudásod, amit a halandó játékosok még csak fel sem fognak?
Kérlek, oszd meg velünk a gigászi bölcsességet cheatek terén, hogy mi is megvilágosodjunk.
Amúgy ha nem vagyok túl tolakodó, akkor elárulnád neked mi a rendes hétköznapi foglalkozásod?
Üdv.
-
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y #11260 üzenetére
Naja. Én meg ezekből a koszos üvegekből! :S
Amúgy kajak lehetne egy vándorserleg, meg bérelni egy fain szerót! (Persze csak ha nem sülne a HFC féle szeró) Szvsz ennyi fighternek talán nem jelentene különösebb anyagi megterhelést!
Illetve mennyi is az az annyi fighter?Küldhetntne PÜ-t aki benne lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest